INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

STIMATE CLIENT BICICLIST!

Vă mulţumim că aţi ales o bicicletă Decathlon.

DORIM SĂ VĂ INFORMĂM CĂ:

VALORIFICĂM CEEA CE ESTE AL NOSTRU: Fabricam biciclete in Romania din 2008. 40% dintre bicicletele vandute in Decathlon Romania sunt fabricate in Romania.
Producem aproximativ 1 milion de biciclete/an.

Respectăm siguranţa Bicicletele noastre sunt 100% în conformitate cu cerinţele de siguranţă ISO. Puteţi consulta autocolantul ISO de pe cadrul bicicletei.

Bicicletele noastre sunt pentru o viaţă. Aveţi garanţie pe viaţă la cadru, pipă, ghidon* şi furca rigidă (excepţie făcând cadrul şi furca din carbon).

Vă ajutăm cu revizia bicicletei. Deoarece siguranţa dvs. este importantă pentru noi, vă asigurăm prima revizie gratuită în primele 6 luni.

Dispunem de un «Atelier post-vânzări» exclusiv pentru bicicleta dvs.

*La modelul rockrider ST100 este necesară instalarea roţii din faţă.

CUM SE FINALIZEAZĂ ASAMBLAREA BICICLETEI

Bicicletele noastre sunt asamblate în proporţie de 95% în fabrică şi, din raţiuni de calitate a ambalării şi transportului, scoatem pedalele şi răsucim ghidonul.

Punem la dispoziţie un manual de instrucţiuni ce poate fi descărcat pentru a vă ajuta la montarea pedalelor şi îndreptarea ghidonului.


În funcţie de înălţimea dvs., fixaţi şaua în poziţia cea mai confortabilă. Şaua trebuie să fie în linie (aproximativ) cu talia dvs.


ATENŢIE:Tija de la șa are marcată o limită care nu trebuie depăşită.


*La modelul rockrider ST100 este necesară instalarea roţii din faţă.

NOTA:

sextavada 3/4/5/6 mm


1. Ghidon

Endireitar o guiador

2. Pedale

Montagem dos pedais Acertar altura do selim Manual de utilizare

INSTRUCŢIUNI DE SIGURANŢĂ ŞI DE ÎNTREŢINERE

Bicicleta are nevoie de întreţinere şi de revizii în funcţie de cât de des este folosită. Dacă folosiţi bicicleta săptămânal, trebuie să ungeţi lanţul (2X/lună). Dacă lanţul de murdăreşte (cu pământ), acesta trebuie degresat şi curăţat, înainte de a-l unge. Ori de câte ori simţiţi că frânaţi cu greutate, verificaţi starea plăcuţelor de frână.

Verificaţi cu regularitate anvelopele şi eventual dacă sunt uzate (fisurate). Nivelul de presiune şi mărimea anvelopelor sunt specificate pe partea laterală a anvelopei. Pentru a “rezolva” penele, ori de câte ori plecaţi cu bicicleta, luaţi o pompă de cadru, o cameră şi leviere pentru anvelope .

Pentru o utilizare în siguranţă este important să folosiţi casca şi luminile. Dacă aveţi un accident în care vă loviţi casca, trebuie să o schimbaţi şi să nu o mai folosiţi. Dacă lumina zilei e slabă, atunci când mergeţi cu bicicleta (sfârşitul zilei), folosiţi luminile intermitente ale bicicletei şi ale căştii. De asemenea, purtați bluza/jachete ce contin material reflectorizant Nu uitaţi: Este foarte important să fiți văzut.

Hidratarea în ciclism: Efortul fizic într-o tură cu bicicleta este ridicat. În afară de o alimentaţie corectă înainte şi în timpul deplasării, recomandăm să aveți pe bicicletă şi un suport de bidon şi un bidon. Dacă tura este mai lungă, puteţi să vă luaţi la dvs. şi un rucsac cu apă. Nu uitaţi: Hidratati-va chiar dacă nu vă este sete!