OXELO

Patine cu rotile QUAD 100 Alb Copii/Adulți

26999 RON
Ref. : 8494830

Produs conceput pentru deplasările pe role Quad. Patine cu rotile cu aspect artistic. Aceste role quad sunt pentru dumneavoastră.

Role quad cu aspect artistic: patine cu rotile cu design vintage. Confortul și calitatea de alunecare vă însoțesc în deplasările în exterior sau interior.

Culoare: Alb

  • 30 Produs indisponibil online momentan
  • 35 undefined
  • 36 undefined
  • 37 undefined
  • 38 undefined
  • 39 undefined
  • 40 undefined
  • 41 undefined
+ 269 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

    Beneficii:

    Avantaje produs

    Calitatea alunecării

    Rulmenţi ABEC 3. Roți de 54 x 32 mm, duritate 85 A.

    Aderență

    Roți și frână din cauciuc, pentru aderență și frânare eficientă.

    Confortul utilizatorului

    Interior căptușit cu spumă, pentru confort în timpul deplasărilor pe role.

    Imagini

    Patine cu rotile QUAD 100 Alb Copii/Adulți
    Patine cu rotile QUAD 100 Alb Copii/Adulți
    Patine cu rotile QUAD 100 Alb Copii/Adulți
    Patine cu rotile QUAD 100 Alb Copii/Adulți

    Informații tehnice

    Ce sunt rolele artistice?

    Mersul artistic pe role este o disciplină academică ce se practică în club, în interior. Acesta poate fi practicat individual, în pereche sau în grup. Sportul implică tehnicitate, eleganță și performanță. Un sport ce oferă senzații de alunecare și viteză. O disciplină competitivă care necesită rigurozitate și antrenament, care poate avea loc la nivel regional, național sau chiar internațional.

    Care este diferența dintre rolele de dans și rolele artistice?

    Chiar dacă rolele artistice cuprind o categorie de dans, roller dancing-ul este cu totul diferit. Puțin disco sau funk, tonalități de hip hop, câțiva pași de dans pe patine cu rotile sau o tură pe rolele disco. Roller dancing-ul își are originile în cultura afro-americană, și a luat amploare acum câțiva ani în lumea întreagă.

    Roller dancing este din nou actual

    Rețelele sociale sunt pline de practicanți începători sau avansați. Începe să practici mersul pe role de dans.

    Role pentru dans, role artistice sau pentru plimbări?

    Aceste role au fost gândite de echipa de concepere Oxelo, pentru a răspunde tuturor nevoilor pentru a începe deplasările pe role artistice sau de dans. Mai înalte la gleznă, un mic toc, iar frâna mai aproape de pământ decât la rolele „fitness”, sunt elemente care avantajează mișcările artistice și de dans (mers în față, în spate).

    Care role sunt potrivite pentru plimbări?

    Dacă doriți role pentru plimbări pe piste de ciclism, vă recomandăm rolele quad fitness. Aceste role vă vor ajuta să vă deplasați până la locul de practică.

    De ce unele role quad nu au frâne?

    În anumite mișcări de roller dancing, puteți să îndepărtați frâna. Aceasta permită să faceți pași mai mari sau mișcări specifice, fără a fi deranjat de atingerea frânei de pământ. Nu este necesar să îndepărtați frâna chiar începând cu primele antrenamente.

    Am nevoie de protecții pentru deplasările pe role artistice sau pentru dans? Ce protecții să aleg?

    Ca în toate sporturile de alunecare, căderile fac parte din procesul de învățare (chiar și la nivel avansat). Pentru o protecție optimă, vă recomandăm să purtați un echipament minim de protecții: protecții pentru genunchi, pentru încheieturi și o cască. Dacă încă nu știți să vă țineți bine echilibrul, vă recomandăm să optați pentru cotiere și pentru un șort de protecție. Chiar dacă această ținută nu este cea mai stilată, articulațiile vă vor mulțumi.

    Cum sunt concepute aceste patine cu rotile?

    Gheată: PU sintetic. Frână: PU injectat (nu lasă urme pe sol). Șasiu/Truck: PP impact mare. Roţi: PU injectat.

    Conform normei CE EN 13899. Ce presupune această normă?

    Respectă norma EN 13899 (Articole sportive cu role și patine cu rotile). Această normă privește regulile de siguranță, specificațiile legate de metodele de test, marcaje sau informații furnizate, pentru a reduce riscul de rănire. Această normă se aplică rolelor quad destinate utilizatorilor cu o greutate între 20 kg - 100 kg.

    Schimbarea pieselor de uzură

    Piese de schimb (roți 54 mm 85 A, rulmenți ABEC 5 sau ABEC 7) disponibile în magazin și online.Recomandăm schimbarea frecventă a roților între ele (schimbați între ele roțile dinspre interior și cele dinspre exterior), pentru o repartizare uniformă a uzurii. Este valabil și pentru frâne: schimbând frâna stângă cu frâna dreaptă, uzura devine omogenă și, astfel, prelungiți rezistența în timp a pieselor.

    Garanție

    2 ani

    Video

    Compoziție/ Recomandări

    Compoziție

    Exterior din 50% Policlorură de vinil, 50% Poliester Căptuşeală 100% Poliester Suport pentru călcâi 100% Oțel Roți pentru role 100% Poliuretan Talpă 100% Policlorură de vinil

    RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

    A se depozita într-un loc uscat şi la o temperatură optimă. A nu se usca în apropierea unei surse de căldură sau a unei flăcări.

    Opinii clienți

    Întrebări și răspunsuri