DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8563078
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
MEN BEGINNER ON PISTE SKIING EQUIPMENT

Pantalon Schi 180 Negru Bărbați WED'ZE

WED'ZE
Produs conceput pentru schi pe pârtie. Călduros și confortabil, se adaptează ușor conformației dumneavoastră. Reglarea prin capse permite o ajustare ușoară a pantalonului, pentru o croială adaptată. Bretelele (detașabile) sunt reglabile.

Avantaje

Impermeabilitate Bună: strat protector (3000 mm) și cusături principale etanşe.
Căldură Izolare termică din vatelină și căptușeală din poliester pieptănat.
Concept eco Reducere a impactului de CO2 cu -33% prin utilizarea de materiale reciclabile.
Utilizare ușoară Lungime reglabilă, prin capse. Lungimea pantalonui este reglabilă.
Respirabilitate Material respirant.
Hidrofobie Material exterior hidrofob.
Reglabil Talie reglabilă și bretele detașabile. Găici curea.
Buzunare 2 buzunare pentru mâini, cu fermoar.

Informații tehnice

Care sunt elementele care asigură căldură ?

Pentru confort termic, echipa noastră utilizează o izolare din vatelină reciclată (60g/m²). Vatelina este un material sintetic, având la bază poliester ce menţine, în funcţie de mărimea fibrelor, o cantitate mai mică sau mai mare de aer.

Informații suplimentare dezvoltare durabilă Poliester reciclat

Prin reciclarea de bidoane de plastic sau materiale textile, producem poliester, pentru a diminua utilizarea de resurse obținute din petrol, conservând calitățile de respirabilitate ale produsului în timpul practicii sportive.

Informații suplimentare dezvoltare durabilă DOPE DYE

Colorarea firelor textile necesită multă apă și de asemena, multă apă uzată, rezultată din băile de vopsea. Pentru a reduce impactul asupra mediului, alegem vopsirea firelor în masă, integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea firului.

Strat hidrofob

Tratarea înseamnă aplicarea unui material impermeabilizant pe faţa interioară a materialului. Stratul împiedică intrarea apei în interiorul hainei şi permite evacuarea transpirației în timpul activităţii, pentru confort optim.

Cum este măsurată impermeabilitatea pantalonului ?

Rezistenţa unui material se măsoară în funcție presiunea apei, exprimată în coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Astfel, un material cu impermeabilitatea de 3000 mm rezistă la presiunea exercitată de 3000 mm de apă (ceea ce corespunde unei ore de ploaie).

Rezistență la intemperii

Pentru a asigura protecţie împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt), produsul este impermeabil. Pentru validarea impermeabilitaţii, acest produs a fost plasat sub un duş special ce reproduce condiţiile întâlnite pe pârtie. Am validat etanşitatea produsului practicând în condiţii meteo diferite, timp de mai multe zile.

La ce foloseşte hidrofobia pantalonului?

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Pantalonul este realizat din materiale hidrofobe care prelungesc rezistenţa la intemperii. Hidrofobia materialului se obține printr-un tratament aplicat pe fața exterioară a materialului, dar aceste proprietăți pot fi afectate în timp.

Reactivarea hidrofobiei pantalonului

Hidrofobia poate fi reactivată. Pentru aceasta, pantalonul poate fi uscat la un program sintetic, timp de 10-15 minute. De asemenea, puteți utiliza un spray reimpermeabilizant (disponibil în magazinele noastre): pulverizați sprayul, în manieră uniformă, pe suprafața produsului, apoi lăsați-l la uscat între 10h - 12h).

Ce înseamnă un pantalon respirant?

Este vorba despre un produs capabil să evacueze transpirația.Pentru confirmarea respirabilităţii, se măsoară capacitatea de evaporare, numită RET (test norma ISO 11092). Cu cât valoarea RET este mai mică, cu atât materialul este mai respirant. Pantalonul 150 are un RET de 13. Toate soluțiile tehnice (fermoare, orificii de ventilare, mesh) limitează apariția condensului în interiorul materialului și optimizează respirabilitatea.

Cum trebuie să mă îmbrac pe pârtie pentru a nu resimți frigul la picioare?

Pentru confort termic şi a menţine pielea uscată: - 1 pereche de colanți, pentru evacuarea transpirației; - 1 pantalon de schi pentru protecție împotriva intemperiilor și pentru un aport de căldură.

Evitarea intrărilor de zăpadă în pantalon

Pantalonii sunt prevăzuți cu margini elastice la bază, pentru a acoperi clăparii. În caz de cădere, acestea împiedică intrarea zăpezii în interior.

Croiala pantalonului 180

Croiala Regular permite purtarea pantalonului în combinație cu o pereche de colanți tehnici.

Spălarea pantalonului

Pentru performanţe şi rezistenţă optime, se recomandă:A se spăla la maşină, la 30°C. A se spăla pe dos.A nu se folosi detergent. A nu se utiliza balsam. A se stoarce manual. A se usca pe umeraş, într-un loc aerisit şi călduros. A nu se curăţa chimic. A nu se usca pe radiator.

Notă de comparație a impactului produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață și diverși indicatori.
O notă globală ABCDE a fost efectuată pentru a identifica ușor produsul cu cel mai bun impact asupra mediului comparând produsele de același tip (tricou, pantalon, rucsacuri, etc). Decizia de a afișa impactul asupra mediului este una voluntară.
Mai multe informații: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100% Poliester
Căptuşeala principală
100% Poliester
Umplutură
100% Poliester
Strat protector
100% Poliuretan
Recomandări de întreținere A se spăla întors pe dos. A se spăla separat. A nu se folosi balsam pentru rufe.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max 30° - program pentru haine delicate
A se spăla automat la max 30° - program pentru haine delicate
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

Angajamentele noastre

Testare produs Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc. apoi sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie (zăpadă, zăpadă afânată, frig). Echipele de design se asigură că produsul corespunde scopului pentru care a fost proiectat.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri