DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8575966
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
SACI DE DORMIT SALTEA TREKKING

Sac de dormit trekking trek 500 10° albastru FORCLAZ

FORCLAZ
4.2/5
4.2/5

Culoare : Verde brad / Gri granit

Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
până la 219,99LEI -%

de la

219,99LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
219,99LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 219,99LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Produs conceput pentru a dormi confortabil la temperaturi de 10°C sau chiar mai mult, în trekking sau bivuac.  Foarte compact și ușor. Somn confortabil de la 10° la 20°C datorită celor 2 fermoare 3/4, cursor dublu, pentru gestionarea căldurii: ventilație personalizată.

Avantaje

Temperatură utilizare Temperatură confort 10°C. Temperatură limită 5°C.Vată sintetică.
Transportare ușoară Mărimea L: Greutate 970 g. Volum: 7,9 litri. Husă de compresie.
Confort la somn Formă confortabilă de sarcofag. 2 fermoare 3/, cursor dublu pt. ventilare.
Compatibilitate Se poate uni cu un alt sac din gama ”Ultralight” 2017 și ”light” 2018.
Hidrofobie Material hidrofob, pentru a păstra performanțele termice ale sacului.

Informații tehnice

Temperatură de utilizare:

Afișăm pe toți sacii noștri de dormit temperatura de confort testată într-un laborator independent (AITEX) conform normei europene EN 13537 din 11/04/2002. Temperatura de confort este limita inferioară la care utilizatorului aflat în poziție relaxată nu îi este nici cald, nici frig (temperatură determinată de o utilizatoare, în condiții normale de utilizare). Alegeți sacul de dormit în funcție de aceasta

Care sunt temperaturile limită de utilizare?

Temperatură limită: temperatura limită la care utilizatorului aflat în poziție ghemuit nu îi este nici cald, nici frig temperatură măsurată pe un utilizator de sex masculin, în condiții normale de utilizare). A se utiliza o saltea izolantă pentru a optimiza confortul termic.Este umput cu vată sintetică pentru a garanta în același timp performanțele sale în condiții de umiditate.

De știut despre temperaturi:

Sacul de dormit nu produce căldură, ci o păstrează pe cea produsă de corp. Dacă sunteți epuizat sau dacă vă este foarte frig și intrați în sacul de dormit înghețat și umed, riscați să vă fie și mai frig, indiferent de cât de călduros este sacul de dormit! Aceste temperaturi depind de rezistența la frig a fiecăruia (de greutate, de oboseală), de echipament (saltea izolantă), de îmbrăcăminte (dacă stați dezbrăcat sau în lenjerie), de vreme (de umiditate, vânt).

Pentru mai mult confort înainte de a intra în sac

Îmbrăcați-vă simplu (1 singur strat de haine este suficient). Încălziţi-vă extremităţile: căciulă, șosete...Un recipient cu apă caldă poate servi ca termofor (dacă se închide etanș. Un recipient cu apă caldă poate servi ca termofor (dacă se închide etanș)! Folosiți un cearșaf, de preferat din mătase, pentru confort termic în sacul de dormit.

Formă :

Formă de sarcofag generoasă: lată la umeri și mai îngustă spre bază, pentru a permite izolarea termică (și pentru a evita pierderile de căldură). Nivel optim de libertate de mișcare. Lățime la umeri 70 cm, la bază 32 cm - mărimea L.Glugă ergonomică, cu şnur de strângere.Două fermoare laterale pentru a permite deschiderea laterală.Puteți controla intrarea aerului rece și ventilarea mecanică a sacului.

Dimensiuni şi greutate

Mărimea S 790 g, utilizator de până la 1,60m. Dimensiuni pliat: L 33 cm * Ø 15,5 cm Volum: 6,2 litri. Mărimea L 890 g, utilizator între 1m60 și 1m70. Dimensiuni pliat: L 33 cm * Ø 16,5 cm Volum: 7,1 litri. Mărimea L 970 g, utilizator între 1m70 și 1m85. Dimensiuni pliat: L 33 cm * Ø 17,5 cm Volum: 7,9 litri. Mărimea XL 1040 g, utilizator între 1m85 și 2m . Dimensiuni pliat: L 33 cm * Ø 18,5 cm Volum: 8,9 litri. Volumul și dimensiunile pot varia în funcție de compresia aplicată produsului.

Greutate şi dimensiuni

Volumul și dimensiunile pot varia în funcție de compresia aplicată produsului.Alege mărimea corectă a sacului, în funcție de dimensiuni. Valoarea sacului de dormit în formă de sarcofag este de a optimiza raportul greutate/volum și temperatură.Într-adevăr, cu un sacaproape de corp, veți avea mai puțin volum de încălzire (economisind energia).Acest tip de sac vă poate limita libertatea de mișcare, în special atunci când fermoarele sunt închise.

Garantie

Produsul are garanție 5 ani. Garanția se aplică începând de la data marcată pe bonul de casă. Produsul aflat în garanție va fi schimbat sau reparat gratuit. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condții neadecvate de utilizare. Garanția de 5 ani se aplică pe baza prezentării produsului și a bonului de casă/ cardului de fidelitate.

Greutate

M: 0,89 KGM
L: 0,97 KGM
XL: 1,04 KGM

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Umplutură
100% Poliester
Material principal
100% Poliester
Geantă spate
100% Poliester
Căptuşeală
100% Poliester
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max 30° - program normal
A se spăla automat la max 30° - program normal
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare Depozitați ușor sacul,rulându-l în husă, începând de la picioare. se introduce în husă, începând cu partea de jos. Se depozitează,fără husă, la loc uscat,pentru a menţine forma, proprietăţile termice.
Restricții de utilizare: 1m60 M < 1m70 < L < 1m85 < XL < 2m

Angajamentele noastre

Testare produs Toți sacii de dormit sunt supuși unor teste mecanice ce dovedesc performanțele și rezistența sacului de dormit pentru a garanta un cel mai bun somn și cea mai buna odihnă(rezistență termică, rezistență la abraziune, confort, ...). Realizăm numeroase teste pe teren în condiții reale.
Garanție 5 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri