DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8393577
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ECHIPAMENT TRAIL RUNNING

Rezervor Apă Trail Running 1L Albastru KALENJI

KALENJI
3.6/5
3.6/5
Decathlon
până la 34,99LEI -%

de la

34,99LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
34,99LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 34,99LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Produs conceput pentru hidratare în timpul curselor de trail, pe distanțe scurte și medii. Câștigați timp! Grație deschiderii largi, rezervorul de apă este ușor de umplut și închis. Volum de 1L, pentru o autonomie de 2L.

Avantaje

Capacitate Autonomie de 2 ore, datorită volumului de 1L.
Întreținere Se umple și se curăță ușor, datorită deschiderii culisante.
Hidratare Tetină cu sistem On/Off.
Confort pe parcursul menţinerii în gură Alergați fără dificultate, grație tetinei din silicon.

Informații tehnice

Produs practic

Grație volumului acestuia, produsul are o autonomie de 2 ore, in medie. Acesta este volumul minim în timpul competițiilor de trail. Datoirtă deschiderii largi, produsul poate fi umplut rapid. În momentul închiderii, trebuie ca bareta să se clipseze, pentru a garanta etanșeitate. Produsul este compatibil cu rucsacurile de trail 5 L, 10 L și 15 L.

Un furtun și o tetină reglabilă, pentru un plus de confort

Furtunul poate fi tăiat la lungimea de care aveți nevoie. Pentru aceasta, scoateți tetina, plasați furtunul în apă caldă, pentru a îl face flexibil și tăiați-l la lungimea potrivită.Tetina este prevăzută cu un sistem on/off, pentru a evita curgerea lichidului în timpul transportului. În timpul cursei, apa nu curge, chiar și în poziție deschisă. Pentru un bun debit, prindeți tetina cu gura și inspirați!

Compoziție, dimensiuni și întreținere

Materialele produsului nu conțin BPA (Bisfenol A), conform reglementărilor franceze în vigoare. Dimensiuni: 31 x 16 cm, cu un furtun de 100 cm. Pentru a îmbunătăți rezistența produsului, vă recomandăm să nu îl pliați, să nu îl umpleți cu lichide calde și să nu îl purtați invers sau de furtun.

Cum se golește rezerva de aer?

Pentru a evita să auziți zgomotul apei care se mișcă în rezervor în timpul cursei, vă recomanăm să faceți un vid de aer înainte de plecare.Este suficient să întoarceți rezervorul de apă după ce l-ați umplut să dirijați bulele de aer spre capatul furtunului, pentru a le aspira. Profitați de liniște!

Sfaturi pentru curățare

Pentru a evita gustul de plastic, vă recomandăm să clătiți bidonul cu apă curată, de cel puțin 3 ori înainte de a-l utiliza. După fiecare curățare, uscați bine rezervorul, lăsându-l fără capac.Dacă gustul de plastic persistă, puteți plasa bidonul de tip flask în congelator.

Testarea produsului

Pentru a testa acest produs, echipa noastră a apelat la un grup de 12 pasionate și pasionați de trail, pentru a le utiliza în timpul unei ședințe de alergare pe banda de alergat.
Deși aceasta activitate are o intensitate mai redusă, alergarea pe banda de alergat ne-a permis să testăm debitul tetinei, absența gustului de plastic, mișcările bidonului de tip flask în timpul utilizării. Părerile acestora ne-au permis să concepem un produs adaptat la trail.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Film
30% Polietilenă, 70% EVA
Cablu
100% Poliuretan termoplastic
Mâner
100% Acrilonitril butadien stiren
Bară culisantă
30% Polietilenă, 70% EVA
Film/Tub conector
30% Polietilenă, 70% EVA
Conector valvă/tub
100% Polipropilenă
Sistem On/Off
100% Polipropilenă
Tetină
100% Silicon
Recomandări de stocare A se spăla și usca înainte de depozitare. A se depozita într-un loc uscat şi curat. Rezervorul pentru lichide se poate depozita şi în congelator, pentru a evita formarea mucegaiului.
Restricții de utilizare: -20°C< t°C apă <+40°C fără lapte, alcool sau micro-unde.
Mențiuni legale Fără bisfenol A

Angajamentele noastre

Testare produs Toate produsele și materialele noastre respectă normele de contact alimentar în vigoare și nu conțin Bisfenol A (BPA).
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri