Comandă și ridică produsele din magazin. Detalii aici
Referință : 8494276
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
EXPERT MEN SNOWBOARD EQUIPMENT

Salopetă snowboard BIB 900 Negru Bărbaţi WED'ZE

WED'ZE
4.6/5
Evaluarea utilizatorului
Decathlon
până la 599,90LEI -%

de la

599,90LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
599,90LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 599,90LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Produs conceput pentru snowboard sau schi, indiferent de anotimp, pe zăpadă. Salopeta BIB 900 este rezistentă și asigură un acces ușor la strângerea bootsilor. Lungimea pantalonului este ajustabilă și salopeta prezintă un buzunar de tip ''cangur'' și tehnologie Warmseat.

Avantaje

Rezistenţă Material rezistent la abraziune, la rupere şi solicitare.
Impermeabilitate Membrană de 15000 mm, 100% cusături etanșe.
Libertate de mișcare Croială regular, pentru libertate de mişcare chiar şi cu un şort de protecţie.
Căldură Vată poliester reciclat, de 80g/m2 și tehnologie Warmseat.
Respirabilitate Material respirant şi ventilare mecanică 180° (RET = 4.94).
Reglabil Lungime reglabilă la picioare, acces uşor la închiderea cu rotiţă.
Buzunare 3 buzunare: 2 buzunare pentru mâini, 1 mare.
[EN] Limits snow getting in Salopeta împiedică intrarea zăpezii în interior.

Informații tehnice

Alegerea corectă a mărimii

Vă recomandăm să alegeți o mărime mai mare în cazul în care aveți șoldurile mai mari.
Manechinul din poză poartă mărimea L și măsoară 188 cm. Măsurile sunt următoarele:
Circumferință bazin: 106 cm
Circumferință talie: 95 cm
Lungime pantalon măsurat dintre picioare: 87 cm

Siguranță

Produsul este prevăzut cu un sistem RECCO, pentru o căutare mai ușoară în caz de avalașă : http://fr.recco.com/le-systeme-recco

Cum funcţionează garanţia produsului?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 2 ani de la data cumpărării, pe baza bonului fiscal. Produsul aflat în garanție va fi schimbat gratis. Garanţia acoperă defectele de fabricație, dar nu şi cele provocate de uzura normală sa cea survenită în urma utilizarii nepotrivite. Această garanţie specială de 2 ani nu este valabilă decât cu prezentarea bonului fiscal.

Rezistenţa salopetei

Garantăm produsele noastre 2 ani. Contactaţi-ne pe Decathlon.ro pentru a cunoaşte paşii care trebuie urmaţi. Ne preocupăm de alegerea materialelor optime pentru produsele noastre.

Evaluarea impactului produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață și de diverși indicatori. O notă ABCDE este dată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cel mai bun efect asupra mediului, prin comparație cu alte produse de același tip (tricouri, pantalon, rucsacuri). Decathlon se implică voluntar în acest demers: https://www.youtube.com/watch?v=A9nsE6EnTtg Demersurile noastre pe http://developpement-durable.decathlon.com/.

Material WAXÉ, pentru a fi diferit de ceilalţi.

Materialul principal al salopetei este un material numit WAXÉ. Materialul se uzează în timp. Salopeta este astfel reprezentarea stilului dumneavoastră. Materialul nou poate avea o nuanță puțin diferită comparativ cu cea din poza de prezentare.

Produs practic şi adaptabil.

Această salopetă este concepută de către pasionaţi de snowboard. Buzunarul ventral permite depozitarea obiectelor. Produsul se adaptează la lungimea picioarelor, datorită sistemului de elastice ascunse în buzunare. Dacă aveţi boots cu sistem de strângere cu rotiţă (BOA sau altă marcă), am adaptat accesul la sistemul de strângere.

Salopeta mă va proteja de intemperii?

Pentru a vă proteja împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt), pantalonul este realizat dintr-un material care blochează pătrunderea apei și limitează senzația de vânt. Pentru a testa impermeabilitatea, produsul a fost introdus într-un mediu special ce reproduce condiţiile meteo întâlnite în timpul practicării de snowboard. La final am testat produsul timp de mai multe zile, pe pârtie, pentru a valida etanşeitatea acestuia.

Apa intră adesea prin cusături. Jacheta are cusături etanşe?

Pe lângă materialul impermeabil, etanșeitatea salopetei este îmbunătățită de cusături etanșe. În plus, aceasta dispune de benzi adezive impermeabile, aplicate pe cusăturile interioare pentru etanșeitate optimă. Cusături etanșe pe întreg produsul.

La ce foloseşte hidrofobia salopetei?

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Astfel, materialul nu se îmbibă cu apă, rămânând uşor şi călduros. Tratamentul trebuie reînnoit la fiecare 2 - 3 spălări, folosind produse din magazinele Decathlon. Toți pantalonii impermeabili sunt prevăzuți cu un tratament hidrofob.

Ce este o membrană şi la ce foloseşte?

O membrană este un material foarte subţire (5 - 25 micrometri), care se aplică pe interiorul unui suport textil pentru a asigura impermeabilitate şi respirabilitate. Materialul cu membrană nu permite pătrunderea apei şi evacuează transpiraţia.

Cum menţine salopeta de schi căldura?

Pentru a menţine căldura corpului, utilizăm o izolare din vată. Vata este un material sintetic, având la bază poliester ce menţine, în funcţie de mărimea fibrelor, o cantitate mai mică sau mai mare de aer.Există tipuri de vată standard, tehnice sau siliconate ce dispun de calităţi distincte (căldură, greutate mică, elasticitate). Salopeta BIB 900 este prevăzută cu tehnologia WARM SEAT care reduce cu 54% senzaţia de frig la nivelul feselor, atunci când sunteţi aşezat pe zăpadă.

Alegerea corectă a îmbrăcămintei

Pentru confort pe pârtie, respectați regula celor 3 straturi. Principiul este simplu: suprapuneți 3 straturi textile cu funcţii diferite. Bluza purtată pe sub jachetă trebuie să producă şi să menţină căldura. Ea vă oferă căldură, în timp ce jacheta vă protejează de intemperii. Materialele trebuie să fie respirante pentru a evacua transpiraţia.

Evitarea intrărilor de zăpadă în salopetă

Salopetele şi pantalonii dispun de elastice care se reglează în jurul boots-ilor. În caz de cădere pe zăpada proaspătă, jacheta ermetică împiedică infiltrarea zăpezii.

Cum să am grijă de produs?

Pentru performanţe şi rezistenţă optime, se recomandă:A se spăla automat la 30°C. Program pentru materiale sintetice. A se spăla pe dos.A se utiliza o cantitate mică de detergent, Fără balsam. A se stoarce manual. A se usca pe umeraş, într-un loc aerisit şi călduros. A nu se curăţa chimic. A nu se usca pe calorifer. Materialul exterior poate fi reimpermeabilizat, folosind un spray reimpermeabilizant pentru materiale textile. A se citi instrucţiunile de întreţinere.

De ce valoarea de impermeabilitate de pe internet și cea de pe pantalon sunt diferite ?

Salopeta este prevăzută cu o membrană tehnică care, în momentul achiziției, are o impermeabilitate de 15000 mm. Valoarea imprimată pe salopetă este cea de 8000 mm, adică cea corespunzătoare impermeabilității după 5 spălări, astfel încât informația să fie corectă și după mai mulți ani.

Greutate

S / W30_L33: 1,1 kg
M / W32_L33: 1,13 kg
L / W34_L34: 1,17 kg
XL / W37_L34: 1,3 kg
2XL / W41_L34: 1,43 kg

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Umplutură
100.00% Poliester
Material principal
100.00% Poliamidă
Material exterior
100.00% Poliester
Căptuşeala principală
100.00% Poliester
Căptuşeala secundară
100.00% Poliamidă
Strat protector
100.00% Poliuretan
Recomandări de întreținere A se spăla întors pe dos. A se spăla separat.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max 30° - program pentru haine delicate
A se spăla automat la max 30° - program pentru haine delicate
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.
Mențiuni legale Produs conceput pentru snowboard şi schi. Pentru orice alt tip de utilizare, se depăşesc capacităţile tehnice pentru care a fost creat produsul. Recomandăm purtarea unei căşti, a unei protecţii dorsale şi a unui şort de protecţie.
Descoperiți cum să utilizați produsul

Angajamentele noastre

Aprobat de Şeful de produs Freeride World Qualifier (https://www.freerideworldtour.com/home/freeride-world-qualifier) şi pasionaţi de snowboard şi schi.
Testare produs Toate produsele Decathlon Snowboard sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: condiţii de schi, zăpadă sau vreme rece. Echipele care realizează produsul, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în practică.
Garanție 5 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri