DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8569208
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
MEN BEGINNER ON PISTE SKIING EQUIPMENT

Pantalon Schi 100 Negru Bărbați WED'ZE

WED'ZE
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
până la 89,99LEI -%

de la

89,99LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
89,99LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 89,99LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Produs conceput pentru schi (nivel începător). Pantalon călduros și confortabil! În afară de confort termic, acesta este ușor și asigură protecție împotriva intemperiilor,pentru a vă bucura de zile plăcute la schi.

Avantaje

Impermeabilitate Bună: strat protector (3000 mm) și cusături principale etanşe.
Căldură Izolare din vatelină reciclată, căptușeală din poliester pieptănat.
Concept eco Reducere a impactului CO2 cu -42% prin utilizarea de materiale reciclate.
Respirabilitate Material respirant.
Hidrofobie Material exterior hidrofob.
Buzunare 2 buzunare pentru mâini, cu fermoar.
Utilizare ușoară Margini elastice, pentru a evita pătrunderea zăpezii.

Informații tehnice

Căldură

Pentru confort termic, echipa noastră utilizează o izolare din vatelină reciclată (60g/m²). Vatelina este un material sintetic, având la bază poliester ce menţine, în funcţie de mărimea fibrelor, o cantitate mai mică sau mai mare de aer.

Informații despre protejarea mediuluiPoliester reciclat

Reciclând bidoane din plastic sau materiale textile pentru a produce poliester, reducem utilizarea de resurse provenite din petrol, păstrând în același timp respirabilitatea echipamentului în timpul practicii sportive.

Informații despre protejarea mediuluiVopsire DOPE DYE

Vopsirea materialelor textile necesită multă apă și presupune, în același timp, multă apă uzată rezultată din baia de culoare. Pentru a reduce acest impact asupra mediului, alegem vopsirea în masă, integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea firului.

Strat protector hidrofob

Tratarea înseamnă aplicarea unui material impermeabilizant pe faţa interioară a materialului. Stratul împiedică intrarea apei în interiorul hainei şi permite evacuarea transpirației în timpul activităţii, pentru confort optim.

Cum este măsurată impermeabilitatea pantalonului ?

Rezistenţa unui material se măsoară în funcție presiunea apei, exprimată în coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Astfel, un material cu impermeabilitatea de 3000 mm rezistă la presiunea exercitată de 3000 mm de apă (ceea ce corespunde unei ore de ploaie).

Rezistență la intemperii

Pentru a asigura protecţie împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt), produsul este impermeabil. Pentru validarea impermeabilitaţii, acest produs a fost plasat sub un duş special ce reproduce condiţiile întâlnite pe pârtie. În plus, am validat etanşietatea produsului practicând schi în condiţii meteo diferite, timp de mai multe zile.

La ce foloseşte hidrofobia pantalonului?

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Pantalonul este realizat din materiale hidrofobe care prelungesc rezistenţa la intemperii. Hidrofobia materialului se obține printr-un tratament aplicat pe fața exterioară a materialului, dar aceste proprietăți pot fi afectate în timp.

Reactivarea hidrofobiei pantalonului

Hidrofobia poate fi reactivată. Pentru aceasta, produsul poate fi uscat la un program sintetic, timp de 10-15 minute. De asemenea, puteți utiliza un spray reimpermeabilizant (disponibil în magazinele noastre): pulverizați sprayul, în manieră uniformă, pe suprafața produsului, apoi lăsați-l la uscat între 10h - 12h).

Ce înseamnă un pantalon respirant?

Este vorba despre un produs respirant. Pentru confirmarea respirabilităţii, se măsoară capacitatea de evaporare, numită RET (test norma ISO 11092). Cu cât valoarea RET este mai mică, cu atât materialul este mai respirant. Pantalonul 180 are un RET de 13. Toate aceste soluții tehnice Wedze (fermoare, orificii de ventilare, mesh) limitează apariția condensului în interiorul produsului și maximizează respirabilitatea.

Cum trebuie să mă îmbrac pe pârtie pentru a nu resimți frigul la picioare?

Pentru confort termic şi a menţine pielea uscată: 1 pereche de colanți, pentru evacuarea transpirației și 1 pantalon de schi, pentru protecție împotriva intemperiilor.

Evitarea intrării de zăpadă în pantalon

Pantalonii noștri sunt prevăzuți cu elemente elastice la bază, pentru a acoperi clăparii. În caz de cădere, acestea împiedică intrarea zăpezii în interior.

Croiala pantalonului 100

Croiala Regular permite purtarea pantalonului în combinație cu o pereche de colanți tehnici.

Spălarea pantalonului

Pentru performanţe şi rezistenţă optime, se recomandă:A se spăla la maşină, la 30°C. A se spăla pe dos.A nu se folosi detergent. A nu se utiliza balsam. A se stoarce manual. A se usca pe umeraş, într-un loc aerisit şi călduros. A nu se curăţa chimic. A nu se usca pe radiator.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100.00% Poliester
Căptuşeala principală
100.00% Poliester
Umplutură
100.00% Poliester
Strat protector
100.00% Poliuretan
Recomandări de întreținere A se spăla întors pe dos. A se spăla separat. A nu se folosi balsam pentru rufe.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max 30° - program pentru haine delicate
A se spăla automat la max 30° - program pentru haine delicate
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

Angajamentele noastre

Testare produs Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc. Apoi sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie (zăpadă, frig). Echipele de design se asigură că produsul corespunde scopului pentru care a fost proiectat.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri