Magazinele Decathlon sunt temporar închise | Comandă pe decathlon.ro și primești produsele acasă, în siguranță!
Referință : 8389575
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
WOMEN BEGINNER ON PIST SKIING EQUIPMENT

Pantalon Schi pe pârtie 100 Negru Damă WED'ZE

WED'ZE
4.1/5
Evaluarea utilizatorului
Decathlon
până la 79,90LEI -33%

de la

53,90LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din 24/09/2019 La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de 24/09/2019 în limita stocului disponibil
Veți petrece o săptămână la schi? Acest pantalon călduros și impermeabil a fost conceput pentru schi la nivel ocazional, timp de mai multe ore pe zi. Pantalonul perfect pentru schi! Călduros şi hidrofob, vă protejează de intemperii !

Avantaje

Căldură Material gros și călduros, ce izolează optim de frig.
Impermeabilitate Cusături etanșe pe fese, pentru a proteja de zăpadă (strat protector 3000mm).
Respirabilitate Materialul permite evacuarea transpirației.
Reglabil Posibilitate de strângere în talie sau de a pune o curea.
Libertate de mișcare Croială dreaptă şi clasică.
Durabilitate Întărituri la glezne, pentru a evita ca materialul să se taie.

Informații tehnice

Rezistă la intemperii

Pentru a asigura protecţie împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt) produsul a fost conceput cu un material impermeabil. Pentru validarea impermeabilităţii, jacheta a fost plasată sub un duş special ce reproduce condiţiile întâlnite pe pârtie. Am validat etanşitatea produsului practicând în condiţii meteo diferite, timp de mai multe zile.

La ce foloseşte hidrofobia pantalonului ?

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Pantalonul Slide este echipat cu materiale hidrofobe care prelungesc rezistenţa la intemperii. Soluţie tehnică care vă permite să rămâneţi uscat mai mult timp pe pârtia de schi. Tratamentul trebuie reînnoit în mod consecvent, cu ajutorul produselor speciale pentru întreţinere, disponibile în magazinele Decathlon.

Pantalon tratat: Care sunt avantajele ?

Tratarea înseamnă aplicarea unui material impermeabilizant pe faţa interioară a materialului. Stratul împiedică intrarea apei în interiorul hainei şi permite evacuarea vaporilor de apă produşi de corp în timpul activităţii. Menţine pielea uscată pentru confort optim.

Ce înseamnă un pantalon respirant ?

Este vorba despre capacitatea produsului de a evacua vaporii de apă produşi de corp în timpul efortului, pentru a menţine pielea uscată. Pentru confirmarea respirabilităţii, se măsoară capacitatea de evaporare, numită RET (test norma ISO 11092). Cu cât valoarea RET este mai mică, cu atât materialul este mai respirant. Wed'ze utilizează materiale şi soluţii tehnice ( fermoare, aerisire, mesh ) pentru a reduce apariţia fenomenului de condens în interior.RET al pantalonului 50 <12

Care este diferența dintre impermeabilitate și hidrofobie?

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Pantalonii Wed'ze dispun de un material hidrofob pentru a prelungi rezistenţa la intemperii şi a nu permite pătrunderea apei. Este o soluţie tehnică suplimentară pentru a asigura menţinerea pielii uscate pentru o perioadă îndelungată.Tratamentul trebuie reînnoit în mod consecvent, cu ajutorul produselor speciale pentru întreţinere.

Cum menţine pantalonul căldura corporală ?

Pentru menţinerea căldurii, se foloseşte izolare din vată. Vata este un material sintetic, având la bază poliester ce menţine, în funcţie de mărimea fibrelor, o cantitate mai mică sau mai mare de aer.Există vată standard, tehnică, siliconată, care asigură fiecare proprietăți diferite: căldură, greutate redusă, elasticitate. Toate tipurile de vată folosite provin din materiale reciclate, cel mai adesea din materiale plastice.

Alegerea corectă a ţinutei pe pârtie.

Pentru confort termic şi a menţine pielea uscată: suprapuneţi 2 straturi respirante: colanţi pentru menţinerea căldurii şi pantalonul de schi pentru a proteja de intemperii.

Protejează de frig, dar și de vânt?

Vântul amplifică senzația de frig. Astfel, pentru o temperatură exterioară de 0° cu o viteză a vântului de 20km/h, temperatura resimțită va fi de -10°.
Materialele de protecție împotriva vântului permit diminuarea acestui efect de răcire.

Notă de comparație a impactului asupra mediului pentru produse

Impactul asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață și diverși indicatori.
O notă globală ABCDE a fost efectuată pentru a identifica ușor produsul cu cel mai bun impact asupra mediului comparând produsele de același tip (tricou, pantalon, rucsacuri, etc). Decizia de a afișa impactul asupra mediului este una voluntară.
Mai multe informații: http://sustainability.decathlon.com/

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100.00% Poliester
Căptuşeală
100.00% Poliester
Umplutură
100.00% Poliester
Recomandări de întreținere A se spăla întors pe dos. A se spăla separat. A nu se folosi balsam pentru rufe.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max 30° - ciclu scurt
A se spăla automat la max 30° - ciclu scurt
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

Angajamentele noastre

Aprobat de 12 clienți Decathlon au contribuit la validarea produsului prin teste de utilizare la Tignes. Sunteți interesați să faceți parte din echipa de evaluatori? Contactați-ne pe wedze.com!
Testare produs Toate produsele Wed'ze sunt testate în condiţii de utilizare, în zăpadă, frig etc. Echipele de producţie, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în practică.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri