INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8561924
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BATOANE, GELURI ȘI RECUPERARE

Pastă Fructe Energizante Citrice 5X25G APTONIA

APTONIA
4.7/5
4.7/5

Gust : Citrice

Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 23/09/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 23/09/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 23/09/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru a asigura o sursă de energie rapidă în timpul antrenamentelor și competițiilor. Gândită de și pentru sportivi, pasta de fructe combină gustul bun și zaharurile simple: ideală pentru competiții mai lungi de 3 ore!

Avantaje

Aport energetic Aport de energie între 82 kcal și 84 kcal în funcţie de aromă.
Reducerea oboselii Vitaminele B3, B6, şi C reduc oboseala.
Antioxidant Vitamina C protejează celulele împotriva stresului oxidativ.
Compoziție 50% pulpă de fructe, arome naturale: o gustare simplă și delicioasă!
Deschidere/ închidere Datorită benzii adezive, ambalajul se deschide și se închide ușor.
Transportare ușoară Ocupă puțin spațiu și ser poate transporta în buzunar.

Informații tehnice

O pastă de fructe regândită datorită recomandărilor voastre

Vechea versiunea se lipea prea tare de ambalaj și, în consecință, era greu de mâncat în timpul practicării de sport. Concret, cum am remediat această problemă? Am adăugat rețetei 2 ingrediente cu rol stabilizator: - acidul citric (prezent deja în rețeta anterioară),
- și citratul de sodiu obținut din lămâie. Rezultatul? Cei 50 de sportivi care au testat produsul, au validat gustul și textura fondantă, care nu se lipește!

Produs în Franța

Pasta de fructe este concepută într-o fabrică din sudul Franței, „partenerul nostru de cinsprezece ani”, menționează Juliette, inginer în nutriție. Merele, perele și zahărul provin din Franța. În privința celorlalte fructe, acestea sunt importate din alte țări din Europa, unde climatul permite cultivarea acestora.

De ce pasta de fructe conține mere sau pere?

Aceasta este o întrebare esențială, mai ales când aroma aleasă este cea de citrice sau de căpșune-merișoare. Însă nu trebuie să vă faceți griji, acesta nu este un amestec ciudat sau inventat. Mărul și para sunt cele două fructe care stau la baza rețetei noastre. Acestea sunt alese din livezi, de către furnizorul nostru din sud.

Produs conceput pentru a rezista la efort

Nutriționiști recmandă 60g de glucide (=zahăr) pe oră de sport, pentru activitățile sportive intense (de peste 3 ore).Pasta de fructe de 25g conține 21g de glucide, dintre care 16g de zaharuri simple. Se recomandă consumul unui baton după 30 de minute de la începerea antrenamentului sau două batoane pe oră (sau un gel/un baton) și în completarea unei băuturi izotonice.

Ambalaj ușor de deschis și închis!

Acum nu mai este necesar să rupeți cu dinții ambalajul din plastic. De asemenea, nu mai trebuie să alegeți între a mânca totul dintr-o înghițitură sau a băga restul de pastă rămasă în ambalajul rupt, în buzunar. Datorită benzii adezive, deschiderea se face ușor. În momentul în care ambalajul este închis, acesta protejează conținutul până la următoarea gustare.

La ce folosesc toate aceste ingrediente?

● Zahăr și maltodextrină pentru energie. ● Siropul de glucoză pentru textură. ● Glicerolul pentru textură și stabilitate. ● Pectina pentru textură. Acesta este un gelifiant utilizat pentru dulceață și este prezent în mod natural în fructe. ● Pudra de acerola pentru vitamina C.
● Vitaminele B1, B3 și B6 pentru reducerea oboselii. O pastă de fructe regândită datorită recomandărilor voastre

Nutriția sportivă a viitorului: mai savuroasă și eco-responsabilă

Aube, persoana responsabilă de ingrediente: „Implicarea noastră în alegerea ingredientelor depășește cu mult cerințele de reglementare. Eliminăm progresiv aditivii în măsura posibilității. În demersul de selecție a ingredientelor și a aditivilor, am avut în vedere respectarea problemele etice, a mediului înconjurător și a sănătății. Ne-am dorit să simplificăm rețeta și să avansăm în această direcție, pas cu pas.”

Tabel nutrițional

Valori nutriţionale:100g | 25g (=1 baton) Valoare energetică: 337kcal - 1433kJ | 84kcal - 358KJ Grăsimi: < 0,5g | < 0,5 g, dintre care acizi grași: < 0,1 g | < 0,1 g. Glucide: 84g | 21g, dintre care zaharuri: 63 g | 16 g. Proteine: < 0,5 g | < 0,5 g. Sare: 0,24g/0,06g. Vitamina B1: 0,66mg (60%)* | 0,165mg (15%)* . Vitamina B3: 9,6 mg (60%)* | 2,4 mg (15%)* Vitamina B6: 0,84mg (60%)* | 0,21mg (15%)* . Vitamina C: 48,0µg (60%)* | 12,0µg (15%)*. *% aport zilnic de referință.

Greutate

0,125 kg

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Recomandări de stocare A se depozita într-un loc răcoros și uscat.
Mențiuni legale În completarea unei activităţi fizice, este important să aveţi o alimentaţie variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.

Angajamentele noastre

Testare produs Pentru fiecare aromă, 50 de sportivi au fost invitați să guste pasta cu fructe, în timpul sesiunii de sport. Rezultatul? Noua rețetă a fost mult mai apreciată. Printre calitățile apreciate de spotivi se numără și ambalajul ușor de îndepărtat, care nu se lipește și textura fondantă a pastei.

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri