INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8520533
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
RUCSAC ȘI BĂȚ DRUMEȚIE COPII

Rucsac Drumeție la munte MH500 30 L Copii QUECHUA

QUECHUA
4.6/5
4.6/5
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 24/09/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 24/09/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 24/09/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru pentru drumeție de 1 zi, pe vreme uscată și trasee tehnice. Rucsac adaptat la conformația spatelui copiilor. Confortabil și practic.

Avantaje

Capacitate Volum 30 L/ dimensiuni: Înălţime: 47 cm / L: 23 cm/ Adâncime: 25 cm.
Lejeritate Doar 783g.
Reglabil Spate reglabil în 3 poziții: 130 /140/150 cm
Compartimente Buzunare cu fermoar:
1 int., 2 ext. +1 în talie.
2 buzunare din plasă.
Rezistența la frecare Material rezistent la abraziune. Garanție 10 ani.

Informații tehnice

Rezervor apă (Nu este inclus)

Structura rucsacului este adaptată pentru a integra un rezervor de apă (nu e inclus). Acest accesoriu permite hidratarea regulată pe tot parcursul drumeției.

Test în laborator

Efectuăm teste de laborator pentru validarea componentelor: material, catarame, chingi, spumă, fermoare. De exemplu, pentru un material testăm: rezistenţa la abraziune, la rupere, rezistenţa culorilor la UV, la spălări repetate, impermeabilitatea. Apoi efectuăm teste pe produsul finit reproducând în mod accelerat o utilizare de mai mulţi ani, pentru a verifica rezistenţa. Umplut cu lest, îl aşezăm pe un manechin ce reproduce mişcări de mers rapid, la mii de cicluri.

Reglarea rucsacului.

1 -Reglați înălțimea spatelui la conformația copilului (desfaceți banda cu arici și reglați).
2 - Desfaceţi toate chingile (bretele, centură, chingi de echilibru). 3. Strângeţi rucsacul. 4. Închideți chingile bretelelor. 5. La final, ajustaţi chingile de echilibru.

Garanţie 10 ani.

Garanţia acoperă defectele rucsacului, în afară de cauzate de uzura normală sau produse din cauza condiţiilor anormale de utilizare. Această garanţie specială, de 10 ani, va fi acordată doar după prezentarea produsului şi a bonului de casă. Dacă produsul mai are garanţie, acesta va fi reparat sau schimbat gratuit. Această garanţie comercială nu exclude garanţiile legale aplicabile în funcţie de fiecare ţară şi/sau Stat.

Cum se măsoară volumul rucsacurilor ?

Volumul fiecărui rucsac este măsurat printr-o metodă standard : umplem atât compartimentul principal, cât şi buzunarele cu bile de mici dimensiuni.Apoi bilele sunt puse într-un recipient gradat care exprimă volumul în litri. Greutatea rucsacului gol reprezintă eşantionul nostru. Pot exista variaţii uşoare.

Demersul nostru de protejare a mediului

Pentru că suntem conștienți de faptul că trebuie să acționăm pentru a ne proteja terenul nostru de joc, Quechua își ia angajamentul de a reduce impactul produselor asupra mediului.
Astăzi, acest produs nu este conceput eco, dar lucrăm în fiecare zi pentru a-l face mai responsabil: conceperea eco, repararea și rezistența se află în mijlocul acțiunilor noastre de dezvoltare.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100% Poliester
Căptuşeală
100% Poliester
Buzunar
100% Poliester
Recomandări de întreținere A se spăla manual.
Recomandări de spălare
A se spăla manual
A se spăla manual
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se depozita într-un loc uscat.

Angajamentele noastre

Aprobat de Pentru a răspunde exigențelor voastre, produsele Quechua sunt testate în condiții reale de practică de drumeție la munte.
Sarah, inginerul nostru responsabil de testele realizate pe teren, alături de un grup de copii au testat produsele pe toată durata dezvoltării și comercializării produselor.
Testare produs Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea lângă Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Pe tot parcursul anului, concepem și dezvoltăm produse cu design plăcut, simple și tehnice. Apoi produsele sunt testate în practică, fiindcă suntem convinşi că numai astfel putem îmbunătăţi produsele în permanenţă.
Garanție 10 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri