INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8595278
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Classe réservée pour FIRST

Șapcă Drumeție MH100 Mov Copii 7-15 ani QUECHUA

QUECHUA
4.7/5
4.7/5

Culoare : ROZ

Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 23/06/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 24/06/2021 9,99LEI
Produs conceput pentru drumeții pe vreme însorită. Atât de ușoară, încât veți uita că o purtați! Material respirant, ușor și rezistent. Material rezistent, datorită tehnologiei ripstop. Se reglează în funcție de orice circumferință!

Avantaje

Protecție solară Material ce protejează de 97% din razele UVB și raze UVA (UPF 40+).
Viteza de uscare Se usucă rapid datorită poliesterului.
Adaptare la conformație Reglare la spate pentru orice circumferinţă.
Durabilitate Material ripstop. Garanţie 2 ani.

Informații tehnice

Rezistența materialelor

Test de rezistenţă la abraziune şi la frecare: verificăm, de exemplu, că nu se scămoșează la spălare. Teste de rezistenţă a culorilor: Rezistenţa culorilor este verificată riguros, pentru a preveni decolorarea la contactul cu saliva. Test de rezistență în timp: spălările repetate nu trebuie să modifice proprietăţile, comportamentul, grosimea sau aspectul materialului.

Protecție solară

Materialele textile reprezintă cea mai bună protecție solară: alegeți haine cu mâneci lungi, pălării cu boruri largi. Atenție, un tricou nu protejează suficient: materialul nu este suficient de gros, densitatea materialului, precum și culoarea are efect asupra cantității de raze UV filtrate. Certificarea UPF 40+/ 50+ respectă norma europeană. Indicele UPF 40+ înseamnă că 97,5 % dintre raze sunt blocate, 50+ înseamnă că 98 % dintre raze sunt blocate.

Demersul nostru pentru protejarea mediului înconjurător

Quechua se angajează să limiteze impactul asupra mediului înconjurător în procesul de concepere al produselor.Astăzi, acest produs nu este conceput eco, dar lucrăm pentru ca acesta să fie căt mai responsabil : concept eco, reparabilitate și durata în timp sunt principalele noastre obiective.

Detalii

Compoziție
Material principal
100% Poliamidă
Recomandări de întreținere A se spăla separat. A nu se folosi balsam pentru rufe. A se usca întins pe o suprafaţă plană.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max. 30° - program normal
A se spăla automat la max. 30° - program normal
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se păstra într-un loc uscat şi aerisit.

Angajamentele noastre

Aprobat de Teste efectuate de utilizatori la poalele masivului Mont Blanc și de către laboratoarele de Cercetare și Dezvoltare, care se ocupă cu selecționarea celor mai bune materiale.
Testare produs Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea lângă Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Pe tot parcursul anului, concepem și dezvoltăm produse cu design plăcut, simple și tehnice. Apoi produsele sunt testate în practică, fiindcă suntem convinşi că numai astfel putem îmbunătăţi produsele în permanenţă.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri