INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8557140
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
SCHIURI FOND CLASIC CU CERUIRE ADULȚI

Schiuri schi fond XC S 900 + Legături Rottefella CAMBER MEDIUM Adulți INOVIK

INOVIK
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs conceput pentru schi fond în competiții sau la nivel intens. Schiuri clasice, de ceruit, pentru o pregătire optimă! Grație talpei sinterizate și nucleului din lemn, în formă de fagure Nomex®, schiurile 900 reprezintă un produs de înaltă gamă pentru cei care caută performanța și o pregătire pe măsură.

Avantaje

Calitatea deplasării Talpă sinterizată, pentru alunecare optimă.
Lejeritate Nucleu fagure Nomex® + talpă sinterizată cu carbon = greutate redusă.
Stabilitate Talpa necesită ceruire.
Compatibilitate Legături Rottefella Xcelerator pro MOVE, pentru o reglare fără descălțare.
Putere Nucleu+ cant contraplacat ultra ușor, pentru un plus de rigiditate și putere.
Stabilitate Sidecut: 44 - 44 - 44
Stabilitate îmbunătățită în timpul vitezei.

Informații tehnice

1 - Schiuri fond clasic 900 de înată gamă

Practicați schi fond în mod intensiv și stăpâniți tehnicile?
Schiurile 900 sunte ideale pentru cei care caută performanță și o pregătire pe măsură. Grație calității de alunecare, greutății ușoare și puterii, acestea sunt ideale pentru primele competiții!

2 - Un camber adaptat, pentru un schi personalizat!

Schiurile pentru schi fond sunt prevăzute cu un camber a cărui funcție principală este aceea de a restitui forța aplicată de către schior și de a rezista sub greutatea acestuia.În mod repaus, zona centrală trebuie să fie în contact cu zăpada.În schimb, pentru a aluneca trebuie ca zona centrală să nu fie în contact cu zăpada.
Este important să alegeți un camber bun, în funcție de greutatea și nivelul de parctică, pentru un raport bun între stabilitate/alunecare.

3 - Alegeți mărimea potrivită

Schiuri clasice 900 de ceruit =
CAMBER SOFT -45-55kg = 188cm
-55-65kg = 195cm
CAMBER MEDIUM
-65-75kg = 195cm
-75-90kg = 202cm
CAMBER HARD -90-120kg = 202cm -100-130 = 207cm

4 - Schiuri ce necesită ceruire, pentru optimizarea performanțelor!

Stabilitatea schiurilor corespunde zonei situate în centrul talpei (sub schi).
Aceasta asigură stabilitate, pentru a nu aluneca la urcare și pentru a garanta o alunecare fluidă la coborâre sau pe teren plat. Există 3 sisteme: solzi, ceară sau piei.
Schiurile 900 wax sunt prevăzute cu o talpă de ceruit, care vă permite o adaptare perfectă a stabilității la condițiile de zăpadă ți relief.

5 - Legături XCELERATOR PRO MOVE, legături tehnice de înată gamă!

Schiurile noastre se vând cu legături Rottefella compatibile cu normele NNN, prolink și Turnamic.Schiurile 900 sunt prevăzute cu legături Rottefella XCELERATOR MOVE, care permit o poziție ideală a piciorului și un transfer de putere optim. Aceste legături sunt prevăzute cu sistemul ''move'', care permite reglarea acestora cu schiurile în picioare!

6 - Talpă sinterizată, pentru o alunecare superioară

Talpa corespunde părții schiului care se află în contact cu zăpada, este realizată din polietilenă (PEhd) și poate fi extrudată sau sinterizată.
Talpa schiurilor 900 este din PEhd sinterizat, fabricat pe bază de pudră de plastic de înată densitate moleculară, încălzită, compresată și decupată.Acest procedeu permite obținerea unor schiuri cu o talpă de înaltă densitate, pentru alunecare și rezistență mai bune.

7 - Ceruirea schiurilor este esențială pentru rezistența acestora în timp!

În momentul achiziției, pregătiți-vă tălpile schiurilor, pentru a atinge un nivel optim de alunecare. Pentru aceasta, sunt necesare mai multe ceruiri consecutive, pentru a ''hrăni'' tălpile schiurilor. Pentru a le păstra performanțele, este foarte important să ceruiți schiurile în mod consecvent!
Pentru ceruirea schiurilor, descoperiți tutorialele de pe canalul de You Tube Inovik sau cereți sfatul unui specialist de la atelierele Decathlon!

Lexic: construcția schiurilor

Schiurile noastre sunt concepute prin procedura "sandwich": suprapunerea mai multor materiale în centrul schiurilor și pe lățimea acestora.
Produsul final este asamblat cu o presă.

Nucleu = mijlocul schiurilor: lemn (plin sau cu canale) sau din compozit (fagure sau Nomex®)
Talpa = partea care se află în contact cu zăpada, din polietilenă (PEhd) de înaltă densitate, sinterizată sau extrudată.Sidecut=lățimea schiurilor (vârf, mijloc, coadă)

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Main part
15% Polioximetilenă, 20% Polietilenă de densitate înaltă (HDPE), 5% Oţel inoxidabil, 40% Fibră de sticlă, 20% Celuloză
Recomandări de stocare La sfârșitul sezonului, este recomandat să ceruiți schiurile înainte de depozitare (preferabil în husă).
Restricții de utilizare: Compatibile cu clăpari tip: NNN, Prolink și Turnamic.

Angajamentele noastre

Testare produs Produsele noastre sunt testate pe teren, în condiții reale de utilizare: monitori de schi, antrenori, practicanți. Echipamentele noastre sunt testate și în laborator: rezistență, torsiune, alunecare, camber.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri