INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8588022
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BUTELII, SETURI DE GĂTIT, HIDRATARE TREKKING

Paste bolognese deshidratate 120g FORCLAZ

FORCLAZ
4.3/5
4.3/5
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 20/06/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 22/06/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 22/06/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru aport optim de energie. Nu cântărește mult. 140 g. 381 kcal energie 100 g (greutate deshidratată). Greutate finală rehidratată: 400 g.

Avantaje

Utilizare ușoară Preparare rapidă (5/8 min) și ușoară, datorită recipientului gradat.
Aport energetic 381 Kcal pentru 100 g produs deshidratat și 457 Kcal pt 400 g produs rehidratat.
Transportare ușoară Ambalaj resigilabil. Dimensiune 17,5 x 18,5 x 5,5 cm. Greutate totală 140 g.

Informații tehnice

Recomandări de utilizare

Puteți da ambalajului forma unui bol, pentru a-l folosi ca atare. Cu cât apa este mai caldă, cu atât rehidratarea se face mai bine. Dacă apa nu este fiartă, așteptați câteva minute în plus, înainte de a gusta.

Liofilizare sau deshidratare?

Aceste două procedee sunt inspirate din natură. Rețin apa din conținutul alimentelor pentru a le conserva mai mult timp, prin uscare la frig sau la căldură.Liofilizarea reține apa din alimente trecând la o stare solidă (colngelare) la o stare gazoasă.Acest proces foarte vechi este folosit de populațiile din zonele muntoase din America de Sud.
Deshidratarea constă în uscarea alimentelor la temperaturi ridicate. Apa din alimente este astfel evaporată.

Cum sunt preparate produsele?

Forclaz își dorește să vă propună din ce în ce mai multe produse 100% liofilizate.Liofilizarea prin uscare permite o conservare mai bună a calităților nutriționale și gustative a alimentelor, de a suprima conservanții și aditivii. De asemenea, ne permite să gătim feluri de mâncare cu un gust aproape ca acasă!Alimentele uscare (orez, paste făinoase, griș etc.), care sunt deja păstrate pentru o lungă perioadă de timp, nu este necesară liofilizarea.

Cel mai bune paste bolognese:

Produsul a fost îmbunătățit în urma părerilor utilizatorilor. am dezvoltat o rețetă cu un conținut mai mic de sare și oferind mai multe kilocalorii.Carnea de vită este gătită. Roșiile și carnea sunt de origine franceză, și sunt liofilizate.Am ales roșii cultivate bio pe un câmp din Italia. Fabricat în Franța, de către furnizorul nostru din Landa.

Dimensiuni şi greutate

Greutate rehidratat: 400 g
Greutate produs uscat: 120 g
Dimensiuni : 17,5 x 18,5 x 5,5 cm
Greutate totală: 140 g, cu ambalaj

Condiționat într-o atmosferă protectoare.A se consuma în întregime după deschidere.

Alimentele nu sunt proaspete pe termen nelimitat.În timp, acestea se deteriorează sau putrezesc.Pentru a încetini acest proces de deteriorare și a păstra prospețimea mâncărurilor noastre cât mai mult timp posibil, un gaz alimentar (azot E941) este introdus în ambalaj înainte de sigilarea acestuia.Azotul inert și inodor protejează împotriva oxidării, eliminând în același timp particulele de umiditate.

Tabel nutrițional

Valori nutriționale: 100 g | 120 g (=1 porție) Valori energetice: 1607 kJ - 381 kcal | 1928 kJ - 457 kcal Grăsimi: 8,0 g | 10,0 g dintre care acizi grași saturați: 4,3 g | 5,2 g Glucide : 56,0 g | 67,0 g dintre care zaharuri : 12,0 g | 14,0 g Proteine : 19,0 g | 23,0 g Sare: 2,9 g | 3,5 g

Greutate

0,14 kg
Greutate totală

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Recomandări de stocare A se depozita într-un loc uscat şi curat.

Angajamentele noastre

Aprobat de Echipa de concepere a testat acest produs în timpul drumețiilor organizate în apropierea sediului nostru, din Alpii francezi, acolo unde marca Forclaz își are sediul. Au fost testați și validați în condiții reale. A fost degustat în timpul unei călătorii trekking de 5 săptămâni de către o echipă de testeri care a efectuat 2 săptămâni de trekking în Insulele Canare și 3 săptămâni pe pistele GR10.
Testare produs Toate produsele noastre alimentare sunt testate în fiecare etapă de dezvoltare de către echipele noastre. Produsul a fost aprobat de medic și de persoanele care l-au testat.

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri