INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8542275
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Skateboard

Placă skateboard DK120 GREETINGS 7.75" Verde OXELO

OXELO
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 18/09/2021 Gratuit
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 18/09/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru skateboard (nivel mediu). 5 mărimi disponibile. Placă 100% arțar canadian, pentru alunecare și rezistență optime. Concavitate medie. Ideal pentru street și viraje.

Avantaje

Calitatea ricoșeului Placă din 7 straturi de lemn, 100% arţar canadian.
Precizie Disponibilă în 5 mărimi: 7.75"/ 8"/ 8.25"/ 8.5" și 8.75".
Concavitate medie.
Polivalență Forma "Popsicle" este ideală atât pentru street, cât și în curbe (rampe / bowl).

Informații tehnice

Ce dimensiune de placă să alegeți?

O placă de skateboard se alege, în principal, în funcție de lățimea acesteia. Plăcile înguste sunt mai manevrabile (ideale pentru începători și pentru cei cu greutate mică). Plăcile late sunt mai stabile și mai sigure în receptarea figurilor. Concepute pentru rampă și pentru utilizatorii cu greutate mare. Dimensiunile se măsoară în inch. 1inch= 2,54 cm.Lungimea și wheelbase-ul au, de asemenea, un impact puternic în manevrabilitatea și stabilitatea plăcii.

Mărimi

DECK 120 Verde: 7.75" x 31,4" / Wheelbase: 14".DECK 120 Galben: 8" x 31.6" / Wheelbase: 14.1".DECK 120 Albastru: 8.25" x 31.9" / Wheelbase: 14.2".DECK 120 Roșu: 8.5" x 32.2" / Wheelbase: 14.3".DECK 120 Negru: 8.75" x 32.7" / Wheelbase: 14.7"

Greutate

În jur de 1,2 kg pentru mărimea 8.25". Plăcile au fost lucrate la mână și întrucât bucățile de lemn nu au toate aceeași densitate, greutatea acestora poate varia. Desigur, placa nu este singurul element care influențează greutatea. Mărimea roților și trucks-urile influențează, de asemenea, greutatea acesteia.

Cum sunt testate produsele noastre ?

Plăcile noastre sunt testate în laborator.Prin aceste teste se validează respectarea normelor europene relative la utilizarea plăcilor de skate, dar şi rezistenţa la uzură. Aceste teste în laborator sunt completate de teste pe teren, în condiții reale de utilizare. Pentru acestea ne bazăm pe comunitatea de ambasadori pasionați de skateboarding, care lucrează la Decathlon, în întreaga lume.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Main part
100% Lemn
Ambalaj
100% PVC (policlorură de vinil)
Recomandări de stocare A se depozita într-un loc uscat şi curat, ferit de lumină.A nu se folosi în contact cu apa și a nu se depozita într-un loc umed.

Angajamentele noastre

Aprobat de Conceput și validat de către comunitatea de ambasadori și parteneri tehnici. Aceștia sunt pasionați de skateboarding din întrega lume, care lucrează la Decathlon.
Testare produs Plăcile noastre sunt testate în laborator.Prin aceste teste se validează respectarea normelor europene relative la utilizarea plăcilor de skate, dar şi rezistenţa la uzură. Aceste teste în laborator sunt completate de teste pe teren, în condiții reale de utilizare. Pentru acestea ne bazăm pe comunitatea de ambasadori pasionați de skateboarding, care lucrează la Decathlon, în întreaga lume.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri