DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8561795
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
HIDRATARE ȘI PREGĂTIRE

Pudră Băutură cu Maltodextrină 6X34 g APTONIA

APTONIA
4.1/5
4.1/5
Decathlon
Produs conceput pentru a crește rezervele de energie, înaintea unei competiții mai lungi de 3 ore. A se consuma timp de 3 zile înaintea competiției.

Avantaje

Aport energetic 1 doză = 33g de glucide.
Reducerea oboselii Vitaminele B1, B3, B6 și C contribuie la combaterea oboselii musculare.
Antioxidant Vitamina C este eficientă împotriva stresului oxidativ.
Gust Apă cu lămâie, cu o intensitate scăzută a zahărului pentru a evita greața!
Utilizare ușoară Înainte de a cumpăra un pachet de 1kg, încercați doza unică.
Transportare ușoară Se transportă ușor în geantă.

Informații tehnice

Pentru ce tip de sportivi?

Pudra de maltodextrină este concepută pentru toți sportivii care realizează un efort mai mare de 3 ore. O doză de 34g se diluează în 500 ml de apă. A se consuma timp de 3 zile înaintea competiției. Două bidoane pe zi. 6 porții pentru prepararea băuturii pentru competiții.

Maltodextrină: Ce înseamnă? La ce folosește?

Maltodextrina provine din hidroliză (dintr-un decupaj) de amidon de grâu sau mălai, ce permite formarea de molecule mici, care sunt ușor de digerat de către organism. - Înainte de efort, maltodestrina permite creșterea cantității de glicogen muscular. - În timpul efortului, acesta este o sursă de enrgie rapidă și nu provoacă greață datorită zahărului în cantitate mică. - După efort, este necesară reconstituirea cantității de glucoză.

Produs conceput pentru rezistență la efort

Maltodextrina este concepută pentru a pregăti sportivii pentru a rezista la un efort mai mare de 3 ore: triatlon, maraton,trail running etc*. Produs ideal pentru a asigura cantitatea de glicogen necesară. *Pentru mai puțin de 2 ore de efort, nu aveți nevoie de acest produs, deoarece antrenamentul, nutriția și hidratarea trebuie să fie normale.

Formulă nouă

Noua versiune a pudrei cu maltodextrină a fost concepută datorită vouă! Într-adevăr, intensitatea aromei sale exotice de fructe era prea pronunțată, iar intensitatea zahărului acestui produs îndulcit, era prea prezentă. "Am trecut la o aromă naturală de lămâie, pe care am redus-o și am eliminat îndulcitorul. În acest fel, cele două doze zilnice sunt ideale!", explică Mathilde, inginerul de produs pentru hidratare.

Pentru două tipuri de sportivi

- Sunteți un traitlet de nivel începător? Vă doriți doar să gustați din noua formulă? Plecați într-o călătorie lungă? Aceste 6 porții (2/zi, timp de 3 zile) sunt ideale pentru voi!- Pentru atleții de nivel avansat, formatul de 1kg este ideal, doarece conține cantitatea necesară pentru a pregăti 5 competiții (2 porții/zi, timp de 3 zile).

În timpul competiției

În timpul competiției, băuturile ISO și ISO+ conțin, de asemenea, maltodextrină: • Băutura ISO este adaptată pentru efortul mai mic de 3 ore. Se recomandă consumul de 30g, în 500 ml de apă. • Băutura ISO+ este protivită pentru efortul timp de 3 ore sau mai mult. Se recomandă consumul a 60 g de glucide pe oră, în timpul efortului sau o doză de 38g de ISO+ dizolvată în 500ml de apă, și completată de un gel sau un baton.

În drum spre nutriția sportivă a viitorului: produse eco-responsabile, mai naturale și mai savuroase!

Aube, persoana responsabilă de ingrediente: ”Participarea la alegerea ingredientelor depășește cu mult cerințele de reglementare. În demersul de selectare a ingredientelor și a aditivilor, suntem interesați de problemele de etică, cele legate de mediu și de sănătate. Ușor, ușor, vom simplifica procesul. Ne dorim produse locale, care să fie cât mai naturale posibil.”

Tabel nutrițional

Valori nutriţionale:100g | 34g (=1 doză) Valoare energetică: 1652kJ - 395kcal | 562kJ - 135kcal Grăsimi: < 0,1g | < 0,1g, dintre care acizi grași: < 0,1 g | < 0,1 g. Glucide: 97g | 33g, dintre care zaharuri: 4,4g | 1,5g. Proteine: < 0,1g | < 0,1g. Sare: < 0,01g | < 0,01B1 g. 0,49mg (45%)* /0,17mg (15%)* . Vitamina B3: 7,06mg (44%)* /2,40mg (15%)* . Vitamina B6: 0,62mg (44%)* | 0,21mg (15%)* . Vitamina C : 70,6 mg (88%)* | 24,0 mg (30%)* . *% aport zilnic de referință.PH: 7.0 - 8.0

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Recomandări de stocare A se depozita într-un loc răcoros și uscat.Fără conservanţi. A se consuma în cursul zilei, după diluare.

Angajamentele noastre

Aprobat de Produsul a fost validat de către nutriționistul nostru și de către cei o sută de practicanți care l-au testat.
Testare produs Acest produs a fost dezvoltat în laboratoarele Aptonia, timp de 18 luni.
O sută de practicanți au fost invitați să guste această nouă aromă, înainte de competiție. Produsul a fost comercializat datorită validării primite din partea acestora.

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri