Livrare gratuită pentru comenzile de minim 200 lei

Hidrofob și reversibil !

Referință : 8395970

Polar Cruise Bărbați

Conceput pentru: navigație pe timp rece și umed: vânt și mare moderate, ploaie slabă (nivel ocazional). Polar hidrofob și reversibil. 2 fețe, dintre care una tehnică: cu întărituri la umeri și coate pentru rezistență la abraziune. Pentru navigație cu sau fără jachetă impermeabilă !

Produsul nu mai este disponibil

INFORMAȚII TEHNICE
Care sunt avantajele unui polar reversibil ?

Material cu grosime dublă. Oferă confort termic sporit și diminuează efectele văntului. Acest lucru permite crearea unui produs perfect reversibil.

Ce este hidrofobia ?

Hidrofobia materialului se obţine printr-un tratament aplicat pe suprafaţa exterioară a acestuia. Acest tratament face ca apa să alunece pe suprafaţa materialului, fără a fi absorbită. Astfel materialul nu se îmbibă cu apă, ci rămâne lejer. Tratamentul trebuie reînnoit de-a lungul vieţii produsului. Magazinul nostru propune mai multe produse pentru tratament hidrofob.

Ce este respirabilitatea produsului şi indicele RET?

Respirabilitatea unui produs corespunde capacităţii acestuia de a permite evacuarea transpiraţiei generate de corp.Se măsoară prin intermediul Rezistenţei Evaporative la Transfer (Norma ISO 11092). Indicele RET este un indice de rezistenţă. Cu cât acesta este mai mic cu atât materialul este mai respirant. RET între 6 şi 9:extrem de respirant, între 10-13 : foarte respirant; între 14 şi 17 : respirant; între 18 şi 20 : puţin respirant; mai mare de 20 : produsul nu este respirant. RET de 8,7.

Ce reprezintă indicele” Clo„ ?

”Clo” este indicele ce permite măsurarea rezistenţei termice a îmbrăcămintei. În timpul testelor, materialul este expus unei temperaturi apropiate de cea a corpului şi unei temperaturi exterioare controlate. Indicele ”Clo” evaluează capacitatea produsului de a menţine căldura în interior. Cu cât indicele ”Clo” este mai mare cu atât îmbrăcămintea va păstra căldura degajată de corp un timp mai îndelungat.

Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului.

Impactul asupra mediului al produsului este calculat pe totalul ciclului de viață în funcție de diferiți indicatori.
O notă ABCDE este dată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, comparând produse de același tip între ele (tricouri, pantaloni, rucsacuri). Decathlon se implică voluntar în demersul de afișare a impactului produselor asupra mediului. Video explicativ : https://youtu.be/8t63KkRwn_8
sustainability.decathlon.com

Vezi mai mult Vezi mai putin
DETALII
Compoziție
Material principal
100.00% Poliester
Material intercalat
95.00% Poliamidă, 05.00% Elastan
Recomandări de întreținere A se spăla înainte de o primă utilizare.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max 30° - program normal
A se spăla automat la max 30° - program normal
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Recomandări de stocare A se păstra pe un umeraş sau pliat într-un loc uscat.
ANGAJAMENTELE NOASTRE
Garanție 2 Ani
OPINIILE DVS.
OPINIA COLABORATORILOR NOȘTRI