INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8575975
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
SACI DE DORMIT SALTEA TREKKING

Sac de dormit trekking TREK 900 0° fulgi puf gri/roșu FORCLAZ

FORCLAZ
4.6/5
4.6/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 28/09/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 28/09/2021 Gratuit
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 28/09/2021 Gratuit
Produs conceput pentru a dormi confortabil la temperaturi mai mari sau egale cu 0°C. Sac de dormit pentru 0°C, umplutură din puf și pene,800 cuin.Vârf de gamă. 945 g mărimea L. călduros, ușor, compact. Formă confortabilă de sarcofag. Glugă ergonomică. Fermoar cu cheiță dublă.Hidrofob.

Avantaje

Temperatură utilizare Temperatură confort 0°C / Temperatură limită -5°C.
Transportare ușoară 945 g pentru mărimea L. Volum: 7,8 litri. 2 huse: Compresie și stocare.
Confort la somn Formă confortabilă de sarcofag, glugă ergonomică. Fermoar lung, cu cheiță dublă.
Hidrofobie Material hidrofob, pentru a îmbunătăți performanțele termice ale sacului.
Căldură Capacitate de umflare a pufului 800 CUIN, certificat RDS.
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

Temperatură de utilizare

Afișăm pe toți sacii noștri de dormit temperatura de confort testată într-un laborator independent (AITEX) conform normei europene EN 13537 din 11/04/2002. Temperatura de confort este limita inferioară la care utilizatorului aflat în poziție relaxată nu îi este nici cald, nici frig (temperatură determinată de o utilizatoare, în condiții normale de utilizare). Alegeți sacul de dormit în funcție de aceasta

Care este temperatura limită de utilizare?

Temperatură limită: temperatura limită la care utilizatorului aflat în poziție ghemuit nu îi este nici cald, nici frig temperatură măsurată pe un utilizator de sex masculin, în condiții normale de utilizare). A se utiliza o saltea izolantă pentru a optimiza confortul termic.Acest produs este umplut cu puf. Performanțele termice popt fi alterate de condițiile de umiditate. .

De știut despre temperaturi:

Sacul de dormit nu produce căldură, ci o păstrează pe cea produsă de corp. Dacă sunteți epuizat sau dacă vă este foarte frig și intrați în sacul de dormit înghețat și umed, riscați să vă fie și mai frig, indiferent de cât de călduros este sacul de dormit! Aceste temperaturi depind de rezistența la frig a fiecăruia (de greutate, de oboseală), de echipament (saltea izolantă), de îmbrăcăminte (dacă stați dezbrăcat sau în lenjerie), de vreme (de umiditate, vânt).

Pentru mai mult confort:

Îmbrăcați-vă simplu (1 singur strat de haine este suficient). Încălziţi-vă extremităţile: căciulă, șosete...Un recipient cu apă caldă poate servi ca termofor (dacă se închide etanș. Un recipient cu apă caldă poate servi ca termofor (dacă se închide etanș)! Folosiți un cearșaf, de preferat din mătase, pentru confort termic în sacul de dormit.

Formă :

Formă de sarcofag, pentru izolare termică îmbunătățită (nu permite pierderile de căldură, limitând pătrunderea și circulația aerului), libertate de mișcare relativ redusă. Lățime la umeri 72 cm, înălțime la bază 26 cm la mărimea L.Glugă ergonomică, cu şnur de strângere.Fermoar cu cheiță dublă, glugă cu umplutură din puf, deschidere laterală. Structură în H, pentru a reduce pierderile de căldură.

Greutate şi dimensiuni

Mărimea S 750 g, utilizator de până la 1,60m. Dimensiuni husă: Ø 15 x 34 cm. Volum: 6,1 litri. 380 g de fulgi.
Mărimea L 850 g, utilizator între 1m60 și 1m70. Dimensiuni husă: Ø 16 x 34 cm. Volum: 6,9 litri. 440 g de fulgi.Mărime L 985 g, utilizator între 1m70 și 1m85. Dimensiuni husă: Ø 17 x 34 cm. Volum: 7,8 litri. 500 g de fulgi.Mărimea XL 1050 g, utilizator între 1m85 și 2m . Dimensiuni husă: Ø 18 x 34 cm. Volum: 8,7 litri. 560 g de fulgi.

Mărime și termicitate :


Greutatea, volumul și dimensiunile pot varia ușor datorită toleranțelor de producție.Volumul și dimensiunile pot varia în funcție de compresia aplicată produsului.

Sursa de fulgi și certificare RDS:

Furnizorii noștri folosesc surse responsabile. Furnizorii noștri folosesc doar fulgi de la rațele crescute pentru carne. Astfel am obținut certificarea RDS (Responsible Down Standard) emisă de un organism terț. http://developpement-durable.decathlon.com/documents-et-rapports/documents/

Avantajele umpluturii din puf și pene de rață

Volumul și rezistența pufului asigură: - Izolare termică datorită aerului reţinut de pene și puf. -Greutate redusă: puful este mai ușor decât vatelina sintetică. - Compresibilitate.

Cum se măsoară capacitatea de umflare a pufului și penelor?

Capacitatea de izolare termică se datorează calității pufului de a reține un anumit volum de aer la interior.
Aceasta se exprimă în CUIN.
Cu cât stratul de puf este mai dens, cu atât el ocupă mai mult spațiu și reține mai mult aer, care izolează. 90% puf, 10% fulgi de rață.
Filling Power (putere de umflare) : 800 Cuin (normele IDFB)
Umplutura din fulgi necesită o îngrijire aparte. Respectați recomandările noastre de întreținere.

Recomandări de întreţinere:

A se spăla la mașină la, 30°, la program pentru rufe delicate, pe dos, cu 3-4 mingi de tenis în cuvă. Utilizați detergent special pentru umplutura din pene și puf. Clătiți de mai multe ori. Selectați un program de stoarcere delicată. Etape necesare: Pentru uscare, selectați un program delicat, la temperatură joasă.Lăsați să se usuce complet în aer liber, pe ambele părți. Înainte de uscare, asigurați-vă că este complet uscat.

Concept eco

Am ales să utilizăm pentru materialul interior (culoarea gri) a acestui sac de dormit un fir numit "biton".Vopsirea textilelor necesită multă apă, generând o cantitate mare de apă uzată. Pentru a reduce impactul asupra mediului, am ales procedeul de vopsire numit "bi-ton" care consistă în vopsirea unui singur fir din două.Acest fir vopsit este, de asemenea, rezultatul unui colorant în masă care încorporează pigmenți de culoare de îndată ce firul este făcut.

Garanţie

Am ales să utilizăm pentru materialul interior (culoarea gri) a acestui sac de dormit un fir numit "biton".Vopsirea textilelor necesită multă apă, generând o cantitate mare de apă uzată. Pentru a reduce impactul asupra mediului, am ales vopsire numită "bi-ton" care consistă în vopsirea unui singur fir din două.Acest fir vopsit este, de asemenea, rezultatul unui colorant în masă care încorporează pigmenți de culoare de îndată ce firul este făcut.

Greutate

S: 0,75 kg
M: 0,85 kg
L: 0,945 kg
XL: 1,05 kg

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Umplutură
90% Puf de raţă cenușie, 10% Pene de raţă cenușie
Căptuşeală
100% Poliamidă
Material principal
100% Poliamidă
Geantă spate
15% Poliuretan, 85% Poliester
Husă geantă
100% Poliester
Recomandări de întreținere Va recomandăm sa apelaţi la un serviciu de curățare pentru a întreţine produsul mai usor.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate
A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare Pentru a nu-i deteriora puterea de umflare (ce influențează performanțele termice), retrageți husa și depozitați sacul întins. A se depozita întins.
Restricții de utilizare: Nu se poate uni cu alt sac.

Angajamentele noastre

Testare produs Înălțime utilizator: S< 1m60 M < 1m70 < L < 1m85 < XL < 2m.
Garanție 5 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri