DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8300112
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
RUCSACURI DRUMEȚII ÎN NATURĂ 10L-30L

Rucsac Mountain Trail 5 L Negru/Alb QUECHUA

QUECHUA
Decathlon
Conceput pentru: mountain trail pe distanţă mică. Rucsac conceput pentru practicarea de mountain trail. Colanţi uşori: 215 g. Conţinut de 5 L, cu deschidere mare şi rezervor de apă de 1 L.

Avantaje

Capacitate de susţinere Foarte stabil şi confortabil.Chingă la nivelul pieptului şi curea.
Depozitare Buzunare 1 exterior. Chingi de compresie,
Capacitate 5 litri.
Hidratare Se vinde cu un rezervor pentru apă (de 1L).
Vizibilitate Imprimeuri reflectorizante pe rucsac şi pe bretele.
Lejeritate 215 g, fără rezervorul de apă.

Informații tehnice

Testarea tehnică a rucsacurilor

Efectuăm teste de laborator pentru a valida componentele : material, catarame, chingi, spumă, fermoare. De exemplu, pentru un material testăm : rezistenţa la abraziune, la rupere, rezistenţa culorilor la UV, la spălări repetate, impermeabilitatea. Apoi efectuăm teste pe produsul finit reproducând în mod accelerat o utilizare de mai mulţi ani, pentru a verifica rezistenţa ansambluluiUmplut cu lest, îl aşezăm pe un manechin ce reproduce mişcări de mers rapid, timp de mai multe mii de cicluri.

Cum se măsoară volumul rucsacurilor?

Volumul fiecărui rucsac este măsurat printr-o metodă standard : umplem atât compartimentul principal, cât şi buzunarele cu bile de mici dimensiuni.Apoi bilele sunt puse într-un recipient gradat care exprimă volumul în litri.

Detalii

Compoziție Material principal: 100% poliester. Căptuşeală: 100% poliester.
Recomandări de întreținere Pentru ca materialul să îşi păstreze proprietăţile (în special impermeabilitatea), nu se recomandă spălarea rucsacurilor la maşină, uscarea automată, curăţarea chimică sau cu clor. A nu se călca. A nu se călca. Pentru curăţarea rucsacului, se recomandă spălarea cu apă călduţă şi săpun, eventual cu ajutorul unei perii. După câţiva ani de utilizare, puteţi reimpermeabiliza rucsacul cu ajutorul unui spray special conceput în acest sens.
Recomandări de stocare A se păstra la loc uscat.
Restricții de utilizare: Nu se recomandă pentru alpinism.

Angajamentele noastre

Testare produs Toate rucsacurile noastre sunt testate practic de către utilizatori reprezentativi ai celor care concep produsele, în condiţii identice cu utilizarea zilnică. Mai exact, "Misiunile Test" asociază un responsabil de produs cu persoane afiliate Quechua, pentru a testa, evalua şi valida produsele.
Garanție Rucsac: garanţie 5 ani. Rezervor apă: garanţie 2 ani.

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri