Comandă și ridică produsele din magazin. Detalii aici
Rechemare produse

Rechemare produse

 • Retragere produs - Legaturi Snowboard - SNB100 negru / AllROAD 500 verde si negru / SNB100 Click negru

  Dacă ați cumpărat acest produs, în perioada 1 septembrie 2019 şi 6 ianuarie 2020, sunteţi interesat de această notă informativă.

  Am identificat câteza cazuri de legături rupte care ar putea provoca riscuri de cădere. Siguranţa utilizatorilor noştri este prioritatea noastră esenţială.

  Prin urmare, vă rugăm să returnaţi legăturile dvs. la magazinul Decathlon, în scopul înlocuirii sau rambursării.

  Mai multe informaţii>
 • Retragere produs - Scaun Copil 100 BCLIP

  Dacă aţi cumpărat acest produs, în perioada 1 octombrie 2018 şi 20 noiembrie 2019 inclusiv, următoarele informații sunt pentru dvs.

  În cazuri foarte rare, punctul de atașare a cataramei pentru copil este posibil să se rupă. Acest lucru se întâmplă dacă pe partea din față a cataramei negre apare o linie albastră turcoaz.

  În cazul în care observaţi această linie albastru turcoaz la scaunul de copil, vă invităm să reveniţi la magazinul Decathlon. Acest produs defect va fi schimbat (în funcţie de stocul disponibil: vi se va propune un alt model), sau veţi fi rambursat. În cazul în care există dubii în timpul verificării, vă rugăm să mergeți la magazinul dvs. Decathlon.

  Mai multe informaţii>
 • Retragere produs - Bicicleta pliabila TILT 900

  Dacă ați achiziționat bicicleta pliabilă Tilt 900 (model 2606266) între 01.08.2019 și 21.10.2019, următoarele informații sunt pentru dvs.

  În cadrul procedurilor de control al calității și siguranței, echipele Decathlon au observat o problemă. Din cauza aplicării de adeziv insuficient pe șurubul tijei ghidonului, acest șurub se poate slăbi. Astfel, în timpul utilizării, există riscul ca ghidonul să se deplaseze, determinând căderea clientului. Din acest motiv, am decis să retragem de pe piață bicicleta TILT 900 din brandul Btwin. Reparația este simplă și rapidă și va remedia complet această problemă.

  Mai multe informaţii>
 • Retragere produs - Lanternă frontală OnNight 410

  Dacă ați cumpărat următorul produs: Lanternă frontală OnNight 410, în perioada cuprinsă între 18 februarie 2014 și 20 septembrie 2018, sunteți interesat de această notă informativă.

  Ca urmare a proceselor noastre de calitate, echipele noastre Kalenji și Geonaute au identificat un potențial risc: Bateria se poate supraîncălzi în timpul reîncărcării, fapt ce poate expune la riscul de incendiu/arsură.

  Mai multe informaţii>
 • Retragere produs - ADAPTOR SUPORT DE TRANSPORT PENTRU BICICLETĂ

  Dacă ați cumpărat următorul produs: ADAPTOR SUPORT DE TRANSPORT PENTRU BICICLETĂ , în perioada 01/01/2016 şi 06/06/2019, sunteți interesat de această notă informativă.

  În cadrul procesului nostru de asigurare a calităţii am identificat un risc potenţial:Braţul de siguranţă se poate deschide. Bicicleta poate să cadă de pe suport.

  Mai multe informaţii>
 • Retragere produs - SCAUN COPIL 7-15KG TOATE FANTELE ALBASTRE NABAIJI

  Dacă ați cumpărat următorul produs: SCAUN COPIL 7-15KG TOATE FANTELE ALBASTRE NABAIJI , în perioada 1 februarie 2019 şi 14 iulie 2019, sunteți interesat de această notă informativă.

  În cadrul procesului nostru de asigurare a calităţii am identificat un risc potenţial:îmbinarea dintre colac şi scaun se poate detaşa.

  Mai multe informaţii>
 • Rechemare produs - Dispozitiv de asigurare Toucan Light

  Dacă ați cumpărat următorul produs : Dispozitiv de asigurare Toucan Light, începând cu 25/02/2019, sunteți interesat de această notă informativă.

  În cadrul procesului nostru de asigurare a calităţii am identificat un risc potenţial: În cazul în care 2 alpiniști sunt asiguraţi simultan de capătul de coardă, dacă unul dintre cei doi alpinişti întinde coarda, cel de al doilea alpinist rămâne blocat.

  Mai multe informaţii>
 • Rechemare produs - CARABINIERĂ ALPINISM ROCKY CU FILET

  Dacă ați cumpărat următorul produs : CARABINIERĂ ALPINISM ROCKY CU FILET, în perioada 05/12/2018 - 04/07/2019, sunteți interesat de această notă informativă.

  Ca urmare a proceselor noastre de asigurare a calității, echipele Simond au identificat un risc potențial: am descoperit că, în cazuri rare, inelul de blocare (partea neagră) a carabinierei ar putea să fie montat invers. Acest lucru poate duce la riscul de deblocare accidentală a carabinierei în timpul utilizării.

  Mai multe informaţii>