DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8585189
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ECHIPAMENTE ACCESORII TRIATLON

Rucsac de tranziție TRIATLON 35L APTONIA

APTONIA
4.7/5
4.7/5
Decathlon
Produs conceput pentru organizarea și transportarea echipamentului de triatlon. Aveți nevoie de un rucsac practic, pentru transportarea echipamentului de triatlon?Acest rucsac este practic, fiind compartimentat pentru separarea echipamentului în funcție de probă!

Avantaje

Capacitate Compartimente adaptate, pentru distribuirea echipamentului în funcție de probă.
Capacitate Format bagaj de cabină, de 35L.
Utilizare ușoară Acces rapid și ușor: deschidere integrală în față, buzunare cu etichete.
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

De ce aveți nevoie de un rucsac de tranziție?

Urmează principiul probelor de triatlon: înot, ciclism și alergare! La fiecare probă, este necesar să vă schimbați echipamentul.
Acest rucsac este ideal pentru tranziția dintre probe, datorită compartimentelor separate pentru organizarea echipamentului. Buzunare cu etichete, pentru a le identifica mai ușor.

Pregătire, transport, cursă: rucsacul ia parte la toate aceste etape.

Înaintea cursei, un astfel de rucsac vă ajută să vă organizați echipamentul. Datorită dotării cu check-list, rucsacul este practic. Format compact, pentru transportare ușoară. Poate fi folosit și ca bagaj de cabină. În timpul cursei, compartimentele cu etichete permit identificarea ușoară a echipamentului, pentru a nu pierde timpul inutil în timpul tranziției.

De la compartimentare la design, rucsacul este special conceput pentru tranziția între probele de triatlon.

Mai mult: - Compartimentul pentru înot se poate detașa de restul rucsacului. Materialul ventilat permite uscarea mai rapidă a costumului. - Accesibil chiar și cu o mână, buzunarul cu fermoar din lateral permite transportarea în siguranță a actelor, a certificatului medical.
- Chinga permite agățarea rucsacului. - Bretele reglabile, concepute pentru confort în timpul cursei.

Volum Precizări suplimentare

Triatlon: orice format. Volum de 35L, conceput pentru transportarea echipamentului pentru curse XS și M. Ce mărime să aleg? Suficient de încăpător pentru un costum din neopren de 5 mm XL sau pentru unul mărimea XXL din material subțire, precum și pentru încălțăminte mărimea 46!

Povestea produsului

"Trebuie să fii mereu pregătit pentru tranziția dintre probele de triatlon". Pornind de la această directivă, echipa noastră, formată din 6 membri (practicanți de nivel începător sau mediu) a creat un rucsac special. După 6 luni în care am colaborat cu responsabilii de produs ai altor mărci, și după ce rucsacul a fost testat de aproximativ 10 sportivi, am reușit să obținem un produs ingenios și practic, special pentru triatlon: îmbinați cele 3 discipline.

Ce spun cei care au conceput produsul

,,Forma buzunarului pentru echipamentul de înot permite depozitarea costumului sub formă de semilună: pentru a evita deteriorarea neoprenului, rulați costumul, nu îl pliați." "Cea mai mare provocare a fost găsirea volumului ideal pentru rucsac, astfel încât participanții care îl folosesc să nu riște nici descalificarea, dar să își și poată organiza ușor echipamentul. Rucsacul plin cântărește 10 kg.”

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
20% Poliuretan, 80% Poliamidă
Material interior
100% Poliester
Material exterior
30% Poliuretan termoplastic, 70% Poliester
Pad
100% Poliester
Recomandări de întreținere A se spăla manual.
Recomandări de spălare
A se spăla manual
A se spăla manual
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri