INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8502475
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BODYSURF

Bodysurf handplane 100 Negru RADBUG

RADBUG
4/5
4/5

Culoare : NEGRU

Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 28/09/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 28/09/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 28/09/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru bodysurf, în valuri sub 1 m. Tineți mâna sub placă, în față. Se recomandă utilizarea labelor de înot. Chingă ușor adaptabilă la toate conformațiile. Permite o direcționare mai bună a corpului în valuri.

Avantaje

Prindere ergonomică Chingă reglabilă pentru mâini.
Stabilitate Orientează corpul în valuri. Adaptat pentru orice greutate.
Compactare Volum = 2,5L. Se poate transporta într-un rucsac.
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

Ce este bodysurf-ul?

Bodysurful presupune practicarea de surf în valuri, fără a folosi o placă. Se practică folosind o pereche de labe de înot și un handplane (1 singur handplane este suficient).

Ce este un handplane ?

Numit și plăcuță de bodysurf sau handboard, handplane-ul este un accesoriu ce se poziționează sub palme, pentru a aluneca mai ușor în valuri.
Plăcuța este confecționată din materiale ușoare și moi, pentru libertate de mișcare în valuri. Forma rotunjită permite alunecarea.Chinga reglabilă permite o adaptare ușoară la mâna utilizatorului.

Cum se utilizează un handplane: deplasarea și poziția corectă în apă

Mai întâi, reglați chinga. Propulsarea va fi asigurată de labele de înot. La deplasarea prin apă, puteți folosi plăcuța făcând mișcări specifice stilului de înot crawl sau sprijinindu-vă cu brațele întinse deasupra lui.

Cum se utilizează un handplane: prinderea valului

Pentru a prinde un val, palmați energic în direcția plajei, încordați-vă, cu brațele întinse spre partea din față, sprijinite pe plăcuță.
În momentul în care ați prins valul, orientați-vă cu tot corpul în direcția în care acesta se va sparge. Puteți fie să rămâneți cu ambele mâini pe plăcuță sau vă țineți unul dintre brațe lipite de corp, corpul fiind cât mai încordat cu putință.

Ce labe de înot să alegi pentru bodysurf?

Majoritatea labelor de bodyboard sunt adaptate și pentru bodysurf. Pentru propusare optimă și confort în timpul practicării, vă recmandăm labele de bodyboard 500 OLAIAN. Acestea sunt simetrice și solicită mai bine genunchii în timpul utilizării. Coarda permite securizarea accesoriilor, pentru a nu le pierde.

Reguli de comportament şi siguranţă în apă - Partea 1.

Bodyboard-ul este un sport fantastic, care presupune respectarea unor reguli fundamentale, pentru plăcerea și siguranța tuturor. 1- Informați-vă în legătură cu caracteristicile locului în care urmează să practicați: curenți, stânci, maree, mărimea valurilor, numărul de persoane din apă
2- Nu vă supraestimați nivelul și alegeți un loc unde condițiile de practică sunt adaptate capacităților dumneavoastră.3- Practicați cu echipamentul adaptat:coardă, labe înot și placă în stare bună, combinezon.

Reguli de comportament şi siguranţă în apă - Partea 2.

4- Respectați regulile de prioritate în valuri. Oferiți prioritate persoanei aflate în curenţi puternici. 5- Identificați momentul în care valul se formează, pentru a nu-l rata.
6- Utilizați labe de înot. Dacă nu utilizaţi labe de înot, se recomandă practicarea în zone sigure. 7- Nu practicați în valuri care se sparg direct pe nisip.8- Protejați-vă capul în caz de cădere, orientându-vă spre lateral, niciodată cu capul înainte.
9- Practicați alături de mai multe persoane.

A nu se expune la căldură.

Când nu este utilizată, nu expuneți placa la soare sau la temperaturi >40°C. Protejați placa într-o husă, sub o umbrelă sau sub un prosop, astfel încât să fie protejată de razele directe ale soarelui.
A nu se lăsa în maşină, la căldură.În caz de expunere la temperaturi prea ridicate, plăcuța riscă să se deterioreze.

RADBUG

RADBUG este marcă Decathlon dedicată bodyboard-ului şi bodysurf-ing. Motivația noastră este de a face cunoscute sporturile bodyboard și boadysurf unui număr cât mai mare de persoane.
Misiunea pe care ne-am stabilit-o este de a permite tuturor să se inițieze și să progreseze, prin oferirea de produse ușoare și îndrăznețe.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Spumă
100% Polistiren expandat
Material principal
100% Polietilenă
Parte inferioară - Material principal
100% Polietilenă de densitate înaltă (HDPE)
Strap
100% Neopren
Recomandări de stocare A nu se expune la căldură puternică. A se clăti și usca după utilizare.
Restricții de utilizare: Valuri < 1m. Se recomandă folosirea labelor de înot.

Angajamentele noastre

Testare produs Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri