FORCLAZ

Paste bolognese deshidratate 120g

3999 RON
Ref. : 8588022

Produs conceput pentru aport optim de energie. Nu cântărește mult: 120 g.

381 kcal energie 100 g (greutate deshidratată). Greutate finală rehidratată: 400 g.

Culoare: MARO

Ridicare gratuită din magazin

+ 39 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

    Beneficii:

    Avantaje produs

    Utilizare ușoară

    Preparare rapidă (5/8 min) și ușoară, datorită recipientului gradat.

    Aport energetic

    381 Kcal pentru 100 g produs deshidratat și 457 Kcal pt 400 g produs rehidratat.

    Transportare ușoară

    Ambalaj resigilabil. Dimensiune 17,5 x 18,5 x 5,5 cm. Greutate totală 120 g.

    Imagini

    Paste bolognese deshidratate 120g
    Paste bolognese deshidratate 120g
    Paste bolognese deshidratate 120g
    Paste bolognese deshidratate 120g
    Paste bolognese deshidratate 120g

    Informații tehnice

    Recomandări de utilizare

    Puteți da ambalajului forma unui bol, pentru a-l folosi ca atare. Cu cât apa este mai caldă, cu atât rehidratarea se face mai bine. Dacă apa nu este fiartă, așteptați câteva minute în plus, înainte de a gusta.

    Liofilizare sau deshidratare?

    Aceste două procedee sunt inspirate din natură. Rețin apa din conținutul alimentelor pentru a le conserva mai mult timp, prin uscare la frig sau la căldură.Liofilizarea reține apa din alimente trecând la o stare solidă (colngelare) la o stare gazoasă.Acest proces foarte vechi este folosit de populațiile din zonele muntoase din America de Sud.
    Deshidratarea constă în uscarea alimentelor la temperaturi ridicate. Apa din alimente este astfel evaporată.

    Cum sunt preparate produsele?

    Forclaz își dorește să vă propună din ce în ce mai multe produse 100% liofilizate.Liofilizarea prin uscare permite o conservare mai bună a calităților nutriționale și gustative a alimentelor, de a suprima conservanții și aditivii. De asemenea, ne permite să gătim feluri de mâncare cu un gust aproape ca acasă!Alimentele uscare (orez, paste făinoase, griș etc.), care sunt deja păstrate pentru o lungă perioadă de timp, nu este necesară liofilizarea.

    Cel mai bune paste bolognese:

    Produsul a fost îmbunătățit în urma părerilor utilizatorilor. am dezvoltat o rețetă cu un conținut mai mic de sare și oferind mai multe kilocalorii.Carnea de vită este gătită. Roșiile și carnea sunt de origine franceză, și sunt liofilizate.Am ales roșii cultivate bio pe un câmp din Italia. Fabricat în Franța, de către furnizorul nostru din Landa.

    Dimensiuni şi greutate

    Greutate rehidratat: 400 g
    Greutate produs uscat: 120 g
    Dimensiuni : 17,5 x 18,5 x 5,5 cm
    Greutate totală: 120 g, cu ambalaj

    Condiționat într-o atmosferă protectoare.A se consuma în întregime după deschidere.

    Alimentele nu sunt proaspete pe termen nelimitat.În timp, acestea se deteriorează sau putrezesc.Pentru a încetini acest proces de deteriorare și a păstra prospețimea mâncărurilor noastre cât mai mult timp posibil, un gaz alimentar (azot E941) este introdus în ambalaj înainte de sigilarea acestuia.Azotul inert și inodor protejează împotriva oxidării, eliminând în același timp particulele de umiditate.

    Garanție

    2 ani

    Greutate

    0.12 kg

    Compoziție/ Recomandări

    Compoziție

    Produs deshidratat, pentru paste bolognese cu carne de vită și brânză liofilizate .Ingrediente : Paste 50% (grâu dur), carne de vită fiartă liofilizată 15% (Carne de vită, sare de masă, verdețuri de Provence, piper), Roșii 15% (pulbere și bucăți) origine Italia, amidon din cartofi, brânză liofilizată 5.0%, morocovi 3,0%, zahăr, ceapă1,5%, sare de masă, verdețuri de Provence 0,3%, piper. Carne de vită, origine Franța. Carne liofilizată.Poate conține urme de: ARAHIDE, CRUSTACEE, OUĂ, PEȘTE, SOIA, ȚELINĂ, SULFIȚI, MOLUȘTE, FRUCTE CU COAJĂ, MUȘTAR.

    RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

    A se depozita într-un loc uscat şi curat.

    TESTE

    Toate produsele noastre alimentare sunt testate în fiecare etapă de dezvoltare de către echipele noastre. Produsul a fost aprobat de medic și de persoanele care l-au testat.

    Aprobat de

    Echipa de concepere a testat acest produs în timpul drumețiilor organizate în apropierea sediului nostru, din Alpii francezi, acolo unde marca Forclaz își are sediul. Au fost testați și validați în condiții reale. A fost degustat în timpul unei călătorii trekking de 5 săptămâni de către o echipă de testeri care a efectuat 2 săptămâni de trekking în Insulele Canare și 3 săptămâni pe pistele GR10.

    Opinii clienți

    Întrebări și răspunsuri