DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8398695
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
WOMEN ADVANCE ON PIST SKIING EQUIPMENT

Pantalon Schi Slide 500 Mov Damă WED'ZE

WED'ZE
4.8/5
4.8/5
Decathlon
până la 109,90LEI -%

de la

109,90LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
109,90LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 109,90LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Conceput pentru: schi şi snowboarding (nivel consecvent), practicare pe pârtie, timp de 1-2 săptămâni pe an. Pantalon practic, cu design elegant. Croială mulată. Material extensibil şi confortabil.

Avantaje

Căldură Material anti-vânt. Polar la interior.
Impermeabilitate Membrană impermeabil ă - menţine pielea uscată. Cusăturile nu sunt etanşe.
Libertate de mișcare Material 100% stretch pentru croială mulată.
Respirabilitate Materialul permite evacuarea transpirației.
Reglabil Fermoar în partea de jos, pentru a încălța mai ușor clăparii.
Buzunare 1 buzunar mic cu fermoar.
Descoperiți produsul în utilizare

Informații tehnice

Rezistă la intemperii

Pentru a face față intemperiilor, pantalonul Slide 580 Slim dispune de material hidrofob și protecție împotriva vantului, pentru izolare termică excelentă. Materialul nu este dublat, trebuie să purtaţi pe dedesubt un colant.

La ce foloseşte hidrofobia pantalonului ?

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Pantalonul 580 SLIM este conceput din material hidrofob, ceea ce prelungește rezistența la intemperii. Soluţie tehnică care vă permite să rămâneţi uscat mai mult timp pe pârtia de schi. Tratamentul trebuie reînnoit în mod consecvent, cu ajutorul produselor speciale pentru întreţinere, disponibile în magazinele Decathlon.

Pantalon tratat: Care sunt avantajele ?

Tratarea înseamnă aplicarea unui material impermeabilizant pe faţa interioară a materialului. Stratul împiedică intrarea apei în interiorul hainei şi permite evacuarea vaporilor de apă produşi de corp în timpul activităţii. Menţine pielea uscată pentru confort optim.

Ce aduce membrana pantalonului?

Membrana este un material foarte subţire aplicat pe faţa interioară a materialului exterior. Material impermeabil . Asigură evacuarea optimă a transpiraţiei.Membrană indispensabilă pentru a menţine pielea uscată și pentru a asigura confort termic.

Ce înseamnă un pantalon respirant ?

Este vorba despre capacitatea produsului de a evacua vaporii de apă produşi de corp în timpul efortului, pentru a menţine pielea uscată. Pentru confirmarea respirabilităţii, se măsoară capacitatea de evaporare, numită RET (test norma ISO 11092). Cu cât valoarea RET este mai mică, cu atât materialul este mai respirant. Wed'ze utilizează materiale şi soluţii tehnice ( fermoare, aerisire, mesh ) pentru a reduce apariţia fenomenului de condens în interior.RET al pantalonului SLIDE 580 <12

Alegerea corectă a ţinutei pe pârtie.

Pentru confort termic şi a menţine pielea uscată: suprapuneţi 2 straturi respirante: colanţi pentru menţinerea căldurii şi pantalonul de schi pentru a proteja de intemperii.

Evitarea intrărilor de zăpadă în pantalon.

Pantalonii au ghetre elasticate la baza picioarelor pentru a acoperi clăparii. În caz de cădere sau de zăpadă, ermetismul ghetrelor împiedică intrarea zăpezii.

Rezistență

Știm câtă energie se consumă la schi sau la snowboarding. Ne preocupăm de alegerea materialelor optime pentru produsele noastre.

Cum se spală obiectele de schi?

Pentru performanţe şi rezistenţă optime, se recomandă:A se spăla la maşină, la 30°C. Program pentru materiale sintetice. A se spăla pe dos.A se utiliza o cantitate mică de detergent.Fără balsam. A se stoarce manual. A se usca pe umeraş, într-un loc aerisit şi călduros. A nu se curăţa chimic. Nu uscaţi pe radiator. Materialul exterior poate fi reimpermeabilizat, folosind un spray reimpermeabilizant pentru materiale textile. A se citi instrucţiunile de întreţinere.

Notă de comparație a impactului asupra mediului pentru produse

Impactul asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață și diverși indicatori.
O notă globală ABCDE a fost efectuată pentru a identifica ușor produsul cu cel mai bun impact asupra mediului comparând produsele de același tip (tricou, pantalon, rucsacuri, etc). Decizia de a afișa impactul asupra mediului este una voluntară.
Mai multe informații: http://sustainability.decathlon.com/

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
88.00% Poliester, 12.00% Elastan
Căptuşeală
100.00% Poliester
Strat protector
100.00% Poliuretan
Recomandări de întreținere A se spăla întors pe dos. A se spăla cu fermoarul închis. A se spăla separat. A nu se folosi balsam pentru rufe.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max 30° - program pentru haine delicate
A se spăla automat la max 30° - program pentru haine delicate
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

Angajamentele noastre

Aprobat de 12 clienți Decathlon au contribuit la validarea produsului prin teste de utilizare la Tignes. Sunteți interesați să faceți parte din echipa de evaluatori? Contactați-ne pe wedze.com !
Testare produs Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc. Apoi sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie (zăpadă, zăpadă afânată, frig). Echipele de design se asigură că produsul corespunde scopului pentru care a fost proiectat.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri