OXELO

Role Play3 Roz-Mov Copii

10999 RON
Ref. : 8367591

Produs conceput pentru deplasări cu rolele (nivel începător). Role ideale pentru copiii care poartă mărimile 26 - 36.

Role ideale pentru inițiere în mersul pe role? Reglabile pe 3 mărimi. Kitul de stabilitate (inclus doar la mărimea cea mai mică) ajută copilul să-și țină mai bine echilibrul.

Culoare: Roz pal fluorescent / VIOLET ÎNCHIS

  • 26/28 undefined
  • 28/30 Produs indisponibil online momentan
  • 30/32 undefined
  • 32/34 undefined
  • 34/36 undefined
+ 109 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

    Beneficii:

    Avantaje produs

    Confort

    Pentru un plus de confort, gheata interioară din spumă este detașabilă.

    Calitatea alunecării

    Rulmenți adaptați, pentru a reduce viteza.

    Susținere picior

    Carcasă și catarame de strângere precise, pentru susținere și protecție.

    Reglabil

    Role reglabile pe 3 mărimi, în funcție de creșterea copilului.

    Informații tehnice

    Recomandări de siguranță

    Vă recomandăm echipamentul complet (cotiere, cască, genunchiere, protecții pentru încheietură), pentru a vă proteja în caz de cădere.

    Informații despre role și rulmenți Roţi şi rulmenţi

    Pentru nivel mediu, este nevoie de rulmenți ABEC 1 - 7, însă, pentru nivel începător, se recomandă cei cu alunecare progresivă, dar sigură. Pe scurt, rolele nu alunecă foarte repede. Roți de 63 mm.

    Cum se reglează mărimea rolelor?

    Cum se reglează mărimea? Pentru a modifica mărimea rolelor, doar mutați banda cu arici. "1" pentru mărimi mici, "2" pentru mărimi medii şi "3" pentru mărimi mari. Spațiul rămas la vârf permite purtarea rolelor mai mult timp, chiar dacă piciorul crește. Ingenios, nu?

    Kit stabilitate (referință model: 8282768)

    Setul cu șuruburi, numit kit de stabilitate, este compatibil cu rolele PLAY3 și PLAY5. Acest „set pentru stabilitate” permite inițierea în mersul pe role: creșteți stabilitatea în timpul primelor deplasări, iar copilului, îi permite să capete încredere în sine.Setul este pre-instalat pe rolele PLAY3 mărimile 26/28.

    Rolele Play3, 8 ani de dezvoltare alături de pasionați.

    Suntem mândri de acest model! Datorită părerilor exprimate de utilizatori, am reușit să ne îmbunătățim produsele. Utilizatorii noștri ne-au inspirat să concepem și un set de produse de siguranță: este compus din 2 roți, ce se montează ușor, cu un șurub, în spatele șinei. Acesta facilitează învățarea. Recent, am îmbunătățit și sistemul de strângere. Pe scurt: vă mulțumim!

    Frâne și roți din cauciuc sau din plastic?

    Spre deosebire de plastic, ce ajută la încetinire, roțile din cauciuc, de 63 mm, oferă aderență: rulare și frânare eficiente. De altfel, cauciucul se uzează mai greu decât plasticul. Oxelo garantează siguranța copilului, indiferent de nivelul de practică. Toate rolele sunt echipate cu roți din cauciuc, nu din PVC.

    Aveți nevoie de servicii de întreținere și reparare a rolelor?

    În oferta noastră din atelierele magazinelor Decathlon și de pe decathlon.ro, regăsiți roți de diferite dimensiuni (chiar și cu lumini), frâne și șuruburi compatibile. Acestea se montează foarte ușor. Puteți afla mai multe urmărind sfaturile și tutorialele de pe canalul de YouTube Oxelo: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos

    Cum putem prelungi durata de viață a rolelor?

    În funcție de locul unde sunt așezate pe șină, unele roți se vor uza mai repede decât altele. Le puteți schimba între ele, pentru ca uzura să fie uniformă.
    Atunci când primul dintre cele 7 cercuri vizibile pe interiorul roții este atins de uzură, este momentul să le schimbați.

    Cum sunt testate rolele Oxelo?

    Toate rolele noastre sunt testate în laborator. Aceste teste de uzură sunt efectuate în conformitate cu normele europene. Testele în laborator sunt completate de teste pe teren,cu utilizatori obișnuiți, măsurători sau teste ce privesc percepția echipei de testare asupra produsului. Rezultatul: produs testat, validat. Inclusiv de practicanții de la cluburile noastre partenere!

    Garanție

    Garanţie: 2 ani, cu excepţia pieselor de uzură (roată/rulmenţi, frână).

    Greutate

    26/28 : 1.332 kg
    28/30 : 1.41 kg
    30/32 : 1.462 kg
    32/34 : 1.49 kg
    34/36 : 1.546 kg

    Compoziție/ Recomandări

    Compoziție

    Talpă din 50% Poliuretan, 50% Polipropilenă Exterior din 70% Poliester, 30% Polipropilenă Interior din 75% Poliester, 25% Poliuretan

    RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

    A se depozita într-un loc uscat şi la temperatură optimă. A nu se usca în apropierea unei surse de căldură sau a unei flăcări.

    Restricții de utilizare

    Norma EN 13843B (max 60kg) fără 26/28 EN71 normă jucărie (20kg).

    Opinii clienți

    Întrebări și răspunsuri