DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8553381
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BUTELII, SETURI DE GĂTIT, HIDRATARE TREKKING

Paste bolognese deshidratate 120g FORCLAZ

FORCLAZ
4.2/5
4.2/5
Decathlon
Produs conceput pentru aport optim de energie. Nu cântărește mult. 140 g. 381 kcal energie 100 g (greutate deshidratată). Greutate finală rehidratată: 400 g.

Avantaje

Utilizare ușoară Preparare rapidă (5/8 min) și ușoară, datorită recipientului gradat.
Aport energetic 381 Kcal pentru 100 g de produs deshidratat, 400 g rehidratat.
Transportare ușoară Ambalaj resigilabil. Dimensiune 17,5 x 18,5 x 5,5 cm. Greutate totală 140 g.

Informații tehnice

Recomandări de utilizare

Deschideți pliculețul, astfel încât să obțineți o formă asemănătoare unei farfurii adânci. Umpleți recipientul cu apă clocotită până la nivelul 6 (280 ml), amestecați cu o lingură sau cu o furculiță, apoi închideți. Agitați de câteva ori cât lăsați la rehidratat. Așteptați 5-8 minute înainte de a consuma.

Recomandări de utilizare

Puteți da ambalajului forma unui bol, pentru a-l folosi ca atare. Cu cât apa este mai caldă, cu atât rehidratarea se face mai bine. Dacă apa nu este fiartă, așteptați câteva minute în plus, înainte de a gusta.

Părerea voastră contează!

Produsul a fost îmbunătățit în urma părerilor utilizatorilor. Rețeta nouă conține mai puțină sare.Am profitat de ocazie pentru a scrie o nouă rețetă: garantat din Franța ! Carnea este liofilizată și certificată de carne de vită, origine Franța.

DESHIDRATARE SAU LIOFILIZARE?

Majoritatea alimentelor noastre sunt liofilizate (cu excepția condimentelor, a orezului și a pastelor). Liofilizarea este un procedeu de sublimare (trecerea apei din stare solidă direct în stare gazoasă). Astfel, se păstrează toate proprietățile nutriționale ale ingredientelor folosite (spre deosebire de alte procedee de deshidratare). Gustul alimentelor rămâne intact.

Cum sunt preparate produsele?

Gama noastră de produse liofilizate este fabricată în Franța. Carnea de vită (proveniență Franța) este gătită la temperatură joasă (aproximativ 70°C), timp de 45 min- 1h, înainte de a fi deshidratată. Celelalte ingrediente sunt liofilizate separat.Apoi, ingredientele sunt amestecate și aromatizate, conform rețetei. Ulterior, preparatul este ambalat.

Greutate și dimensiuni

Greutate rehidratat: 400 g
Greutate produs uscat: 120 g
Dimensiuni : 17,5 x 18,5 x 5,5 cm
Greutate totală: 140 g, cu ambalaj

Tabel nutrițional

Valori nutriționale: 100 g | 120 g (=1 porție) Valori energetice: 1689 kJ - 400 kcal | 2027 kJ - 480 kcal Grăsimi: 7,5 g | 9,0 g din care acizi grași saturați: 2,5 g | 3,0 g Glucide : 60,0 g | 72,0 g din care zaharuri: 7,4 g | 8,9 g Proteine : 21,0 g | 25,0 g Sare : 2,6 g | 3,1 g

Greutate

0,14 KGM
Greutate totală

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Recomandări de stocare A se depozita într-un loc uscat şi curat.

Angajamentele noastre

Aprobat de Echipa de concepere a testat acest produs în timpul drumețiilor organizate în apropierea sediului nostru, din Alpii francezi, acolo unde marca Forclaz își are sediul. Produsul a fost testat și validat pe teren. A fost gustat în timpul unei călătorii trekking de 5 săptămâni de către o echipă de testeri care a efectuat 2 săptămâni de trekking în Insulele Canare și 3 săptămâni pe pistele GR10.
Testare produs Toate produsele noastre alimentare sunt testate în fiecare etapă de dezvoltare de către echipele noastre. Produsul a fost aprobat de medic și de persoanele care l-au testat.

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri