DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8494276
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BEGINNER MEN SNOWBOARD EQUIPMENT

Salopetă snowboard/schi BIB 900 Negru Bărbaţi DREAMSCAPE

DREAMSCAPE
4.5/5
4.5/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs conceput pentru snowboard și schi. Salopeta BIB 900 este rezistentă și asigură un acces ușor pentru a strânge bootsii. Lungimea pantalonului este ajustabilă și salopeta prezintă un buzunar de tip ''cangur'' și tehnologie Warmseat.

Avantaje

Rezistenţă Material rezistent la abraziune, la rupere şi solicitare.
Impermeabilitate Membrană de 20000 mm, 100% cusături etanșe.
Libertate de mișcare Croială regular, pentru libertate de mişcare, chiar şi cu un şort de protecţie.
Căldură Vatelină de 80g/m2 și tehnolgie Warmseat.
Respirabilitate Material respirant şi ventilare mecanică 180° (RET = 4.94).
Reglabil Lungime reglabilă, acces uşor la rotița de închidere a bootsilor.
Buzunare 3 buzunare: 2 buzunare pentru mâini, 1 mare.
Limitează pătrunderea zăpezii în înterior Salopeta împiedică intrarea de zăpadă în interior.
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

Alegerea corectă a mărimii

Vă recomandăm să alegeți o mărime mai mare în cazul în care aveți șoldurile mai mari.
Manechinul din poză poartă mărimea XL și măsoară 188 cm.
Măsurile sunt următoarele:
Circumferință bazin: 106 cm
Circumferință talie: 95 cm
Lungime pantalon măsurat dintre picioare: 87 cm

Siguranță

Produsul este prevăzut cu un sistem RECCO, pentru o căutare mai ușoară a utilizatorului în caz de avalanșă.

Cum funcţionează garanţia produsului?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 5 ani de la data cumpărării, pe baza bonului fiscal sau a cardului de fidelitate. Produsul aflat în garanție va fi schimbat gratuit. Garanţia acoperă defectele de fabricație, dar nu şi pe cele provocate de uzura normală sau pe cele survenite în urma utilizării nepotrivite.

Rezistenţa produsului

Garantăm produsele noastre 5 ani și ne preocupăm de alegerea materialelor optime pentru produsele noastre.

Evaluarea impactului produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață și de diverși indicatori. O notă ABCDE este dată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cel mai bun efect asupra mediului, prin comparație cu alte produse de același tip (tricouri, pantalon, rucsacuri). Decathlon se implică voluntar în acest demers. Demersurile noastre: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Material cerat

Materialul principal al salopetei este un material numit WAXÉ. Materialul se uzează în timp, precum o pereche de jeans și salopeta devine, astfel, reprezentarea stilului dumneavoastră. Materialul nou poate avea o nuanță puțin diferită comparativ cu cea din poza de prezentare.

Produs polivalent și ingenios

Această salopetă este concepută de către pasionaţi de snowboard. Buzunarul ventral permite depozitarea obiectelor. Produsul se adaptează la lungimea picioarelor, datorită sistemului de elastice ascunse în buzunare. Dacă aveţi boots cu sistem de strângere cu rotiţă (BOA sau altă marcă), am adaptat accesul la sistemul de strângere.

Salopeta mă va proteja de intemperii?

Pentru a vă proteja împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt), produsul este realizat dintr-un material care blochează pătrunderea apei și limitează senzația de vânt. Pentru a testa impermeabilitatea, produsul a fost introdus într-un mediu special ce reproduce condiţiile meteo întâlnite în timpul practicării de snowboard. La final am testat produsul timp de mai multe zile, pe pârtie, pentru a valida etanşeitatea acestuia.

Apa intră adesea prin cusături. Salopeta are cusături etanşe?

Pe lângă materialul impermeabil, etanșeitatea produsului este îmbunătățită de cusături etanșe. Este vorba despre benzi adezive, impermeabile, aplicate pe cusăturile interioare, pentru etanșeitate optimă.

La ce foloseşte hidrofobia salopetei?

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Astfel, materialul nu se îmbibă cu apă, rămânând uşor şi călduros. Tratamentul trebuie reînnoit la fiecare 2 - 3 spălări, folosind produse din magazinele Decathlon. Toți pantalonii impermeabili sunt prevăzuți cu un tratament hidrofob.

Ce este o membrană şi la ce foloseşte?

O membrană este un material foarte subţire (5 - 25 micrometri), care se aplică pe suprafața internă a unui suport textil, pentru a asigura impermeabilitate şi respirabilitate. Materialul cu membrană nu permite pătrunderea apei şi evacuează transpiraţia în timpul practicării de snowboard.

Cum menţine salopeta de schi căldura?

Pentru a menţine căldura corpului, echipa noastră utilizează o izolare din vatelină. Vatelina este un material sintetic, având la bază poliester ce menţine, în funcţie de mărimea fibrelor, o cantitate mai mică sau mai mare de aer. Există tipuri de vatelină standard, tehnice sau siliconate ce dispun de calităţi distincte (căldură, greutate mică, elasticitate). Salopeta SNB BIB 900 este prevăzută cu tehnologia WARM SEAT care reduce cu 54% senzaţia de frig la nivelul feselor.

Alegerea corectă a îmbrăcămintei pentru confort termic pe pârtie

Pentru confort pe pârtie, respectați regula celor 3 straturi. Principiul este simplu: suprapuneți 3 straturi textile cu funcţii diferite. Bluza purtată pe sub geacă trebuie să producă şi să menţină căldura. Ea vă oferă căldură, în timp ce geaca vă protejează de intemperii. Materialele trebuie să fie respirante pentru a evacua transpiraţia.

Evitarea intrărilor de zăpadă în salopetă

Salopetele şi pantalonii dispun de parazăpezi elastice care se reglează în jurul boots-ilor. În caz de cădere pe zăpada sau în caz de ninsoare, salopeta împiedică infiltrarea zăpezii în interior.

Cum să am grijă de produs?

Pentru performanţe şi rezistenţă optime, se recomandă: A se spăla automat la 30°C. Program pentru materiale sintetice. A se spăla pe dos. A se utiliza o cantitate mică de detergent, Fără balsam. A se stoarce manual. A se usca pe umeraş, într-un loc aerisit şi călduros. A nu se curăţa chimic. A nu se usca pe calorifer. Materialul exterior poate fi reimpermeabilizat, folosind un spray reimpermeabilizant pentru materiale textile. A se citi instrucţiunile de întreţinere.

De ce valoarea de impermeabilitate de pe site și cea de pe salopetă sunt diferite ?

Produsul este prevăzut cu o membrană tehnică care, în momentul achiziției, are o impermeabilitate de 20 000 mm. După fiecare spălare, orice membrană își pierde din eficiență, de aceea încercăm să testăm produsul astfel încât să vă garantăm o impermeabilitate optimă chiar și după 5 spălări. Valoarea imprimată pe salopetă este cea corespunzătoare impermeabilității după 5 spălări, astfel încât informația să fie corectă și după mai mulți ani.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Umplutură
100% Poliester
Material principal
100% Poliamidă
Material exterior
100% Poliester
Căptuşeala principală
100% Poliester
Căptuşeala secundară
100% Poliamidă
Strat protector
100% Poliuretan
Recomandări de întreținere A se spăla întors pe dos. A se spăla separat.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate
A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.
Mențiuni legale Produs conceput pentru snowboard și schi. Pentru orice alt tip de utilizare, se depăşesc capacităţile tehnice pentru care a fost creat produsul. Recomandăm purtarea unei căşti, a unei protecţii dorsale şi a unui şort de protecţie.

Angajamentele noastre

Aprobat de Şef de produs Freeride World Qualifier şi pasionaţi de snowboard şi schi.
Testare produs Toate produsele pentru snowboard Dreamscape sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: condiţii de schi/snowboard, zăpadă sau vreme rece. Echipele care realizează produsul, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că produsul creat corespunde utilizării în practică.
Garanție 5 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri