DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8547651
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
OCHELARI SAU MĂȘTI NATAȚIE

Ramă Ochelari Înot Selfit Lentile Corectoare Mărimea S Verde-Albastru NABAIJI

NABAIJI
4.6/5
4.6/5
Decathlon
Produs conceput pentru înot (nivel mediu). Structură foarte flexibilă și câmp de vizibilitate foarte bun: ochelarii de înot SELFIT cu lentile corectoare sunt ideali pentru a înota mai mult, mai departe.

Avantaje

Capacitate de limitare a condensului Ochelari cu tratament anti-aburire.
Adaptare la vedere Utilizați lentilele care vi se potrivesc: corecție între -2.00 și -6.00.
Câmp vizual Câmp de vizibilitate excelent, de la 140 la 160°.
Stabilitate Structura flexibilă a ochelarilor SELFIT asigură o foarte bună susținere.
Reglabil Reglare pe laterale și cu ajutorul benzii elastice duble.
Etanşeitate Limitează intrarea apei în interior.
Polivalență Completați rama cu lentile corectoare de la -2.00 la -6.00.

Informații tehnice

INOVAȚIE BREVETATĂ

Acesta este un concept simplu și brevetat.
Am diferențiat ramele ochelarilor de ochelari, pentru a vă bucura de o pereche de ochelari de înot modulabili. Pe de-o poarte o ramă cu punte nazală reglabilă, ce adaptează tuturor fețelor. Pe de altă parte, lentile etanșe și confortabile, datorită fustelor flexibile din silicon.
Se recomandă alegerea lentilelor în funcție de nevoile de corecție ale fiecărui ochi.

A se completa cu lentile corectoare Selfit

Ochelarii de înot SELFIT sunt compuși dintr-o ramă și 2 lentile.Fiecare lentilă se vinde la bucată, pentru o adaptare cât mai bună la nevoile utilizatorului.

Lentile corectoare Selfit

Lentilele corectoare sunt disponibile pentru persoanele cu miopie și dioptrii între -2,00 şi -6,00.Purtarea de ochelari cu lentile de corecție le asigură confort optic sportivilor care suferă de miopie. Alegeți cu atenție nivelul de corecție, astfel încât acesta să fie inferior sau egal cu cel recomandat de medic.Purtarea de ochelari nu prezintă niciun risc de degradare a acuității vizuale a înotătorilor de peste 8 ani, însă este interzisă folosirea ochelarilor de către copii sub 8 ani.

Alegerea mărimii

Etanșeitatea ochelarilor depinde de adaptarea garniturilor la forma feței utilizatorului.
Înainte de achiziționare, vă recomandăm să faceți testul ventuză, fără a fixa elasticul. Dacă ochelarii se susțin singuri pe față, atunci vor fi etanși și în timpul înotului. Astfel, vă puteți da seama dacă ați ales mărimea potrivită. 2 mărimi disponibile: S pentru fețe de dimensiuni mici și L pentru fețe mari.

Reglarea ochelarilor

Acești ochelari sunt adaptați la conformația feței, fără a fi nevoie să îi strângeți puternic.Ochelarii prea strânși pot provoca disconfort la nivelul feței și chiar intrarea apei în interior.
Nu este necesar să apăsați pe lentile cu mâinile. Efectul ventuză este adesea suficient pentru a împiedica intrarea apei în interiorul ochelarilor.Chingile trebuie să fie situate la 2-3 cm deasupra urechilor.Această poziționare optimizează susținerea și confortul ochelarilor.

Întreţinere-precauţii

Vă sfătuim:
- să clătiți ochelarii cu apă simplă (doar dacă este necesar) - să evitați jetul puternic de apă, direct pe fața interioară a lentilelor.- să depozitați ochelarii în suport, pentru a împiedica deteriorarea acestora (inclusiv tratamentul anti-aburire de pe fața interioară a lentilelor)
- să evitați expunerea la temperaturi mai mari de 60°C - să nu atingeți/frecați fața interioară a lentilelor.

Anti-aburire

Apariţia aburului depinde de mai mulţi factori: diferenţa de temperatură între corp şi apă, nivelul de umiditate, etc. Uzura prin frecare este unul din factorii principali. În caz de apariţie a aburului, scufundaţi ochelarii în apă și se va forma un strat protector. După o anumită perioadă de timp, este normal ca performanţele anti-abur să se diminueze. Puteți folosi un marker anti-aburire, pentru a îmbunătăți durata de viață a ochelarilor.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Ramă (pentru mască)
40% Termosplatic polietilenă (TPE), 60% Policarbonat
Strap
100% Silicon
Buckle (for mask)
100% Policarbonat
Recomandări de întreținere A se clăti cu apă curată după utilizare. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.
Recomandări de stocare A se depozita în ambalajul inițial după utilizare. IMPORTANT:Nu atingeți partea interioară a lentilelor pentru a proteja tratamentul anti-aburire.
instrucțiuni Pentru mai multe detalii despre acest produs, vă rugăm să consultați manualul de instrucțiuni.

Angajamentele noastre

Testare produs Ochelarii de înot Nabaiji sunt conformi normei EPI 2016/425.Produsele noastre sunt testate și validate de către laboratoare independente.Ochelari destinați practicării de înot la suprafață.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri