DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8494100
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
GIRL BEGINNER ON PIST SKIING EQUIP

Pantalon Schi 100 Alb Copii WED'ZE

WED'ZE
4.4/5
4.4/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs conceput pentru schi (nivel începător). Asigură confort termic şi menţine pielea uscată! Pantalon de schi impermeabil şi călduros. Ideal pentru inițiere în schi, în cele mai bune condiții.

Avantaje

Căldură Căptuşeală vătuită 100g/m². Căptușeală pieptănată pentru un plus de căldură.
Impermeabilitate Bună: strat protector 5000 mm. Cusături etanşe la nivelul feselor.
Reglabil Talie elastică.
Respirabilitate Asigurată de baza pantalonului și de talie. Materialul nu este respirant.
Personalizare Eticheta specială pentru a scrie numele copilului este prinsă de căptuşeală.

Informații tehnice

Vată pentru izolare termică

Izolarea termică permite micilor schiori să beneficieze de temperatura potrivită. Jacheta se adaptează temperaturii corpului și mediului exterior. Wed'ze utilizează izolarea cu vată pentru a menţine căldura. Această componentă sintetică pe bază de poliester înmagazinează mai mult sau mai puţin aer în funcţie de dimensiunea fibrelor. Astfel, o vată mai groasă va conţine mai mult aer şi va fi mai izolantă.

Strat protector

Stratul protector este un material impermeabil, aflat pe partea interioară a materialului exterior. Nu permite pătrunderea apei în material, însă evacuază transpiraţia. Astfel pielea rămâne uscată în timpul practicării sportului.

Cusături principale etanşe

Pe lângă materialul impermeabil, etanșeitatea pantalonului este îmbunătățită prin cusături etanșe. Este vorba despre benzi adezive și impermeabile, aplicate pe cusăturile interioare, pentru etanșeitate optimă.
Cusături etanșe în zonele cele mai expuse la zăpadă.În cazul acestui pantalon este vorba despre zona feselor.

Personalizare

Eticheta specială pentru a scrie numele copilului şi a personaliza jacheta se găseşte pe interior, în partea de sus a căptuşelii. Este un element util, pentru a găsi rapid jacheta la cursurile de schi, la grădiniţă sau la şcoală!

Cum să vă îmbrăcați pe pârtie?

Pentru confort termic şi a menţine pielea uscată: 1 lenjerie de corp pentru evacuarea transpirației și 1 pantalon de schi, pentru protecțe împotriva intemperiilor și confort termic.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Umplutură
100.00% Poliester
Material principal
100.00% Poliester
Căptuşeală
100.00% Poliester
Căptuşeala secundară
100.00% Poliamidă
Recomandări de stocare A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

Angajamentele noastre

Testare produs Toate produsele Wed'ze sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: orice condiţii de schi, zăpadă sau vreme rece. Echipele de producţie, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în practică.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri