INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8300843
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
RUCSACURI CĂLĂTORIE 50L ȘI +

Rucsac Trekking Forclaz 60 L Albastru FORCLAZ

FORCLAZ
3.5/5
3.5/5
Decathlon
Echipa noastră de pasionați a conceput acest produs pentru trekking călătorie, timp de mai multe zile. Un rucsac simplu, uşor şi practic, cu buzunare de acces, practic pentru drumeţie ocazională şi călătorii.

Avantaje

Rezistența la frecare Garanţie 10 ani.Rezistență, datorită materialelor şi cusăturilor întărite.
Capacitate Volum 61 litri / Greutate 1,8 kg / Dimensiuni în uz: Î 69 X L 33 X A 27.
Compartimente Buzunare:3 exterior, 1 interior, 1 pe centură. Suport beţe.Acces compartimente.
Confort Chingi de compresie.Chingă la piept. Elemente de greutate. Suport degete.

Informații tehnice

Așezarea obiectelor

Puneţi sacul de dormit la baza rucsacului. Aproape de spate plasaţi obiectele grele (cortul, aragazul, hrana). Hainele vor ocupa spaţiul rămas. Izoprenul poate fi pus sub clapă, iar cortul sub rucsac, dacă nu a avut loc în interior. Păstrați la îndemână jacheta impermeabilă și polarul. În buzunare puneţi obiectele mici, pe care le folosiţi în timpul zilei (cremă de soare, hartă, ochelari etc.). Există un buzunar special pentru recipientul cu apă.

Cum se reglează înălțimea rucsacului ?

Fixați sistemul de reglare la înălţimea dorită, apoi ajustaţi celelalte chingi ale rucsacului. Reglați conform indicațiilor. Cu chinga de şold fixată, bretelele trebuie să îmbrace partea din faţă a umerilor dvs., iar chingile de echilibru (care sunt şi ele reglabile la anumite modele) trebuie să aibă un unghi de aproximativ 45° (nu trebuie să se deplaseze nici pe orizontală nici pe verticală). Dacă după această ajustare rucsacul este prea sus sau prea jos, reajustaţi.

Utilizare

Desfaceţi toate chingile (bretele, centură, chingi de echilibru). Luați rucsacul în spate. Pentru rucsacuri mai mari de 50L, fixaţi chinga pe şold (centura; aceasta trebuie să acopere oasele iliace ale bazinului). Strângeţi chinga. Pentru rucsacuri cu volum mai mic, așezați centura în jurul taliei. Strângeţi chingile bretelelor.
La final, ajustaţi chingile de echilibru.

Măsuri pentru protecția mediului

La Decathlon a ales să vă informeze despre impactul asupra mediului al produselor. Acest fapt este continuarea unui experiment relizat începând cu luna iulie a anului 2011 împreună cu Ministerul de Ecologie Francez. Notele ABCDE au fost atribuite comparând numai rucsacurile Quechua între ele. Detalii despre acest proiect şi metodele de calcul utilizate sunt disponibile pe http://sustainability.decathlon.com/.

Cum se măsoară volumul rucsacurilor?

Volumul fiecărui rucsac este măsurat printr-o metodă standard : Compartimentul principal şi fiecare buzunar sunt umplute cu bile de mici dimensiuni. Apoi bilele sunt puse într-un recipient gradat ce exprimă volumul în litri. Greutatea proprie reprezintă eşantionul nostru. Pot exista mici variații.

Garanție 10 ani, condiții

Garanţia acoperă defectele rucsacului, în afară de cele de uzură normală sau produse din cauza condiţiilor anormale de utilizare. Această garanţie specială, de 10 ani, va fi acordată doar după prezentarea produsului şi a bonului de casă. Dacă produsul mai are garanţie, acesta va fi reparat sau schimbat gratuit. Garanția comercială nu exclude garanţiile legale aplicabile în funcţie de fiecare ţară şi/sau Stat.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100% Poliester
Căptuşeală
100% Poliester
Recomandări de spălare
A se spăla manual
A se spăla manual
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se păstra la loc uscat.
Restricții de utilizare: Nu este impermeabil.

Angajamentele noastre

Aprobat de Toate rucsacurile noastre sunt testate în practică de către utilizatori reprezentativi pentru gama respectivă de produse, în condiţii identice cu utilizarea zilnică. Mai exact, "Misiunile de testare", sunt efectuate de responsabilul de produs, cu persoane non afiliate Quechua, pentru a testa, evalua şi valida produsele.
Testare produs Toate rucsacurile noastre sunt testate în practică de către utilizatori reprezentativi pentru gama respectivă de produse, în condiţii identice cu utilizarea zilnică. Mai exact, "Misiunile de testare", sunt efectuate de responsabilul de produs, cu persoane non afiliate Quechua, pentru a testa, evalua şi valida produsele.
Garanție 10 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri