Comandă și ridică produsele din magazin. Detalii aici
Referință : 8543651
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
WOMEN ADVANCE ON PIST SKIING EQUIPMENT

Pantalon Schi 580 Bej Damă WED'ZE

WED'ZE
4.2/5

Culoare : Bej nisipiu

Evaluarea utilizatorului
Decathlon
până la 189,90LEI -%

de la

189,90LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
189,90LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 189,90LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Produs conceput pentru a progresa pe pârtie, pe orice tip de vreme. Pantalon cu membrană impermeabilă. În afară de a fi impermeabil, acest pantalon asigură confort termic: garnitură cu vată, bodymapping respirant și fermoare de ventilare.

Avantaje

Impermeabilitate Bună: membrană 8000 mm și cusături etanşe.
Respirabilitate Material respirant, interior din mesh ventilat, fermoare de ventilare.
Căldură Izolare din vată reciclată, extensibilă.
Hidrofobie Material exterior hidrofob.
Reglabil Talie reglabilă, cu arici și bretele. Găici curea.
Buzunare 3 buzunare închise: 2 buzunare pentru mâini, 1 buzunar la spate.
Utilizare ușoară Capsă pentru lărgirea părții inferioare a pantalonului.
Libertate de mișcare Material principal extensibil în 2 direcții și căptușeală foarte flexibilă.

Informații tehnice

Care sunt elementele care asigură căldură?

Pentru menţinerea căldurii, se foloseşte izolare din vată. Vata este un material sintetic, având la bază poliester ce menţine, în funcţie de mărimea fibrelor, o cantitate mai mică sau mai mare de aer.

Care este utilitatea acestei membrane?

Membrana este un material foarte subţire aplicat pe faţa interioară a materialului exterior.Hidrofobă, această membrană blochează intrarea apei și asigură evacuarea transpirației. Membrană indispensabilă pentru a menţine pielea uscată și pentru a asigura confort termic.

Cum este măsurată impermeabilitatea jachetei?

Se măsoară rezistenţa unui material la presiunea de apă, exprimată în coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Astfel, un material cu impermeabilitatea de 8000 mm rezistă la presiunea exercitată de 8000 mm de apă (ceea ce corespunde unei ore de ploaie).

Rezistență la intemperii

Pentru a asigura protecţie împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt) produsul a fost conceput cu un material impermeabil. Pentru validarea impermeabilitaţii, jacheta a fost plasată sub un duş special ce reproduce condiţiile întâlnite pe pârtie. Am validat etanşitatea produsului practicând în condiţii meteo diferite, timp de mai multe zile.

La ce foloseşte hidrofobia ?

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Pantalonul este realizat din materiale hidrofobe care prelungesc rezistenţa la intemperii. Hidrofobia este obținută printr-un tratament aplicat pe fața exterioară a materialului, dar proprietățile acestea pot fi afectate în timp.

Reactivarea hidrofobiei

Hidrofobia poate fi reactivată. Pentru aceasta, uscați jacheta la un program sintetic, timp de 10 - 15 minute.De asemenea, puteți utiliza un spary reimpermeabilizant (disponibil în magazinele noastre): pulverizați spray-ul în manieră uniformă pe suprafața jachetei și lăsați-o la uscat între 10h-12h.

Ce înseamnă un pantalon respirant ?

Este vorba despre un produs capabil să evacueze transpirația. Pentru confirmarea respirabilităţii, se măsoară capacitatea de evaporare, numită RET (test norma ISO 11092). Cu cât valoarea RET este mai mică, cu atât materialul este mai respirant. Pantalonul 580 are un indice RET de 11. În plus, soluțiile tehnice Wedze (fermoare, orificii de ventilare, mesh) limitează apariția condensului în interior și maximizează respirabilitate.

Alegerea corectă a ţinutei pentru pârtie

Pentru confort termic şi a menţine pielea uscată: 1 pereche de colanți tehnici pentru schi, care asigură evacuarea transpirației și 1 pantalon de schi care asigură confort termic.

Evitarea intrărilor de zăpadă în pantalon.

Pantalonii au parazăpezi elastice la baza picioarelor pentru a acoperi clăparii. În caz de cădere, etanșeitatea parazăpezilor împiedică intrarea zăpezii.

Spălarea pantalonului

Pentru performanţe şi rezistenţă optime, se recomandă:A se spăla la 30°, program pentru sintetice.A se spăla pe dos.A se utiliza puțin detergent. A nu se utiliza balsam. A se stoarce manual. A se usca pe umeraş, într-un loc aerisit şi călduros. A nu se curăţa chimic. A nu se usca pe radiator.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100.00% Poliester
Umplutură
100.00% Poliester
Căptuşeală
100.00% Poliester
Membrană
100.00% Poliuretan
Recomandări de întreținere A se spăla întors pe dos. A se spăla cu fermoarul închis. A se spăla separat. A se spăla separat. A nu se folosi balsam pentru rufe.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max 30° - program pentru haine delicate
A se spăla automat la max 30° - program pentru haine delicate
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

Angajamentele noastre

Testare produs Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc. Apoi sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie (zăpadă, frig). Echipele de design se asigură că produsul corespunde scopului pentru care a fost proiectat.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri