INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Pilates, Tonifiere, Stretching

Metoda Pilates are ca scop dezvoltarea mușchilor profunzi, ameliorarea posturii, întărirea musculaturii și reducerea durerilor de articulații.

Descoperă selecția noastră de produse pentru Pilates

Pilatesul este ideal pentru a relua activitățile sportive încet, acasă și în propriul tău ritm. Această metodă utilizată pentru întărirea musculaturii îți va permite să îți ameliorezi postura, să ai un abdomen plat și să previi durerile de spate. Datorită exercițiilor ușoare, progresive și eficiente, vei simți beneficiile pentru corp încă de la primele ședințe.

 • Swiss Ball

  Cum alegi un Swiss Ball? Dureri de spate, abdomen plat, îmbunătățire postură... orice motiv e bun pentru a utiliza un Swiss Ball. Poți alege între Swiss Ball-ul clasic, cel cu elastice și cel stabil. Ce mai aștepti?

 • Saltea de Pilates

  Cum alegi salteaua de Pilates? Spate, genunchi, încheieturi... Confortul oferit de o saltea de Pilates este esențial pentru a proteja articulațiile în timpul exercițiilor. Descoperă gama noastră de saltele pentru pilates: alege salteaua potrivită dintre diferitele grosimi și dimensiuni disponibile.

 • Inel Pilates

  Pentru a întări musculatura profundă, a îmbunătăți postura și a întări mușchii membrelor superioare și pectoralii.

 • Rulou Pilates

  Disponibil în 2 variante, 45cm sau 90cm. Îți permite să variezi și să intensifici posturile de Pilates datorită instabilității sale.

 • Softball Pilates

  Această minge te ajută să faci mișcările de Pilates, accentuează eficacitatea exercițiilor și te ajută să te poziționezi mai bine.

 • Bandă Elastică Mini

  Vrei să îți tonifici coapsele și fesierii? Întărește-ți mușchii inferiori cu ajutorul acestui set de 3 benzi elastice și alternează nivelul lor de rezistență. Poți să le iei cu tine peste tot, datorită dimensiunii foarte reduse!

 • Bandă Elastică Pilates

  Vrei să mărești eficiența exercițiilor de Pilates? Descoperă benzile noastre elastice și alege nivelul de intensitate care ți se potrivește cel mai bine!

 • Mingi medicinale

  Vrei să îți lucrezi partea superioară a corpului? Forma sferică a mingii medicinale de Pilates îți permite să îți îmbunătățești postura și accentuează eficacitatea exercițiilor.

 • Peanut Ball

  Mai accesibilă ca o minge Swiss Ball clasică, mingea Peanut Ball este ideală pentru începători, dar și pentru femeile însărcinate și persoanele care fac recuperare.

Echipamentele și ținutele confortabile sunt necesare pentru o ședință de Pilates. Găsiți aceste elemente indispensabile parcurgând site-ul Decathlon


Beneficiile Pilates


Pilates este un tip de fitness care te ajuta sa redobandesti controlul asupra corpului și sa-ti regasesti flexibilitatea și tonusul muscular. Metoda creată de Joseph Pilates are milioane de adepți. Aceste exerciții sunt ideale pentru a avea un abdomen plat, a scăpa de durerile de spate și a-ti întări mușchii. Sunt ușor de practicat acasă și în propriul ritm, folosind accesoriile indispensabile.


Kit-ul de bază pentru o sesiune de Pilates


După ce vă îmbrăcați cu un tricou și pantaloni scurți, strâmți pe corp, veți fi gata să începeți o sesiune. Nu aveți nevoie de încălțăminte. Cei care sunt friguroși își pot lua o pereche de șosete. În ceea ce privește echipamentele, unele elemente sunt indispensabile, cum ar fi, pentru început, o saltea cu grosimea de 15 mm.


Pentru întărirea musculaturii, cele mai utilizate accesorii sunt ganterele mici, benzile elastice și greutățile. Aceste prime elemente sunt completate de mingi mici, mingi medicinale lestate și swiss ball. Această minge distractivă, mare, în culori vii, permite întărirea mușchilor fesieri și abdominali, îmbunătățirea respirației, concentrației și echilibrului, în timp ce softball pilates sau mini-mingile întăresc partea superioară sau inferioară a corpului și îmbunătățesc fiecare poziție prin mobilizarea suplimentară a mușchilor.


Jocul cu benzile elastice în exercițiile de pilates


Benzile elastice se folosesc pentru a întări musculatura. Aceste benzi elastice au rezistență variabilă în funcție de nivelul și de greutatea voastră. În cadrul unei sesiuni de pilates, acestea permit solicitarea suplimentară a mușchilor și accelerează rezultatele pe care doriți să le obțineți în anumite părți ale corpului. Cu cât trageți mai mult, cu atât mai mult se accentuează rezistența și tensiunea. Le veți completa cu mini-benzi care ajută la întărirea coapselor, fesierilor și mușchilor dorsali.


Pe parcurs, veți adăuga alte accesorii precum inelele, rulourile și peanut ball, pe care le puteți descoperi pe www.decathlon.ro pentru a obține un corp pe care îl vor invidia cei din anturajul dumneavoastră.