INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8612993
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
SKI TOURING

Schiuri schi de tură Mountain Touring MT85 WED'ZE

WED'ZE
4/5
4/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 26/05/2021 Gratuit
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 27/05/2021 Gratuit
Produs conceput pentru schi de tură. Mijloc de 85mm, pentru plăcere la coborâre, fără a fi greu la urcare. Schiuri foarte accesibile, costrucție din lemn paulownia, pentru reactivitate și greutate redusă.

Avantaje

Lejeritate 1 schi = 1400 g la 176 cm.
Polivalență Schiuri polivalente pe toate tipurile de zăpadă, la coborâre.
Capacitate de manipulare 85 mm în mijloc, pentru dinamism și manevrabilitate pe zăpadă înghețată.
Stabilitate Camber înalt ce asigură o stabilitate foarte bună la viteză mare.
Stabilitate Canturile drepte distribuie presiunea pe toată lungimea schiului.
Utilizare ușoară Produsul se vinde cu piei decupate la lungimea schiurilor.

Informații tehnice

Ce este Mountain Touring-ul?

Mountain Touring este definiţia noastră de schi de tură la munte. Creaţi-vă propriul traseu, departe de pârtiile de schi. Coborâţi acolo unde panta vi se pare potrivită şi unde sunteţi ferit de riscul unei avalanşe. Dacă vă antrenaţi în afara unei pârtii, trebuie să vă controlaţi mişcările şi să vă cunoaşteţi echipamentul. Nu mergeţi singur.

Greutate (pentru 1 schi)

Schi fără legătură: 168 cm = 1300g
176 cm = 1400g

Piei

Pieile propuse cu schiurile MT85 sunt decupate și tăiate, potrivite la mărimea schiurilor. Acestea sunt compuse din 70% Mohair și 30% material sintetic, pentru o alunecare bună (la urcare, pentru a reduce efortul)/aderență (la urcare, pentru a limita efectual de recul). Pieile se montează cu un etrier din metal, în față, ce permite fixarea rapidă pe vârful schiului și un camlock, reglabil, în spate, pentru fixarea pieilor în spate.

Schiuri fără legături

Am ales să vă propunem această variantă fără legături, pentru a vă oferi libertatea de a alege ce legături doriți. Dacă vă doriți legături cu stop ski, pentru un plus de siguranță, vă recomandăm legăturile TOUR FREE, disponibile pe site-ul nostru.

Structură

Construcție sandwich și canturi drepte la nivelul tălpii.
Nucleu din lemn ușor de Paulownia, cu întăritură din fibră de sticlă.

Ce înseamnă rocker?

La un schi «rocker», vârful (uneori şi coada) se desprinde de sol mai devreme decât la nişte schiuri camber. Astfel, punctele de contact se deplasează spre centru. Suprafaţa schiurilor ce are contact cu zăpada este, de asemenea, redusă, ceea ce oferă o mai bună manevrabilitate şi portanţă. În viraje, cantul oferă o aderenţă bună pe zăpada îngheţată. Cu cât rocker-ul este mai lung, cu atât schiurile sunt mai manevrabile.

Rocker

Schiurile MT85 au un rocker pronunțat în față și un rocker ușor în spate, pentru manevrabilitate și utilizare ușoară pe orice tip de zăpadă.

Ce înseamnă camber?

Când punem schiurile pe pârtie, punctele de contact cu zăpada sunt situate aproape de vârf și de coadă. Centrul schiurilor (sub legături) se ridică ușor (camber).
Cu cât camber-ul este mai lung și mai înalt, cu atât schiurile au aderență și reactivitate mai bune. Cu cât camberul este mai jos, cu atât schiurile sunt mai tolerante și mai ușor manevrabile.

Camber

Schiurile MT85 au un camber înalt, care oferă o aderență optimă pe zăpadă tare și rebond pe zăpadă pulvăr.

Ce reprezintă lățimea schiurilor?

Lăţimea schiurilor este definită de 3 puncte, lățimea la vârf, la centru și la coadă. Cu cât vârful este mai lat, cu atât virajele sunt mai ușoare. Cu cât centrul este mai îngust, cu atât crește aderența schiurilor pe zăpadă tare. Cu cât centrul este mai lat, cu atât schiurile sunt mai confortabile și stabile pe diferite tipuri de zăpadă. Cu cât coada este mai lată, cu atât schiurile virează mai greu. Cu cât coada este mai îngustă, cu atât schiurile derapează mai mult.

Cote

Sidecut => 122/85/108 cm (indiferent de lungimea schiurilor)

Rază:
168 cm = 17m
176 cm = 19m

Pregătire

Schiuri ceruite şi ascuţite, gata să fie folosite. Canturi ascuțite la 89°.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Placă
5% Polietilenă, 20% Poliamidă, 10% Oțel, 45% Lemn, 20% Fibră de sticlă
Recomandări de stocare A se usca pieile după fiecare utilizare.A se usca canturile și talpa schiurilor după utilizare, pentru a evita apariția ruginii.

Angajamentele noastre

Aprobat de Yoann: Sunt mulțumit de aceste schiuri. Consider că sunt bine echilibrate, asigură o susținere bună a picioarelor indiferent de înclinarea pantei și în curbe, la coborâre!
Testare produs Schiurile MT85 au fost testate și validate de către partenerii noștri tehnici în timpul sezonului de iarnă 2019-2020.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri