Livrare gratuită pentru comenzile de minim 200 lei

2 buzunare cu sistem de închidere.

Referință : 8397773

Pantalon SH500 Kaki Bărbaţi

Conceput pentru: a proteja în timpul drumeţiilor iarna, pe teren cu zăpadă. Pantalon confecţionat dintr-un material uşor şi rezistent, ce asigură protecţie împotriva frigului datorită dublurii.Temperatură limită = - 10°c

Produsul nu mai este disponibil

Descoperiți produsul în detaliu
INFORMAȚII TEHNICE
Rezistența materialelor

Test de rezistenţă la abraziune şi la frecare: de exemplu, echipa noastră verifică în laborator rezistența la scămoșare. Teste de rezistenţă a culorilor: Rezistenţa culorilor este verificată riguros, pentru a preveni decolorarea la contactul cu saliva. Test de rezistență în timp: spălările repetate nu trebuie să modifice proprietăţile, comportamentul, grosimea sau aspectul materialului.

* Căldură

* Studiu comparativ realizat în laborator termic, în condiții de mers, pe vânt slab (5km/h). Aceste produse sunt testate în panoplie cu încălţămintea, şosetele, pantalonul, trei straturi de îmbrăcăminte, toate adaptate practicării drumeţiei pe vreme rece şi teren înzăpezit. Fiecare persoană are o rezistență diferită la frig.

Respirabilitate material

Pentru a afla dacă un material este respirant, se măsoară rezistenţa sa evaporativă RET (test bazat pe norma ISO 11092). Cu cât rezistenţa este mai scăzută, cu atât materialul elimină mai eficient transpiraţia (deci materialul este mai respirant). De exemplu: RET < 9 = material extrem de respirant / 920 = material puţin sau deloc respirant.

Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului.

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă ABCDE a fost dată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, prin compararea produselor de acelați tip (tricouri, pantaloni, rucascuri). Decizia de a folosi acest afișaj de mediu aparține companiei Decathlon. Web : sustainability.decathlon.com
Vidéo explicative : https://youtu.be/8t63KkRwn_8

Vezi mai mult Vezi mai putin
DETALII
Compoziție
Material exterior
100.00% Poliamidă
Căptuşeală
100.00% Poliester
Material intercalat
100.00% Poliamidă
Căptuşeala secundară
100.00% Poliamidă
Recomandări de întreținere A se spăla separat doar la prima spălare.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max 30° - program normal
A se spăla automat la max 30° - program normal
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
ANGAJAMENTELE NOASTRE
Garanție 2 Ani
OPINIILE DVS.
OPINIA COLABORATORILOR NOȘTRI