DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8396620
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Role Jr

Role FIT3 Fitness Turcoaz Copii OXELO

OXELO
4.7/5
4.7/5

Culoare : Turcoaz

Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs conceput pentru deplasări pe role, pe distanțe de mai mulți kilometri. Reglabile pentru 4 mărimi (29-38). Copilul dumneavoastră abia învață să meargă pe role?Rolele Junior Fit 3 sunt confortabile și se adaptează la ritmul de creștere al copilului.

Avantaje

Confort Interior din material semi-flexibil, din spumă. Asigură un plus de confort.
Calitatea deplasării Rulmenți ABEC 3, șină din compozit.
Susținere Sistem triplu de strângere, pentru susținere bună.
Reglabil Piciorul crește, la fel și rolele!Role reglabile pentru 4 mărimi.
Aderență Frână și roți din cauciuc, pentru aderență și frânare eficientă.

Informații tehnice

Recomandări de siguranță

Vă recomandăm echipamentul complet de siguranță(cotiere, cască, genunchiere, protecții pentru încheietură), pentru a vă proteja în caz de cădere.

4 mărimi pentru o singură pereche de role? Vă explicăm cum funcționează acest sistem evolutiv.

Pentru a putea purta rolele mai mult timp, mărimea lor se adaptează la ritmul de creștere al copilului. Rolele se reglează în 3 pași:
1. Se deschide clapa. 2. Se trage către partea din faţă a ghetei interioare. 3. Se închide clapa.
Pentru confort în timpul deplasării, alegeți role adaptate: dacă piciorul vă alunecă în interior, vă va fi greu să vă controlați postura și traiectoria.

Aveți nevoie de role confortabile? Vă prezentăm Rolele Fit 3 pentru copii.

Pielea rămâne uscată mai mult timp, datorită spumei și mesh-ului ventilat.Sistem de strângere ușoară și rapidă, pentru încălțare ușoară: o cataramă micrometrică în partea de sus, pentru reglare precisă+ un arici la nivelul gleznei pentru a susţine cât mai bine piciorul și șireturi clasice sau elastice, în funcție de mărime. Greutate role: 2,254 kg - 32/35, 2,434 kg - 35/38 și 2,614 kg - 38/41.

1 pereche de role = 4 mărimi diferite. Cum funcționează acest sistem evolutiv?

Reglarea se face în 3 etape: 1. Deschideți clapa.

2. Trageți în față.

3. Închideți clapa.
Datorită acestui sistem, copilul va putea utiliza rolele mai mult timp.
A se alege rolele în funcție de mărimea piciorului copilului: a se evita un produs foarte greu sau foarte mare (piciorul poate aluneca în interior, ducând la adoptarea unei posturi greşite şi la dificultăţi de control al traiectoriei).

Cât de confortabile sunt rolele FIT 3?

Gheată interioară semi-rigidă, cu întărituri din spumă, pentru mai mult confort. Meshul ventilat evacuează umiditatea și menține pielea uscată mai mult timp. Role uşor de încălţat datorită sistemului simplu şi eficient de închidere: o cataramă micrometrică în partea de sus, pentru reglare precisă+ un arici la nivelul gleznei pentru a susţine cât mai bine piciorul. Şireturi elastice pentru mărimile 29-32 şi 32-35. Şireturi clasice pentru mărimile 35-38.

Rolele FIT 3 asigură frânare și deplasare ușoară?

Șina din compozit, foarte ușoară, favorizează învățarea: asigură confort la alunecare. Roți de 70 mm 80A și rulmenți ABEC 3, pentru raport bun între senzația de alunecare și manevrabilitate. Frâne clasice, cu tampon din cauciuc, ce pot fi instalate și pe piciorul drept, și pe cel stâng. Tampoane de frână de schimb sunt disponibile în magazine (cod de referință: ref. 8111787).

Roți și frâne din cauciuc!

Spre deosebire de plastic, ce ajută la încetinire, cauciucul oferă o aderență bună: rulare și frânare eficiente. De altfel, cauciucul se uzează mai greu decât plasticul. Oxelo garantează siguranța copilului, indiferent de nivelul de practică. Toate rolele sunt echipate cu roți din cauciuc, fără PVC.

Roți și frâne din cauciuc: care sunt avantajele acestora față de cele din plastic?

Oxelo garantează siguranța copilului, indiferent de nivelul de practică. Toate rolele sunt echipate cu roți din cauciuc, fără PVC. Spre deosebire de PVC, cauciucul este mult mai aderent pe suprafețele dure și asigură rulare și frânare eficiente. Rolele mărimea 32/35 și 35/38 pot fi echipate cu roți de 76mm.

Cum putem prelungi durata de viață a rolelor?

În funcție de locul unde sunt așezate pe șină, unele roți se vor uza mai rapid decât altele. Le puteți schimba între ele, pentru ca uzura să fie uniformă.
Atunci când primul dintre cele 7 cercuri vizibile pe interiorul roții este atins de uzură, este momentul să le schimbați.

Aveți nevoie de servicii de întreținere și reparare a rolelor?

În oferta noastră din atelierele magazinelor Decathlon și de pe decathlon.ro, regăsiți roți de diferite dimensiuni (chiar și cu lumini), frâne și șuruburi compatibile. Acestea se montează foarte ușor. Puteți afla mai multe urmărind sfaturile și tutorialele de pe canalul de YouTube Oxelo: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Exterior din
50% Poliuretan, 50% Poliester
Interior din
100% Poliester
Boot
100% Polipropilenă
Roți pentru role
50% Poliuretan, 50% Polipropilenă
Șasiu
100% Polipropilenă
Cuff (element de susținere)
100% Polipropilenă
Talpă din
100% Poliuretan termoplastic
Catarame
50% Poliuretan termoplastic, 30% Policarbonat, 20% Poliamidă 6.6 (PA 6.6)
Rulment
100% Oțel
Recomandări de stocare A se păstra într-un loc uscat şi la temperatură optimă. A nu se usca în apropierea unei surse de căldură sau a unei flăcări.
Restricții de utilizare: Respectă norma EN 13843B (max 60kg).A nu se folosi în skatepark.
Mențiuni legale Aceste role sunt în conformitate cu norma EN 13843, garantând o protecţie excelentă a piciorului în caz de şocuri şi o rezistenţă a materialelor în toate situaţiile în timpul mersului cu role.

Angajamentele noastre

Garanție Garanţie: 2 ani, cu excepţia pieselor de uzură (roţi, frână şi rulmenţi).
Cauți un set complet?Produse esențiale pentru siguranța copilului tău atunci când merge cu rolele
Descoperă produsele

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri

Serviciile noastre

Role FIT3 Turcoaz
Întreținere și reparare.
Întreținere și reparare.
#