Livrare gratuită la comenzile standard* de peste 200 lei
Referință : 8547651
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
OCHELARI SAU MĂȘTI NATAȚIE

Ramă Ochelari Înot SELFIT 500 Mărimea S Albastru/ Verde NABAIJI

NABAIJI
4.3/5
Decathlon
până la 34,99LEI -%

de la

34,99LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
Concepută pentru înot (nivel mediu) cu lentile corectoare pentru miopie. Se adaptează vederii fiecăruia !Fiecare lentilă este separată, asigurând corecție adaptată pentru fiecare ochi, pentru o vedere optimă.

Avantaje

Polivalență Ramă Selfit - a se completa cu 2 lentile corectoare de vedere.
Câmp vizual Câmp vizual mare: 135°< - <150°.
Reglabil 1 reglare: elastic la spate, reglare laterală și precisă.
Stabilitate Susținere medie.

Informații tehnice

INOVAȚIE BREVETATĂ

Concept brevetat.
Am diferențiat ramele ochelarilor pentru a avea ochelari de natație modulabili. Ramă cu punte nazală reglabilă, se adaptează tuturor fețelor. Lentile etanșe și confortabile, datorită fustelor flexibile din silicon.
Se recomandă alegerea lentilelor în funcție de nevoile de corecție a fiecărui ochi.

A se completa cu lentile corectoare Selfit

Ochelarii de înot SELFIT sunt compuși dintr-o ramă și 2 lentile.Fiecare lentilă se vinde la bucată, pentru o adaptare cât mai bună la nevoile utilizatorului.Setul conține o ramă și 2 lentile corectoare Selfit.

Lentile corectoare Selfit

Lentilele corectoare sunt disponibile cu persoanele cu miopie și dioptrii între -2,00 şi -6,00.
Purtarea de lentile de corecție asigură confort la nivelul vederii pentru persoanele care suferă de miopie. Alegeți o corecție inferioară sau egala celei recomandate de medic.
Purtarea acestora nu prezintă niciun risc de afectare a acuității vizuale a înotătorilor de peste 8 ani. În schimb, aceștia nu se recomandă copiilor sub 8 ani.

Alegerea mărimii

Etanșeitatea ochelarilor depinde de adaptarea garniturilor la forma feței utilizatorului.
Înainte de achiziționare, vă recomandăm să faceți testul ventuză, fără a fixa elasticul. Dacă ochelarii se susțin singuri, atunci vor fi etanși și în timpul înotului. Astfel, vă puteți da seama dacă ați ales mărimea potrivită. 2 mărimi disponibile: S pentru fețe de dimensiuni mici și L pentru fețe de dimensiuni mari.

Reglarea ochelarilor

Ochelarii de înot adaptați conformației dumneavoastră nu necesită o strângere puternică. O pereche de ochelari prea strânși pot provoca disconfort la nivelul feței și intrarea apei în interiorul acestora.
Nu este necesar să apăsați cu mâinile pe lentile, efectul ventuză este suficient pentru ca apa să nu pătrundă în interior. Vă recomandăm să plasați chingile la 2-3 cm deasupra urechilor, pentru stabilitate și confort optim.

Întreţinere- precauţii

Vă sfătuim:
- să clătiți ochelarii cu apă simplă (doar dacă este necesar) - să evitați jetul puternic de apă, direct pe fața interioară a lentilelor.- să depozitați ochelarii în suport, pentru a împiedica deteriorarea acestora (inclusiv tratamentul anti-aburire de pe fața interioară a lentilelor)
- să evitați expunerea la temperaturi mai mari de 60°C.
A nu se atinge/freca fața interioară a lentilelor.

Anti-aburire

Apariţia aburului depinde de mai mulţi factori, diferenţa de temperatură între corp şi apă, nivelul de umiditate, etc. Uzura prin frecare este unul din factorii principali. În caz de apariţie a aburului, scufundaţi ochelarii în apă și se va forma un strat protector. După o anumită perioadă de timp, este normal ca performanţele anti-abur să se diminueze. Puteți folosi un marker anti-aburire, pentru a îmbunătăți durata de viață a ochelarilor.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Ramă (pentru mască)
60.00% Policarbonat, 40.00% Butadien Stiren Etilenă (SEBS)
Strap
100.00% Silicon
Buckle (for mask)
100.00% Policarbonat
Geantă bicicletă
100.00% Elastan
Recomandări de întreținere A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.
Recomandări de stocare A se depozita în ambalajul inițial după depozitare. IMPORTANT:Nu atingeți partea interioară a lentilelor pentru a proteja tratamentul anti-aburire.
instrucțiuni Pentru mai multe detalii despre acest produs, vă rugăm să consultați manualul de instrucțiuni.

Angajamentele noastre

Testare produs Ochelarii de înot Nabaiji sunt conformi normei EPI 2016/425.Produsele noastre sunt testate și validate de către laboratoare independente.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri