Livrare gratuită la comenzile standard* de peste 200 lei
Referință : 8494554
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
WOMEN BEGINNER ON PIST SKIING EQUIPMENT

Pantalon schi 180 Mov Damă WED'ZE

WED'ZE
4.6/5

Culoare : Prună

Evaluarea utilizatorului
Decathlon
până la 149,90LEI -45%

de la

82,99LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din 30/03/2020 La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de 30/03/2020 în limita stocului disponibil
Produs conceput pentru schi. Asigură confort și căldură. Reglarea prin capse permite o ajustare ușoară a pantalonului, pentru a se adapta conformației dumneavoastră.

Avantaje

Impermeabilitate Bună: strat protector 3000mm.
Respirabilitate Material respirant.
Căldură Izolare din vată reciclată, căptușită cu poliester pieptănat.
Hidrofobie Material exterior hidrofob.
Reglabil Talie reglabilă, cu arici și bretele.
Buzunare 2 buzunare pentru mâini, securizate.
Utilizare ușoară Lungime reglabilă, prin capse.

Informații tehnice

Care sunt elementele care asigură căldură?

Pentru menţinerea căldurii, echipa noastră foloseşte izolare din vată. Vata este un material sintetic, având la bază poliester ce menţine, în funcţie de mărimea fibrelor, o cantitate mai mică sau mai mare de aer.

Strat protector

Pantalonul a fost supus aplicării unui strat impermeabilizant pe faţa interioară a materialului. Acest strat împiedică intrarea apei în interiorul pantalonului şi permite evacuarea transpirației, în timpul practicării de schi. Astfel, acesta asigură confort optim și menţine pielea uscată.

Cum este măsurată impermeabilitatea jachetei?

Se măsoară rezistenţa unui material la presiunea de apă, exprimată în coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Astfel, un material cu impermeabilitatea de 3000 mm rezistă la presiunea exercitată de 3000 mm de apă (1 oră de ploaie).

Rezistență la intemperii

Pentru a asigura protecţie împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt), produsul a fost realizat dintr-un material impermeabil. Pentru validarea impermeabilitaţii, produsul a fost plasat sub un duş special ce reproduce condiţiile întâlnite pe pârtie. Am validat etanşitatea produsului practicând în condiţii meteo diferite, timp de mai multe zile.

La ce foloseşte hidrofobia ?

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Pantalonul este realizat din materiale hidrofobe care prelungesc rezistenţa la intemperii. Hidrofobia este obținută printr-un tratament aplicat pe fața exterioară a materialului, dar proprietățile acestea pot fi afectate în timp.

Reactivarea hidrofobiei

Hidrofobia poate fi reactivată. Pentru aceasta, uscați pantalonul la un program sintetic, timp de 10 - 15 minute. De asemenea, puteți utiliza un spary reimpermeabilizant (disponibil în magazinele noastre): pulverizați spray-ul în manieră uniformă pe suprafața pantalonului și lăsați-l la uscat între 10h-12h.

Ce înseamnă un pantalon respirant ?

Este vorba despre un produs capabil să evacueze transpirația. Pentru confirmarea respirabilităţii, se măsoară capacitatea de evaporare, numită RET (test norma ISO 11092). Cu cât valoarea RET este mai mică, cu atât materialul este mai respirant. Pantalonul 150 are un indice RET de 7. În plus, soluțiile tehnice Wedze (fermoare, orificii de ventilare, mesh) limitează apariția condensului în interior și maximizează respirabilitate.

Alegerea corectă a ţinutei pe pârtie

Pentru confort termic şi a menţine pielea uscată se recomandă să purtați: 1 pereche de colanți tehnici pentru schi, care asigură evacuarea transpirației și 1 pantalon de schi, care asigură confort termic.

Croiala pantalonului 150

Croiala Regular are un volum interior ce permite purtarea pantalonului împreună cu o pereche de colanți de schi, tehnici.

Spălarea pantalonului

Pentru performanţe şi rezistenţă optime, se recomandă următoarele: A se spăla la 30°, program pentru sintetice. A se spăla pe dos. A se utiliza puțin detergent. A nu se utiliza balsam. A se stoarce manual. A se usca pe umeraş, într-un loc aerisit şi călduros. A nu se curăţa chimic. A nu se usca pe radiator.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100.00% Poliester
Căptuşeală
100.00% Poliester
Umplutură
100.00% Poliester
Strat protector
100.00% Poliuretan
Recomandări de întreținere A se spăla întors pe dos. A se spăla cu fermoarul închis. A se spăla separat.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max 30° - program pentru haine delicate
A se spăla automat la max 30° - program pentru haine delicate
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

Angajamentele noastre

Testare produs Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc. Apoi sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie (zăpadă, frig). Echipele de design se asigură că produsul corespunde scopului pentru care a fost proiectat.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri