INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8561563
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Classe réservée pour FIRST

Rucsac Schi Reverse One 980 60L Negru WED'ZE

WED'ZE
Decathlon
Produs conceput pentru competiții de schi. Volum de 60L, util pentru transportarea echipamentului. Acest rucsac pentru clăpari este esențial pentru participanții la competiții sau schiorii exigenți. Permite transportarea clăparilor de schi, a căștii și a accesoriilor.

Avantaje

Compartimente 6 buzunare, dintre care 2 impermeabile și plasă cască.
Confort Se transportă ușor.
Capacitate Volum: 60L
Greutate: 1,2kg
Dimensiuni rucsac umplut, în cm:Î: 55
L: 36
A: 30
Durabilitate Poliester de 900 denieri.Bază întărită, din poliamidă.
Hidrofobie Materialul este hidrofob, pentru a rezista la ninsoare moderată.

Informații tehnice

Capacitate

Volum 60 litri. Utilizăm o metodă standardizată pentru a măsura volumul rucsacurilor:umplem rucsacul și buzunarele cu mingi mici din plastic. Apoi adunăm mingile într-un recipient gradat și obținem volumul exact. Acest rucsac a fost gândit să fie compact, dar și să permită transportarea echipamentului necesar pentru competiții.

Dimensiuni:

Înălţime: 56 cm.
Lățime: 37 cm. Adâncime: 30 cm. Acest rucsac este adaptat și clăparilor de mărimi mari și permite în plus depozitarea protecțiilor sau a unei căști.

Buzunare

Clăparii de schi trebuie să fie depozitați în buzunarul cel mai aproape de spate, astfel încât greutatea să fie distribuită armonios. Buzunarele laterale sunt destinate pentru depozitarea protecțiilor. În interiorul compartimentului principal se află un buzunar securizat pentru portofel, chei, etc. În partea din față a rucsacului se află un buzunar ușor accesibil, pentru a depozita un baton de cereale.

Accesorizare

Am integrat un buzunar burduf, pentru a crește volumul principal al compartimentului. Acesta permite adăugarea în plus a unui volum de 2L. În plus, am adăugat un buzunar cu plasă pentru cască pentru antrenamentele și competițiile în care schiorii ar fi obligați să transporte 2 căști.

Rezistenţă

Inginerii și designerii au lucrat la acest produs pentru a fi foarte rezistent. Grație pasiunii lor pentru schi și a cunoștințelor lor despre provocările din timpul practicii, aceștia au utilizat materiale, fermoare și accesorii foarte rezistente, pentru a rezista zăpezii, soarelui, umidității și frigului.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100% Poliester
Căptuşeală
100% Polietilenă
Strat protector
100% Poliuretan termoplastic
Recomandări de întreținere A se spăla manual.
Recomandări de spălare
A se spăla manual
A se spăla manual
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

Angajamentele noastre

Testare produs Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc. Apoi sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie (zăpadă, zăpadă afânată, frig). Echipele de design se asigură că produsul corespunde scopului pentru care a fost proiectat.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri