INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8504925
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
SACI DE DORMIT SALTEA TREKKING

Sac de dormit trekking TREK500 15° light° Verde FORCLAZ

FORCLAZ
4.4/5
4.4/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Echipa noastră de pasionați a conceput acest produs pentru a dormi confortabil la temperaturi mai mari de 15°C. Se poate uni cu un alt sac din gama ”Ultralight” 2017 și ”light” 2018. Temperaturi: 15-25°C, pentru mai mult confort, datorită celor 2 fermoare 3/4 cu cursor dublu.

Avantaje

Temperatură utilizare Temperatură de confort 15°C, temperatură limită 10°C.
Transportare ușoară Mărimea L: Greutate 680 g. Volum: 4 litri. Husă de compresie.
Confort la somn Formă confortabilă de sarcofag. 2 fermoare 3/4, cursor .
Compatibilitate Se poate uni cu un alt sac similar "Ultralight" 2017 și "light" 2018.
Hidrofobie Material hidrofob, pentru a păstra performanțele termice ale sacului.

Informații tehnice

Temperatură de utilizare

Afișăm pe toți sacii noștri de dormit temperatura de confort testată într-un laborator independent (AITEX) conform normei europene EN 13537 din 11/04/2002. Temperatura de confort este limita inferioară la care utilizatorului aflat în poziție relaxată nu îi este nici cald, nici frig (temperatură determinată de o utilizatoare, în condiții normale de utilizare). Alegeți sacul de dormit în funcție de aceasta

Care este temperatura limită de utilizare?

Temperatură limită: temperatura limită la care utilizatorului aflat în poziție ghemuit nu îi este nici cald, nici frig temperatură măsurată pe un utilizator de sex masculin, în condiții normale de utilizare).

De știut despre temperaturi

Sacul de dormit nu produce căldură, ci o păstrează pe cea produsă de corp. Dacă sunteți epuizat sau dacă vă este foarte frig și intrați în sacul de dormit înghețat și umed, riscați să vă fie și mai frig, indiferent de cât de călduros este sacul de dormit! Aceste temperaturi depind de rezistența la frig a fiecăruia (de greutate, de oboseală), de echipament (saltea izolantă), de îmbrăcăminte (dacă stați dezbrăcat sau în lenjerie), de vreme (de umiditate, vânt).

Pentru mai mult confort înainte de a intra în sac

Îmbrăcați-vă simplu (1 singur strat de haine este suficient). Încălziţi-vă extremităţile : Contractați mușchii (70% din energia consumată se transformă în căldură) dar nu faceți mișcări care ar putea să creeze curenți de aer rece. Un recipient cu apă caldă poate servi ca termofor (dacă se închide etanș)! Pentru a evita curățarea repetată a sacului de dormit, se recomandă folosirea unui cearșaf (ref: 8382711).

Formă :

Formă de sarcofag: lată la umeri și mai îngustă spre bază, pentru a permite izolarea termică (și pentru a evita pierderile de căldură). Nivel optim de libertate de mișcare.
Lățime la umeri 76,5 cm, la bază 32 cm - mărimea L.
Glugă ergonomică, cu şnur de strângere.2 fermoare laterale cu cursor dublu, cu element de protecție din vată. Deschideri laterale.

Greutate şi dimensiuni

Mărimea M 630 g, până la 1m70. Dimens. pliatÎ 27 cm Ø 12 cm. Volum: 3 litri. Mărime L 680 g, între 1m70-1m85. Dimens. pliatÎ 27 cm Ø 13,5 cm. Volum 4L.
Mărime XL 740 g, între 1m85-2m. Dimens. pliatÎ 27 cm Ø 14,5 cm. Volum 5L.
Încercați sacul înainte de a-l achiziționa.

Garanţie

Produsul are garanție 5 ani. Garanția se aplică începând de la data marcată pe bonul de casă. Produsul aflat în garanție va fi schimbat sau reparat gratuit. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condții neadecvate de utilizare. Garanția de 5 ani se aplică pe baza prezentării produsului și a bonului de casă/ cardului de fidelitate.

Greutate

0,74 KGM

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Umplutură
100% Poliester
Căptuşeală
100% Poliester
Material exterior
100% Poliester
Geantă spate
100% Poliester
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max. 30° - program normal
A se spăla automat la max. 30° - program normal
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare Sacul se introduce în husă, începând cu partea de jos. Se depozitează, fără husă, la loc uscat, pentru a-i menţine forma şi proprietăţile termice.
Restricții de utilizare: Înălțime utilizator: M < 1m70 < L < 1m85 < XL < 2m

Angajamentele noastre

Garanție 5 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri