INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8496468
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Accesorii sporturi de echipă

Set 2 Jaloane Modulabile Fotbal 90 cm Portocaliu KIPSTA

KIPSTA
4.5/5
4.5/5
Decathlon
Produs conceput pentru a varia antrenamentele de fotbal. Uniți jaloanele și creați exerciții personalizate! Diversificați-vă antrenamentele la nesfârșit!Conectate între ele sau cu conurile modulabile, aceste jaloane asigură o diversificare a antrenamentului de fotbal, în doar câteva secunde.

Avantaje

Polivalență Diversificați-vă exercițiile: jaloanle sunt compatibile cu conurile Modular.
Durabilitate Aceste taloane sunt făcute să reziste.

Informații tehnice

Jaloane din gama de accesorii modulabile

Datorită observațiilor de pe teren și numeroaselor discuții cu antrenori, am studiat nevoile jucătorilor: delimitarea, evitarea. Pentru a răspunde nevoilor globale și evolutive ale jucătorilor, echipa noastră a conceput o gamă de accesorii Modulare. Aceste produse, compatibile între ele, permit creșterea și varierea gamei de exerciții din timpul antrenamentelor, grație acestor produse tehnice, simple și ingenioase.

Ce sunt accesoriile modulare?

Jaloanele modulare se pot combina între ele sau cu baze modulare. Puteți asocia mai multe jaloane, le puteți fixa pe baze și multiplica posibilitățile de a le varia, diversifica și personaliza.
Acestea au un aspect simplu și intuitiv, pentru o utilizare ușoară. Modificați-vă exercițiile în câteva gesturi!"

Un design unic, pentru antrenamente diversificate

Acestea pot fi combinate între ele, în unghi drept sau pe lungime. Alex, designer la Kipsta, ne explică: "Ne-am dorit să putem conecta jaloanele între ele, iar acestea să rămână fixate. Conectarea acestora este foarte simplă. De asemenea, ne-am dorit ca produsul să aibă o rezistență de 10 ani! Acesta este produsul de care sunt cel mai mândru de când lucrez pentru Decathlon."

Idei de exerciții pentru începători cu gama Modulaire

Puteți începe prin a crea un pătrat cu 4 baze și 4 jaloane. Pentru întărirea musculaturii, jucătorul trebuie să sară peste fiecare jalon, la auzul fluierului. Pentru a lucra reactivitatea acestora, jucătorul se poziționează în mijloc și trebuie să schimbe pasele sub jaloane, în direcții diferite. Această gamă de produse dezvoltă creativitatea. În toate sporturile de echipă, noi suntem jucători, chiar dacă suntem adulți. Antrenamentele reușite nu trebuie să excludă activitățile ludice.

Povestea gamei Modulare

Gamă creativă, adaptată tuturor și unică. Pentru conectarea jaloanelor, există mai multe prototipuri. Produsele au fost testate de mai mulți antrenori de fotbal. Această gamă permite realizarea de antrenamente calitative. Cu 4 baze și 4 jaloane puteți să faceți 50 de exerciții! În timp ce jucătorii iau o pauză de apă, antrenorul poate face alte combinații cu jaloane, pentru un nou exercițiu.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Bară
100% Polipropilenă
Recomandări de stocare Pentru o mai bună rezistență în timp, depozitați produsul într-un loc ferit de ploaie.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri