INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8487584
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
RACHETE PADEL ADULȚI

Rachetă Padel PR190 Negru-Galben ARTENGO

ARTENGO
2/5
2/5

Culoare : NEGRU / GALBEN

Decathlon
Produs conceput pentru padel (nivel începător). Rachetă manevrabilă, pentru nivel începător!

Avantaje

Manevrabilitate Greutatea de 320 g permite o bună manevrabilitate.
Control Rachetă tolerantă datorită fibrei de sticlă.

Informații tehnice

Conceptul Full EVA

Este o inovație exclusivă Artengo, marca Padel de la Decathlon. Racheta este concepută dintr-o singură bucată de spumă EVA, cu înveliș din fibre de compozit. Lățimea suprafeței din spumă EVA mărește suprafața de centrare a cordajului, pentru a îmbunătăți toleranța și controlul mingii.

Cunoaşteţi padelul?

Padel este un sport apărut în Mexic în anii '60. Acesta a fost adus rapid în Spania şi în Argentina, apoi în ţările hispanofone din America de sud. În prezent, padelul este al doilea cel mai practicat sport în Spania după fotbal, dar înainte de tenis. Există 8 milioane de jucători de padel în lume.

Cum se joacă padel?

Meciul se joacă 2 contra 2 (la dublu). Serviciul se face în diagonală și sunt permise două tentative de servă. Mingea trebuie să cadă o singură dată în terenul propriu. Aceasta este lăsată să cadă înainte de a lovi în orice parte a terenului. După cădere, mingea poate fi lovită împotriva peretelui (nu și a grilajului). Mingea poate ieși din teren după ce a fost lovită, și poate fi repusă în joc din afara curții. Scorul se calculează ca la tenis.

Pentru un bun început, echipa de concepere vă recomandă:

Pentru un bun început, recomandăm utilizarea de mingi pentru nivel începător. Sunt mai moi şi mai lente, pentru a ușura învăţarea. Încălţăminte adaptată, pentru a evita alunecarea pe teren. Este bine să învățați în cadrul unui curs.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Cadru rachetă
40% Fibră de sticlă, 30% EVA, 30% Carbon
Mâner rachetă
50% Poliuretan, 50% Poliamidă 6.6 (PA 6.6)
Recomandări de stocare A se depozita după fiecare utilizare.

Angajamentele noastre

Testare produs Centrul nostru de cercetare se află în Spania. Rolul său este de a identifica nevoile utilizatorilor și de a le trimite către centrul de concepere din Franța.
Prototipurile sunt testate pe teren de padel de către mai mulți utilizatori. Rezistența acestora este apoi testată în laboratorul centrului nostru de concepere.
Acest lucru permite validarea produselor noastre.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri