DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8526025
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
PANTALONI&POLARE DRUMEȚII ZĂPADĂ BĂRBAȚI

Pantalon călduros hidrofob Drumeție pe zăpadă cu parazăpezi SH520 x-warm Bărbați QUECHUA

QUECHUA
4.6/5
4.6/5

Culoare : Gri carbon / NEGRU

Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs conceput pentru drumeție pe zăpadă/vreme rece. Pantalon călduros și ventilat. Cu parazăpezi ce protejează de pătrunderea zăpezii. Pantalon călduros, hidrofob și ventilat, ideal pentru drumeții pe orice tip de zăpadă. 2 fermoare de ventilare și parazăpezi incluse.

Avantaje

Căldură Material de protecție vânt, pieptănat pe interior,pentru bună protecție termică.
Ventilare 2 fermoare laterale de ventilare.
Hidrofobie Material hidrofob. Inserții impermeabile, pe fese și la bază.
Libertate de mișcare Material stretch, talie semi-elastică, genunchi preformați.
Limitează pătrunderea zăpezii în înterior Cârlig la baza pantalonului, pentru a nu permite pătrunderea zăpezii.

Informații tehnice

Ce este hidrofobia și cum o putem păstra mai mult timp?

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi.Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea hidrofobă se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (fiecare spălare). În magazinele Decathlon există o gamă variată de produse impermeabilizante.

Cum mă asigur că această geacă este suficient de călduroasă pentru a mă proteja în timpul drumețiilor pe zăpadă?

Material pieptănat pe interior. Principiul este simplu: structura materialului este de așa natură încât înmagazinează aerul, care va avea efect natural de izolare. Este exact același principiu ca în cazul penelor păsărilor.

VENTILARE BUNĂ, PENTRU CONFORT TERMIC OPTIM

Confortul termic reprezintă un echilibru între aportul de căldură al încălțămintei și capacitatea acesteia de a lăsa pielea să respire. Dacă umiditatea se acumulează, veți resimți mai acut frigul în timpul fazelor mai puțin active. Pantalonul dispune de sistem de ventilare cu fermoare laterale la nivelul coapselor, din material micro-perforat. Raport bun căldură/ ventilare

Polar confortabil, ideal pentru drumeție pe zăpadă

Croială mulată, din material extensibil. Pantalonul asigură libertate de mișcare, esențială pentru drumeție pe zăpadă. Buzunare cu fermoar, pentru a avea obiectele esențiale la îndemână.

Cum mă protejează acest pantalon de condițiile extreme?

Iarna, este important să vă protejați de umiditate (ploaie, zăpadă), dar și de vânt, deoarece aceasta poate grăbi instalarea senzației de frig. Material exterior ce protejează de vânt, cu tratament hidrofob, pentru a proteja de temperaturile extreme de iarnă. Inserții impermeabile pe fese și la bază. Parazăpezi incluse.

Ideal pentru drumeție pe vreme rece!

Pantalon special conceput pentru drumeții pe zăpadă, în afara cărărilor bătătorite! Gama SH500 cuprinde: polar SH500, pantalon SH520, rachete de zăpadă SH500. Bucurați-vă de zăpadă, complet echipat!

Cum trebuie să mă îmbrac pentru drumeție pe zăpadă?

Respectați principiul celor 3 straturi: Strat 1: O bluză tehnică, ce permite transferul transpirației spre exterior, pentru a menține pielea uscată.
Strat 2: Al doilea strat (pulover, polar), pentru a permite evacuarea transpirației către exterior.
Strat 3: Protejează de vremea neprielnică: ploaie, zăpadă, vânt. ploaie, zăpadă, vânt.
Cele 3 straturi trebuie să fie respirante, pentru evacuarea umidității.

Geaca este adaptată pentru utilizare consecventă?

Pentru a ne asigura de rezistența în timp a produselor noastre, efectuăm teste ce validează: rezistența la frecare și la abraziune, rezistența culorilor în timp, rezistența la spălări repetate. Toate testele au fost efectuate pe materialul jachetei.

Cum funcționează garanția produsului?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condții neadecvate de utilizare.

Impactul produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă ABCDE a fost dată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, prin compararea produselor de acelaşi tip (tricouri, pantaloni, rucascuri).
Decathlon se implică voluntar în acest demers. Toate demersurile noastre sunt disponibile pe https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
43% Poliester, 50% Poliamidă, 7% Elastan
Material intercalat
100% Poliester
Căptuşeală
100% Poliester
Brachet
88% Poliamidă, 12% Elastan
Tiv
100% Poliester
Strat protector
100% Poliuretan
Recomandări de întreținere A se spăla cu fermoarul închis.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max 40° - program normal
A se spăla automat la max 40° - program normal
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se depozita într-un loc uscat şi aerisit.Produsele chimice, cum ar fi clorul, care ar putea avea efect negativ asupra izolării termice a materialelor.

Angajamentele noastre

Aprobat de Toate modelele sunt testate pe teren de utilizatori reprezentativi, teste completate în paralel de teste în laborator. Testele efectuate ne ajută să ne îmbunătățim constant produsele. Părerile utilizatorilor ne ajută să ne îmbunătățim produsele.
Testare produs Efectuăm 2 tipuri de teste termice: - testăm materialul pantalonului. - fie testăm polarul pe manechin termic în camera termică. Reproducem condiţii de temperatură (5 km/h vânt) şi umiditate, pe care le puteţi întâlni în natură. Aceste teste validează capacitatea de izolare termică.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri