INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8384116
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
INGRIJIRE CAINE

Şampon descurcare păr Câine SOLOGNAC

SOLOGNAC
4.2/5
4.2/5
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 25/07/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 27/07/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 27/07/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru a spălare și descurcare păr pentru câine, indiferent de rasă. Produs conceput pentru câinii cu vârsta de minimum 1 an. Nu conține parfum, curăță în profunzime și ajută la descâlcirea nodurilor. Ajută la curățarea blănii și este adaptat pentru pielea câinelui.

Avantaje

Reducere a mirosurilor neplăcute Şamponare fină pentru orice tip de păr, fără miros.

Informații tehnice

Utilizare

Datorită spumei abundente, aplicarea șamponului se face cu ușurință. Pentru o eficacitate maximă, înainte de aplicarea șamponului, pieptănați, masați și clătiți câinele cu apă din abundență pentru a îndepărta murdăria și alte impurități. Astfel, produsul se aplică mai bine. Aplicați pe blana umedă și evitați contactul cu mucoasele. Șamponul descâlcește și netezește blana înainte pentru a o face să lucească mai mult. Formula șamponului este concepută pentru o curățare în profunzime.

Avantaje

Acest șampon este destinat câinilor adulți de minimum 1 an (conform rasei)Astfel, pielea unui câine sub 1 an fiind relativ fragilă, se recomandă utilizarea unui șampon cu ph neutru pentru a evita riscul de iritații, de roșeață sau mâncărime. Acest șampon nu are ph neutru.

Șamponul fără parfum

Absența parfumului oferă 2 avantaje: 1.Nu acoperiți un miros cu altul. 2.Parfumul din șampon îi poate afecta mirosul câinelui.

Durata de utilizare:

A se utiliza maximum 12 luni după deschidere.

Material

apă, Sodium Laureth Sulfat, Cocamidopropil Betaine, Sodium Chlorid, PEG-200 Hidrogenat Gliceril Palmat, Hidroxipropil Guar Hidroxipropiltrimonium Chlorid, Citric Acid, Parfum, PEG-7 Gliceril Cocoate, Sodium Hidroxid, Glicerin, Benzil Alcohol, 2-Bromo- 2-Nitropropan- 1,3-Diol.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri