INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Rechemare produse

Rechemare produse

 • Retragere produs - COLAC PISCINĂ CU HAMAC INTEGRAT COPII

  Dacă ați cumpărat următorul produs :COLAC PISCINĂ CU HAMAC INTEGRAT COPII , în perioada 1 ianuarie 2021 - 3 iulie 2021 inclusiv,sunteți interesat de această notă informati
  Vă rugăm SĂ NU MAI UTILIZAȚI PRODUSUL.
  Mulți dintre voi ați preferat acest produs și suntem conștienți de acest lucru. Din păcate, ca parte a politicii noastre de calitate, echipele NABAIJI au identificat un risc potențial privind ruperea unei lipituri la colac.

  Din păcate, ca parte a politicii noastre de calitate, echipele NABAIJI au identificat un risc potențial privind ruperea unei lipituri la colac.

  Ca măsură de precauție, vă invităm să returnați produsul la cel mai apropiat magazin pentru a fi rambursați.

 • Retragere produs - ȘAMPON PENTRU COSTUM DE NEOPREN - SURF SYSTEM

  Dacă ați cumpărat șamponul pentru costum de neopren, de la 1 ianuarie 2019, sunteți interesat de această notă informativă.
  Vă rugăm SĂ NU MAI UTILIZAȚI PRODUSUL.
  Veți fi rambursat integral după ce aduceți produsul defect într-un magazin Decathlon.

  Ca urmare a politicii noastre de siguranță echipele mărcii OLAIAN au constatat că produsul nu îndeplinește standardul legal. Neconformitatea este legată de lipsa avertismentelor conform clasificării produsului.

  Puteți aduce produsul înapoi în orice magazin Decathlon pentru a primi rambursarea. Nu există un termen pentru a returna acest produs.

  Mai multe informaţii>
 • Retragere produs - VESTĂ DE SALVARE GONFLABILĂ LJ 150N AIR

  Dacă ați cumpărat vesta de salvare gonflabilă LJ150N între 15/02/2021 și 10/03/202, sunteți interesat de această notă informativă. Vă solicităm să verificați produsul dvs. sau să cereți să fie verificat în magazin.

  În cadrul acțiunilor noastre pentru asigurarea calității și a securității, echipele Tribord au identificat un potențial risc: cartuș de CO2 gol În cazuri foarte rare, cartușul de CO2 poate fi gol, făcând imposibilă umflarea vestei și asigurarea funcției sale de securitate în apă.

  Vă invităm să deșurubați cartușul dvs. de CO2 pentru a verifica dacă capătul cartușului nu este perforat. Dacă este perforat și/sau aveți o îndoială, puteți merge la magazin pentru a fi îndrumat în efectuarea controlului. Dacă preferați returnarea produsului pentru a vi se rambursa costul acestuia, puteți face acest lucru în magazinul cel mai apropiat de dvs.

  Mai multe informaţii>
 • Retragere produs - REVOE Revolt R

  Dacă ați cumpărat trotinetă electrică REVOE Revolt R între 01/06/2019 și 17/08/2020, sunteți interesat de această notă informativă. Vă rugăm să nu mai utilizați trotineta electrică și să o aduceți înapoi în cel mai apropiat magazin Decathlon, imediat ce este posibil, pentru reparații.

  Ca urmare a proceselor noastre de asigurare a calității și siguranței, echipele Revoe au identificat un defect la direcție. Aceasta se poate rupe și poate produce un risc de cădere real în timpul folosirii.

  Produsele vizate de retragere sunt : 1- Numărul seriei : RVORR36751904 –fabricat în aprilie 2019 2- Numărul seriei : RVORR36751909 – fabricat în septembrie 2019 3- Numărul seriei : RVORR36751911 – fabricat în noiembrie 2019

  Mai multe informaţii>
 • Retragere produs - Șort de Surf BBS 500SE KID OLAIAN

  Dacă ați cumpărat șortul de surf Junior de mai jos, începând din data de 11 martie 2019: BBS 500SE KID - Cod model : 8518136 Coduri articole : 2609002 - 10 Ani 2609003 - 4 Ani 2609004 - 6 Ani 2609005 - 8 Ani sunteți interesat(ă) de această notă informativă.

  Ca urmare a politicii noastre de siguranță, echipele mărcii OLAIAN au constatat că produsul nu a atins nivelul dorit de securitate. Șiretul integrat în produs prezintă un risc potențial de blocare.

  Vă rugăm, prin urmare, să nu utilizați produsul dacă lungimea șnurului în zona taliei este mai mare de 14 cm (produsul fiind întins, măsurați de la ochiul de ieșire a șiretului, ca în fotografia de mai jos). Dacă aveți îndoieli cu privire la măsurătoare sau la modul de măsurare, puteți aduce produsul direct în magazin pentru a-l măsura la fața locului.

  Mai multe informaţii>
 • Retragere produs - TUB ÎNOT SNORKEL PRO NEGRU ARENA

  Dacă ați cumpărat următorul produs : TUB ÎNOT SNORKEL PRO NEGRU ARENA (referinta: 865547) din magazinele noastre Decathlon, de la începutul anului 2020, aceste informații se referă la dumneavoastră.

  Acest fenomen aleatoriu apare numai în cazuri foarte rare, totuși, producătorul dorește, ca măsură preventivă, să nu își asume niciun risc privind siguranța utilizatorilor noștri și oferă o procedură de înlocuire a tuturor tuburilor care ar putea fi defecte.

  Vă rugăm să luați legătura cu serviciul înființat de Marca ARENA dedicat acestei retrageri a produsului

  Mai multe informaţii>
 • Retragere produs - LONJĂ VIA FERRATA VITALINK SIMOND

  Dacă ați cumpărat următorul produs: Lonjă Via Ferrata Vitalink SIMOND, în perioada dintre 20 iunie 2020 şi 2 noiembrie 2020, sunteți interesat de această notă informativă

  Ca parte a proceselor noastre de calitate, am identificat un risc potenţial: În cazuri rare, clapeta carabinierei poate să rămână deschisă. Prin urmare, lonja via ferrata nu-și mai îndeplinește pe deplin rolul de securitate. Ca măsură de precauție, am decis să retragem de pe piaţă toate aceste produse.

  Vă invităm să returnați produsul la cel mai apropiat magazin pentru a fi rambursat. Centrul nostru de relații cu clienții vă stă la dispoziție pentru a vă răspunde la toate întrebările la : 021.408.5005 de Luni până Vineri de la ora 09h00 la ora 20h00 și Sâmbăta-Duminica de la ora 10h00 la ora 19h00 Vă mulțumim pentru înțelegerea dvs. și ne cerem scuze pentru neplăcerea cauzată.

  Mai multe informaţii>