Livrare gratuită la comenzi de minim 200 lei

Material uşor şi anti-UV !

Referință : 8384580

Șapcă Hike 500 Fete

4.7/5

Culoare : Roz aprins / Mov vânătă

Conceput pentru: a proteja împotriva soarelui în timpul drumeţiilor. Șapcă ușoară și anti-UV, cu protecție la spate ! Ideală pentru frumețiile la munte !

Produsul nu mai este disponibil

INFORMAȚII TEHNICE

Protecţie solară

Cel mai bun nivel de protecție solară dintre toate produsele: alegeți bluze cu mânecă lungă, pantaloni și pălării cu boruri largi. Atenție, un tricou nu este suficient pentru a vă proteja de soare: grosimea și densitatea materialului, precum și culoarea, pot influența cantitatea de raze UV care ajung pe piele.
Certificarea UPF 40+/ 50+ garantează certificarea normei europene în vigoare. Indicele UPF 40+ - blochează 97,5% din raze, 50+ blochează 98% dintre raze.

Rezistența materialelor

Test de rezistenţă la abraziune şi la frecare: de exemplu, echipa noastră verifică în laborator rezistența la scămoșare. Teste de rezistenţă a culorilor: Rezistenţa culorilor este verificată riguros, pentru a preveni decolorarea la contactul cu saliva. Test de rezistență în timp: spălările repetate nu trebuie să modifice proprietăţile, comportamentul, grosimea sau aspectul materialului.

Mărime

Mărime unică, reglabilă. Protecţie spate detaşabilă.

DETALII

Compoziție
Material principal
100.00% Poliamidă
Căptuşeală
100.00% Poliester
Recomandări de întreținere A se spăla înainte de o primă utilizare. A nu se folosi balsam pentru rufe. A se spăla separat. A se usca întins pe o suprafaţă plană.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max 30° - program normal
A se spăla automat la max 30° - program normal
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se păstra într-un loc uscat şi aerisit.

ANGAJAMENTELE NOASTRE

Aprobat de Teste efectuate de utilizatori la poalele masivului Mont Blanc și de către laboratoarele de Cercetare și Dezvoltare, care se ocupă cu selecționarea celor mai bune materiale.
Testare produs Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea lângă Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Pe tot parcursul anului, dezvoltăm produse simple, tehnice, cu un design plăcut. Apoi produsele sunt testate în practică, fiindcă suntem convinşi că numai astfel putem îmbunătăţi produsele în permanenţă.
Garanție 2 Ani

OPINIILE DVS.

OPINIA COLABORATORILOR NOȘTRI

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI