DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8390977
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ADVANCED ADULT RACKETS

Rachetă Tenis TR960 Precision Alb-Roşu Adulţi ARTENGO

ARTENGO
4.5/5
4.5/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs conceput pentru tenis (nivel avansat). Asigură control și precizie. Racheta TR960 asigură control maxim și stabilitate. Conceptul Soft feel asigură confort la impact.

Avantaje

Precizie Cadru subțire, ce asigură control bun şi precizie maximă.
Manevrabilitate Datorită echilibrului mânerului de 31,5 cm.
Stabilitate Greutatea şi inerţia asigură o bună stabilitate la impact.
Reducerea vibraţiilor Conceptul Soft feel asigură confort la lovire.
Putere Greutatea de 300 grame asigură un nivel bun de putere.

Informații tehnice

Greutate (rachetă neracordată)

300 g.
Greutate: Masa este măsurată în grame. La fel ca echilibrul și lungimea, greutatea influențează inerția rachetei, manevrabilitatea, stabilitatea și puterea acesteia. Cu cât este mai grea racheta, cu atât mai multă energie poate fi transferată către minge, dar în aceste condiții nivelul de manevrabilitate este mai scăzut. Pe de altă parte, cu cât racheta este mai ușoară, cu atât este mai manevrabilă, dar asigură și mai puțină putere.

Echilibru (rachetă neracordată)

31 5 cm.
Echilibru: Echilibrul se măsoară în cm, începând din partea de jos a rachetei (de la mâner). Cu cât această valoare este mai mare (echilibru spre cap), cu atât racheta este mai puternică și stabilă la impact, dar mai puțin manevrabilă. Pe de altă parte, cu cât această valoare este mai mică (echilibru spre mâner), cu atât racheta este mai manevrabilă, dar mai puțin puternică și stabilă la impact.

Mărime cadru

645 cm².
Mărimea cadrului: se referă la suprafața în cm² a cadrului rachetei. Acest aspect are impact asupra toleranței și puterii rachetei. Cu cât cadrul este mai mare, cu atât racheta este mai puternică și tolerantă, dar asigură o senzație mai redusă de control. Pe de altă parte, cu cât cadrul este mai mic, cu atât racheta asigură mai mult control, dar mai puțină putere și toleranță.

RA

68 Ra.
Ra: definește rigiditatea rachetei, mai specific, capacitatea sa de a se deforma sub impactul mingii. Cu cât racheta este mai rigidă (indicele Ra este ridicat), cu atât aceasta se poate deforma mai puțin la impact. Energia pierdută la impact de către rachetă este astfel minimizată și imprimată mingii prin cordaj. Astfel, obișnuim să spunem că cu cât racheta este mai rigidă, cu atât aceasta este mai puternică.

Inerție (rachetă neracordată)

SW = 270.
Inerția (Swingweight în engleză): caracterizează înainte de toate manevrabilitatea rachetei și capacitatea acesteia de a transfera energie mingii (puterea). Cu cât inerția este mai ridicată, cu atât racheta este mai puternică, dar mai dificil de manevrat. Pe de altă parte, cu cât inerția este mai redusă, cu atât racheta este mai manevrabilă, dar mai puțin puternică. Inerția este în mare parte rezultatul greutății, echilibrului și lungimii rachetei.

Plan cordaj

16 x 19.
Plan de cordaj: reprezintă numărul de corzi verticale x numărul de corzi orizontale. Dacă planul de cordaj are mai multe corzi, acesta este ”închis”, iar dacă este prevăzut cu mai puține corzi, acesta este ”deschis”. Cu cât planul de cordaj este mai închis, cu atât racheta asigură mai mult control, dar mai puțină putere și lovituri cu efect. Pe de altă parte, cu cât planul de cordaj este mai deschis, cu atât racheta asigură mai multă putere și lovituri cu efect, dar mai puțin control.

Lungime

68,5 cm.
Lungime: se măsoară în cm, din partea de jos, de la mânerul rachetei până sus, la cadru. Cu cât racheta este mai lungă, cu atât aceasta asigură mai puternică, dar asigură mai puțină manevrabilitate. Pe de altă parte, cu cât racheta este mai scurtă, cu atât aceasta este mai manevrabilă, dar asigură mai puțină putere.

Concept "Soft Feel"

Structura din lemn de balsa a conceptului "Soft feel" asigură confort optim la impact.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Cadru rachetă
55% Fibră de carbon, 45% Epoxy
Mâner rachetă
100% Poliuretan
Protecție parte superioară(Bumper ) și protecție parte inferioară (Grommet)
100% Poliamidă 11 (PA11)
Grip 1
100% Poliuretan
Cordaj rachetă
100% Polietilenă tereftalată
Capăt inferior rachetă
100% Poliamidă 11 (PA11)
Recomandări de stocare A se evita schimbările mari de temperatură.

Angajamentele noastre

Aprobat de
Nicolas Escudé Ex N°17 ATP și partener tehnic al mărcii Artengo.
Testare produs în laborator, dar şi în practică. Această rachetă a fost testată timp îndelungat, de către ingineri și partenerii noştri tehnici.
Racheta a fost dezvoltată în colaborare cu Nicolas Escude (ex nr.17 ATP), Steve DARCIS (nr.38 ATP la simplu, la 22/05/2017), Oliver MARACH (nr.2ATP la dublu, pe 28/05/2018), toți partenerii tehnici Artengo, precum și numeroși alți jucători profesioniști.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri