DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8547654
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
OCHELARI SAU MĂȘTI NATAȚIE

Ramă ochelari Înot Selfit Lentile Corectoare Mărimea L Negru-Alb NABAIJI

NABAIJI
4.5/5
4.5/5
Decathlon
Produs conceput pentru înot (nivel mediu). Construcție ultra flexibilă și câmp de viziune optim: ochelarii cu lentile corectoare SPIRIT sunt însoțitorii perfecți pentru a înota mai mult, mai departe, fără nicio grijă.

Avantaje

Capacitate de limitare a condensului Ochelarii beneficiază de tratament anti-aburire.
Câmp vizual Câmp de viziune de la 140 la 160°.
Stabilitate Construcție flexibilă, pentru susținere optimă.
Reglabil Reglaje laterale și strap dublu.
Etanşeitate Limitați pătrunderea apei cu ajutorul garniturilor flexibile.
Polivalență Puteți completa această ramă cu lentile corectoare între -2.00 - -6.00 !

Informații tehnice

Inovație brevetată

Un concept simplu și brevetat.Am reușit să diferențiem rama ochelarilor de lentile, pentru a ne bucura de ochelari de înot modulabili. Pe de-o parte, o ramă cu punte nazală reglabilă, ce se adaptează tuturor fețelor. Pe de altă parte, lentile etanșe și confortabile, datorită fustelor flexibile din silicon.
Se recomandă alegerea lentilelor în funcție de nevoile de corecție ale fiecărui ochi.

A se completa cu lentile corectoare Selfit

Ochelarii SELFIT sunt realizați dintr-o ramă și din 2 lentile. Fiecare lentilă se vinde la bucată, pentru o adaptare cât mai bună la nevoile utilizatorului.Un produs complet este realizat dintr-o ramă și 2 lentile corectoare Selfit.

Lentile corectoare Selfit

Lentile corectoare pentru persoanele cu miopie și dioptrii între -2,00 şi -6,00.Purtarea de ochelari cu lentile de corecție asigură confort optic pentru persoanele care suferă de miopie. Alegeți cu atenție nivelul de corecție, astfel încât acesta să fie inferior sau egal cu cel recomandat de medic.Purtarea de ochelari nu prezintă niciun risc de degradare a acuității vizuale a înotătorilor de peste 8 ani. Este interzisă folosirea ochelarilor de către copii sub 8 ani.

Reglarea ochelarilor

Acești ochelari se adaptează la conformația feței, fără a fi nevoie să îi strângeți mult.Ochelarii prea strânși pot provoca disconfort la nivelul feței și chiar intrarea apei în interior.
Nu este necesar să apăsați pe lentile cu mâinile. Efectul ventuză este adesea suficient pentru a împiedica intrarea apei în interiorul ochelarilor.Chingile trebuie să fie situate la 2-3 cm deasupra urechilor.Această poziționare optimizează susținerea și confortul ochelarilor.

Alegerea mărimii

Etanșeitatea ochelarilor depinde de adaptarea garniturilor la forma feței utilizatorului.
Înainte de achiziționare, vă recomandăm să faceți testul ventuză, fără a fixa elasticul. Dacă ochelarii se susțin singuri, atunci vor fi etanși și în timpul înotului. Astfel, vă puteți da seama dacă ați ales mărimea potrivită. 2 mărimi disponibile: S pentru fețe de dimensiuni mici și L pentru fețe de dimensiuni mari.

Întreţinere-precauţii

Vă sfătuim:
- să clătiți ochelarii cu apă simplă (doar dacă este necesar) - să evitați jetul puternic de apă, direct pe fața interioară a lentilelor.- să depozitați ochelarii în suport, pentru a împiedica deteriorarea acestora (inclusiv tratamentul anti-aburire de pe fața interioară a lentilelor)
- să evitați expunerea la temperaturi mai mari de 60°C - să nu atingeți/frecați fața interioară a lentilelor.

Anti-aburire

Apariţia aburului depinde de mai mulţi factori, precum diferenţa de temperatură între corp şi apă, nivelul de umiditate, etc. Uzura prin frecare este unul din factorii principali. În caz de apariţie a aburului, scufundaţi ochelarii în apă, se va forma un strat protector. După o anumită perioadă de timp, este normal ca performanţele anti-abur să se diminueze. Puteți folosi un marker anti-aburire, pentru a îmbunătăți durata de viață a ochelarilor.

Protecție UV

Conform normei Q/BT 4734 - 2014, toți ochelarii de înot Nabaiji asigură protecție împotriva razelor UVA și UVB nocive în cadru unei utilizări normale, indiferent de culoarea lentilelor. Observarea directă a soarelui este periculoasă și poate conduce la probleme ocupare ireversibile.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Ramă (pentru mască)
40% Termosplatic polietilenă (TPE), 60% Policarbonat
Strap
100% Silicon
Catarame
100% Policarbonat
Recomandări de întreținere A se clăti cu apă curată după utilizare. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.
Recomandări de stocare A se depozita în ambalajul inițial după utilizare. IMPORTANT:Nu atingeți partea interioară a lentilelor pentru a proteja tratamentul anti-aburire.
instrucțiuni Pentru mai multe detalii despre acest produs, vă rugăm să consultați manualul de instrucțiuni.

Angajamentele noastre

Testare produs Ochelarii de înot Nabaiji sunt conformi normei EPI 2016/425.Produsele noastre sunt testate și validate de către laboratoare independente.Ochelari destinați practicării de înot la suprafață.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri