DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8367591
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Role Jr

Role Play3 Roz/ Mov Copii OXELO

OXELO
4.6/5
4.6/5

Culoare : Roz pal fluorescent / VIOLET ÎNCHIS

Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Echipa noastră de pasionați a conceput acest produs pentru nivel începător. Copilul are nevoie de role mărimea 26 - 36?Urmăriţi-ne. Copilul dumneavoastră vrea să învețe să meargă pe role, dar trebuie să progreseze în menținerea echilibrului? Aceste role sunt stabile și reglabile pe 3 mărimi: piciorul crește, la fel și rolele!

Avantaje

Confort Interior din spumă, ce se poate spăla la mașină.
Calitatea deplasării Rulmenți adaptați, pentru a reduce viteza.
Susținere Carcasă și catarame de strângere precise, pentru susținere și protecție.
Reglabil Role reglabile pe 3 mărimi, în funcție de creșterea copilului.

Informații tehnice

Recomandări de siguranță

Vă recomandăm echipamentul complet de siguranță(cotiere, cască, genunchiere, protecții pentru încheietură), pentru a vă proteja în caz de cădere.

Informații despre role și rulmenți Roţi şi rulmenţi

Pentru nivel mediu, este nevoie de rulmenți "ABEC 1 - 7", însă, pentru nivel începător, se recomandă cei cu alunecare progresivă, dar sigură. Pe scurt, rolele nu alunecă foarte repede. Roți de 63 mm.

Cum se reglează mărimea rolelor?

Cum se reglează mărimea? Pentru a modifica mărimea rolelor, doar mutați banda cu arici. "1" pentru mărimi mici, "2" pentru mărimi medii şi "3" pentru mărimi mari. Spațiul rămas la vârf permite purtarea rolelor mai mult timp, chiar dacă piciorul crește. Ingenios, nu?

Rolele Play3, 8 ani de dezvoltare alături de pasionați.

Suntem mândri de acest model! Datorită părerilor exprimate de utilizatori, am reușit să ne îmbunătățim produsele. Utilizatorii noștri ne-au inspirat să concepem și un set de produse de siguranță: este compus din 2 roți, ce se montează ușor, cu un șurub, în spatele șinei. Facilitează învățarea. Recent, am îmbunătățit și sistemul de strângere. Pe scurt: vă mulțumim!

Frâne din cauciuc sau din plastic?

Spre deosebire de plastic, ce ajută la încetinire, roțile din cauciuc, de 63 mm, oferă aderență, rulare și frânare eficiente. De altfel, cauciucul se uzează mai greu decât plasticul. Oxelo garantează siguranța copilului, indiferent de nivelul de practică. Toate rolele sunt echipate cu roți din cauciuc, fără PVC.

Aveți nevoie de servicii de întreținere și reparare a rolelor?

În oferta noastră din atelierele magazinelor Decathlon și de pe decathlon.ro, regăsiți roți de diferite dimensiuni (chiar și cu lumini), frâne și șuruburi compatibile. Acestea se montează foarte ușor. Puteți afla mai multe urmărind sfaturile și tutorialele de pe canalul de YouTube Oxelo: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos

Cum putem prelungi durata de viață a rolelor?

În funcție de locul unde sunt așezate pe șină, unele roți se vor uza mai rapid decât altele. Le puteți schimba între ele, pentru ca uzura să fie uniformă.
Atunci când primul dintre cele 7 cercuri vizibile pe interiorul roții este atins de uzură, este momentul să le schimbați.

Cum sunt testate rolele Oxelo?

Toate rolele noastre sunt testate în laborator. Aceste teste de uzură sunt efectuate în conformitate cu normele europene. Testele în laborator sunt completate de teste pe teren,cu utilizatori obișnuiți, măsurători sau teste ce privesc percepția echipei de testare asupra produsului. Rezultatul: produs testat, validat. Inclusiv de practicanții de la cluburile noastre partenere!

Kit stabilitate (ref.8282768)

Setul cu șuruburi, numit kit de stabilitate, este compatibil cu rolele PLAY3 și PLAY5. Acest "set pentru stabilitate" vă permite să vă inițiați în stilul cu trei roți: aveți ocazia să creșteți stabilitatea în timpul primelor deplasări, iar copilului, îi permite să capete încredere în sine.Setul este pre-instalat pe rolele PLAY3 mărimile 26/28.

Greutate

26/28: 1,34 KGM
28/30: 1,405 KGM
30/32: 1,415 KGM
32/34: 1,425 KGM
34/36: 1,435 KGM

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Talpă din
50% Poliuretan, 50% Polipropilenă
Exterior din
30% Polipropilenă, 70% Poliester
Interior din
25% Poliuretan, 75% Poliester
Recomandări de stocare A se păstra într-un loc uscat şi la temperatură optimă. A nu se usca în apropierea unei surse de căldură sau a unei flăcări.
Restricții de utilizare: Norma EN 13843B (max 60kg) fără 26/28 EN71 normă jucărie(20kg).
Mențiuni legale Acest produs răspunde exigenţelor normei EN 13843 clasa B (şi EN 71 pentru mărimile 26/28), ceea ce reprezintă garanţia unei protecţii optime a piciorului în caz de şocuri şi a unei rezistenţe bune a materialelor în orice situaţie, în timpul mersului pe role.

Angajamentele noastre

Garanție Garanţie: 2 ani, cu excepţia pieselor de uzură (roată/rulmenţi, frână).

Recomandarile noastre

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri

Serviciile noastre

Role Play3 Roz/ Mov Copii
Întreținere și reparare.
Întreținere și reparare.
#