INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8373328
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
RACHETE PADEL ADULȚI

Rachetă Padel PR990 Power Hard Adulți KUIKMA

KUIKMA
4.3/5
4.3/5
Decathlon
Produs conceput pentru padel (nivel avansat). Doreşti o rachetă foarte puternică? Noua PR990 KUIKMA PRECISION SOFT, dezvoltată împreună cu Horacio Alvarez Clementi, este o rachetă vârf de gamă, tehnică. Încearcă!

Avantaje

Putere Datorită Twin Tube Carbon, echilibrului în cap şi greutăţii (370g-380g).
Precizie Suprafaţă din Carbone 12K şi întărituri High Modulus Carbon.
Toleranță Toleranţă la erorile de lovire, datorită spumei Black EVA de densitate mare.
Protecție anti-șoc Protecţie cap rachetă din TPU uşor.

Informații tehnice

De ce suntem mândri de gama PR990?

Rachetele Kuikma PR990 sunt validate de către Horacio Alvarez Clementi. Datorită experienţei sale (fost nr. 1 mondial şi coach international), Horacio ne împărtăşit din exigenţele sale. Astfel am putut îmbunătăţi rachetele.

Cum concepem produsele?

Kuikma este o echipă de pasionaţi de padel. Centrul nostru de cercetare, aflat în Spania. Rolul său este de a identifica nevoile utilizatorilor.
După testele realizate cu Horacio Alvarez Clementi, am realizat teste de rezistenţă în laborator.
Acest lucru permite validarea produselor noastre.

Cea mai bună rachetă din gamă

La Kuikma, nu dorim să supunem jucătorii la costuri suplimentare. Suntem cei care concep şi distribuie produsele, astfel reducem numărul de intermediari pe durata fabricării şi a distribuirii.
de asemenea, reducem la maxim costurile de comunicare (campanii şi sponsorizări). Testarea şi recomandarea produselor de către jucători este cea mai bună comunicare.

Concepte tehnice

- Carbon 12K: carbon de înaltă calitate, ce îmbină greutatea redusă cu rezistenţa. -Twin Tube Carbon: cadru dublu cu tub din carbon. Permite maximizarea greutății și reducerea răsucirii pentru un aport optim de putere. -Black EVA de înaltă densitate: spuma EVA are o densitate mare și oferă un mai bun control și randament rachetei.
- Suprafaţă dură: suprafaţă aspră, pentru a favoriza efectele mingii. -Head Protector TPU uşor: asigură protecţie împotriva loviturilor.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Cadru rachetă
10% Fibră de sticlă, 20% EVA, 70% Carbon
Mâner rachetă
50% Poliuretan, 50% Poliamidă 6.6 (PA 6.6)

Angajamentele noastre

Aprobat de Gama concepută în colaborare cu HORACIO ALVAREZ CLEMENTI, numărul 1 mondial și antrenor pentru jucătorii profesioniști.
Testare produs Centrul nostru de cercetare se află în Spania. Rolul său este de a identifica nevoile utilizatorilor și de a le trimite către centrul de concepere din Franța.
Prototipurile sunt testate pe teren de padel de către mai mulți utilizatori. Rezistența acestora este apoi testată în laboratorul centrului nostru de concepere.
Acest lucru permite validarea produselor noastre.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri