INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8488907
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ADVANCED ADULT RACKETS

Rachetă Tenis TR900 Negru-Roșu Adulţi ARTENGO

ARTENGO
4.7/5
4.7/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs conceput pentru tenis (nivel avansat). Asigură putere şi manevrabilitate. Mai ușoară decât modelul TR990 Pro, racheta TR900 asigură putere, datorită raportului putere/manevrabilitate. Conceptul Soft feel asigură confort la impact.

Avantaje

Putere Cadru rotund (645 cm2), oferă putere la lovire.
Manevrabilitate Echilibru 32,5 cm.
Reducerea vibraţiilor Conceptul "Soft Feel" asigură confort optim.
Obţinerea efectelor Datorită planului de cordaj 16/19 și a conceptului "spin concept technologie".
Precizie Rachetă din grafit de înaltă calitate "HMC", pentru control bun.
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

Greutate (rachetă neracordată)

285 g.
Greutate: Masa este măsurată în grame. La fel ca echilibrul și lungimea, greutatea influențează inerția rachetei, manevrabilitatea, stabilitatea și puterea acesteia. Cu cât este mai grea racheta, cu atât mai multă energie poate fi transferată către minge, dar în aceste condiții nivelul de manevrabilitate este mai scăzut. Pe de altă parte, cu cât racheta este mai ușoară, cu atât este mai manevrabilă, dar asigură și mai puțină putere.

Echilibru (rachetă neracordată)

32,5 cm.
Echilibru: Echilibrul se măsoară în cm, începând din partea de jos a rachetei (de la mâner). Cu cât această valoare este mai mare (echilibru spre cap), cu atât racheta este mai puternică și stabilă la impact, dar mai puțin manevrabilă. Pe de altă parte, cu cât această valoare este mai mică (echilibru spre mâner), cu atât racheta este mai manevrabilă, dar mai puțin puternică și stabilă la impact.

Mărime cadru

645 cm².
Mărimea cadrului: se referă la suprafața în cm² a cadrului rachetei. Acest aspect are impact asupra toleranței și puterii rachetei. Cu cât cadrul este mai mare, cu atât racheta este mai puternică și tolerantă, dar asigură o senzație mai redusă de control. Pe de altă parte, cu cât cadrul este mai mic, cu atât racheta asigură mai mult control, dar mai puțină putere și toleranță.

RA

70 Ra.
Ra: definește rigiditatea rachetei, mai specific, capacitatea sa de a se deforma sub impactul mingii. Cu cât racheta este mai rigidă (indicele Ra este ridicat), cu atât aceasta se poate deforma mai puțin la impact. Energia pierdută la impact de către rachetă este astfel minimizată și imprimată mingii prin cordaj. Astfel, obișnuim să spunem că cu cât racheta este mai rigidă, cu atât aceasta este mai puternică.

Inerție (rachetă neracordată)

SW = 265.
Inerția (Swingweight în engleză): caracterizează înainte de toate manevrabilitatea rachetei și capacitatea acesteia de a transfera energie mingii (puterea). Cu cât inerția este mai ridicată, cu atât racheta este mai puternică, dar mai dificil de manevrat. Pe de altă parte, cu cât inerția este mai redusă, cu atât racheta este mai manevrabilă, dar mai puțin puternică. Inerția este în mare parte rezultatul greutății, echilibrului și lungimii rachetei.

Plan cordaj

16 x 19.
Plan de cordaj: reprezintă numărul de corzi verticale x numărul de corzi orizontale. Dacă planul de cordaj are mai multe corzi, acesta este ”închis”, iar dacă este prevăzut cu mai puține corzi, acesta este ”deschis”. Cu cât planul de cordaj este mai închis, cu atât racheta asigură mai mult control, dar mai puțină putere și lovituri cu efect. Pe de altă parte, cu cât planul de cordaj este mai deschis, cu atât racheta asigură mai multă putere și lovituri cu efect, dar mai puțin control.

Lungime

68,5 cm.
Lungime: se măsoară în cm, din partea de jos, de la mânerul rachetei până sus, la cadru. Cu cât racheta este mai lungă, cu atât aceasta asigură mai puternică, dar asigură mai puțină manevrabilitate. Pe de altă parte, cu cât racheta este mai scurtă, cu atât aceasta este mai manevrabilă, dar asigură mai puțină putere.

Spin concept technology

Conceptul ”Spin concept technology” de la nivelul orificiilor rachetei favorizează elasticitatea cordajului în timpul impactului, asigurând lovituri cu efect.

Concept "Soft Feel"

Structura din lemn de balsa a conceptului "Soft feel" asigură confort optim la impact.

Conceptul

Conceptul High Modulus Carbon, grafit de înaltă calitate, oferă un grad mai mare de rigiditate rachetei.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Cadru rachetă
55% Fibră de carbon, 45% Epoxy
Mâner rachetă
100% Poliuretan
Grip 1
100% Poliuretan
Protecție parte superioară(Bumper ) și protecție parte inferioară (Grommet)
100% Poliamidă 11 (PA11)
Cordaj rachetă
100% Polietilenă tereftalată
Capăt inferior rachetă
100% Poliamidă 11 (PA11)
Recomandări de stocare A se evita schimbările mari de temperatură.

Angajamentele noastre

Aprobat de Steve DARCIS (nr.38 ATP la simplu, la 22/05/2017).
Testare produs în laborator, dar şi în practică. Această rachetă a fost testată timp îndelungat, de către ingineri și partenerii noştri tehnici.
Racheta a fost dezvoltată în colaborare cu Nicolas Escude (ex nr.17 ATP), Steve DARCIS (nr.38 ATP la simplu, la 22/05/2017), Oliver MARACH (nr.2ATP la dublu, pe 28/05/2018), toți partenerii tehnici Artengo, precum și numeroși alți jucători profesioniști.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri