INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8562278
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BATOANE, GELURI ȘI RECUPERARE

Pastă de fructe ENERGY JELLIES Căpșune/Merișoare/Acerola 12 x 25 g APTONIA

APTONIA
4.6/5
4.6/5

Gust : Căpșună / Acerola

Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 20/04/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 21/04/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 21/04/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru a oferi un aport de energie în timpul antrenamentelor și curselor. Gândită pentru practicanții de triatlon, pasta de fructe combină confortul gustativ și zaharurile simple: suficient pentru a da un aport de enrgie în timpul curselor de peste 3 ore!

Avantaje

Aport energetic 84 kcal / baton.
Reducerea oboselii Vitaminele B3, B6, şi C reduc oboseala.
Antioxidant Vitamina C protejează împotriva efectelor oxidante ale stresului.
Compoziție 50% pulpă de fructe, arome naturale.
Deschidere/ închidere Datorită benzii adezive, deschideți și închideți ușor pasta de fructe.
Transportare ușoară Poate fi transportat discret în buzunar!

Informații tehnice

Pastă de fructe regândită datorită sfaturilor dumneavoastră

Vechia versiune era mult prea lipită de ambalaj și nici foarte ușor de mâncat în timpul efortului. Concret, cum am rezolvat această problemă? Am adăugat două ingrediente stabilizatoare în rețetă: - acid citric (prezent în lămâie);
- citrat de sodiu obținut din acesta. Verdict? Cei 50 de practicanți care au testat produsul, i-au validat gustul și textura fondandă care nu se lipește!

Produs conceput în Franța

Unde este fabricată pasta de fructe? Aceasta este concepută într-o mică uzină, din sud, “partenerul nostru de aproximativ 15 ani”, povestește Juliette, inginerul pentru departamentul de nutriție. Mârul și para sunt din producție locală. De asemenea, zahărul este francezCelelalte fructe sunt importate din alte țări ale Europei, în care clima este potrivită pentru cultivarea acestora.

De ce există măr și pară în pasta de fructe?

Această întrebare poate crea confuzie, mai ales în momentul în care pe cutie scrie citrice sau căpșuni- merișoare. Acesta nu este un amestec ciudat! Mărul și para sunt doar două simple fructe, care servesc drept bază pentru rețeta noastră. Acestea sunt alese din livezi, de către furnizorii noștri.

Un produs conceput pentru antrenamente de rezistență

60 g de glucide (=zahăr) pe oră de sport , acesta este recomandarea nutiționistului pentru efortul mai mare de 3 ore. Această pastă de fructe de 25 g conține 21 g de glucide, dintre care 16 g de zahăr simplu (ceea ce dă un aport de energie). Se recomandă mâncarea unui baton după 30 minute de activitate sau de două ori pe oră (sau un baton pastă de fructe + un gel/un baton), și în completare, o băutură izotonică.

Foarte ușor de desfăcut și de închis!

Nu mai este necesar să rupeți ambalajul cu dinții! Nu mai este nevoie nici să alegeți între a mânca întreg batonul odată desfăcut sau sau a băga restul în buzunar.
Datorită bezii adezive, deschiderea este una ușoară. În ceea ce privește închiderea, aceasta protejează batonul până la următoarea mușcătură!

La ce sunt necesare toate aceste ingrediente?

● Zahăr și maltodextrină pentru energie. ● Siropul de glucoză pentru textură. ● Glicerol pentru stabilitate și textură. ● Pectina pentru textură. Acesta este un agent gelatinizant prezent în mod natural în fructe, ce este folosit pentru prăjituri. ● Pudra de acerola pentru vitamina C și minerale.
● Vitaminele B1, B3 și B6 pentru reducerea oboselii.
Pastă de fructe regândită datorită sfaturilor dumneavoastră

În drum spre nutriția sportivă a viitorului: produse eco-responsabile și savuroase

Aube, inginerul responsabil de ingrediente: ”Participarea la alegerea ingredientelor depășește cu mult cerințele de reglementare. Eliminăm progresiv aditivii, în măsura posibilității. În demersul de selectare a ingredientelor și a aditivilor, suntem interesați de problemele de etică, cele legate de mediu și de sănătate. De asemenea, ne propunem să simplificăm rețeta, puțin câte puțin.”

Tabel nutrițional

Valori nutriţionale:100g | 25g (=1 baton) Valoare energetică: 334kcal - 1418kJ | 84kcal - 355kJ Grăsimi: < 0,5g | < 0,5 g, dintre care acizi grași saturați: < 0,1 g | < 0,1 g. Glucide: 82 g | 21 g, dintre care zahăr: 66g | 17g. Proteine: < 0,5 g | < 0,5 g. Sare: 0,48g | 0,12g. Vitamina B1 : 0,66mg (60%)* | 0,165mg (15%)* . Vitamina B3: 9,6 mg (60%)* | 2,4 mg (15%)* Vitamina B6: 0,84mg (60%)* | 0,21mg (15%)* . Vitamina C : 48,0µg (60%)* | 12,0µg (15%)* . *% aport zilnic de referință.

Greutate

0,3 KGM

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Recomandări de stocare A se depozita într-un loc răcoros și uscat.
Mențiuni legale În completarea unei activităţi fizice, este important să aveţi o alimentaţie variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.

Angajamentele noastre

Testare produs Pentru fiecare aromă, am invitat 50 de practicanți să guste din pasta de fructe, în timpul efortului. La final? Aceștia au preferat noua rețetă. Scoaterea ușoară a produsului din ambalaj, partea laterală care nu se lipește și textura fondantă sunt printre calitățile cele mai apreciate!

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri