DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8360202
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
MEN BEGINNER ON PISTE SKIING EQUIPMENT

Pantalon Schi 100 Gri Bărbați WED'ZE

WED'ZE
4.3/5
4.3/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
până la 89,99LEI -%

de la

89,99LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
89,99LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 89,99LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Produs conceput pentru schi (nivel începător). Acest pantalon este călduros și confortabil! În afară de confort termic, acesta este ușor și asigură protecție împotriva intemperiilor, pentru a profita din plin de zilele la schi.

Avantaje

Impermeabilitate Limitată: strat protector 3000 mm.
Respirabilitate Material respirant.
Căldură Izolare din vată reciclată, căptușită cu poliester pieptănat.
Hidrofobie Material exterior hidrofob.
Reglabil Talie reglabilă.
Buzunare 2 buzunare pentru mâini, cu fermoar.

Informații tehnice

Căldură

Pentru menţinerea căldurii, echipa noastră foloseşte izolare din vată. Vata este un material sintetic, având la bază poliester ce menţine, în funcţie de mărimea fibrelor, o cantitate mai mică sau mai mare de aer.

Ce este stratul protector?

Pantalonul a fost supus aplicării unui strat impermeabilizant pe faţa interioară a materialului. Stratul protector împiedică intrarea apei în interiorul pantalonului şi permite evacuarea transpirației în timpul practicării de schi. În plus, acesta menţine pielea uscată, pentru confort optim.

Cum se măsoară impermeabilitatea pantalonului?

Rezistenţa unui material se măsoară în funcție presiunea apei, exprimată în coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Astfel, un material cu impermeabilitatea de 3000 mm rezistă la presiunea exercitată de 3000 mm de apă (ceea ce corespunde unei ore de ploaie).

Rezistență la intemperii

Pentru a asigura protecţie împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt), produsul a fost conceput din material impermeabil. Pentru validarea impermeabilitaţii, produsul a fost plasat sub un duş special ce reproduce condiţiile întâlnite pe pârtie. Am validat etanşitatea produsului practicând în condiţii meteo diferite, timp de mai multe zile.

La ce foloseşte hidrofobia ?

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Pantalonul este realizat din materiale hidrofobe care prelungesc rezistenţa la intemperii. Hidrofobia se obține printr-un material aplicat pe fața exterioară a materialului, dar în caz de uzură, această proprietate este afectată.

Reactivarea hidrofobiei pantalonului

Hidrofobia poate fi reactivată. Pentru aceasta, uscați pantalonul în uscător, la un program sintetic, timp de 10 - 15 minute. De asemenea, puteți folosi și un spray reimpermeabizant (disponibil în magazinele noastre): pulverizați sprayul în manieră uniformă pe suprafața produsului, apoi lăsați-l la uscat între 10h - 12h.

Ce înseamnă un pantalon respirant?

Este vorba despre un produs capabil să evacueze transpirația. Pentru confirmarea respirabilităţii, se măsoară capacitatea de evaporare, numită RET (test norma ISO 11092). Cu cât valoarea RET este mai mică, cu atât materialul este mai respirant. Pantalonul 100 are un indice RET de 13. Soluțiile tehice Wedze (fermoare, orificii de ventilare, mesh) limitează apariția condensului în interior și optimizează respirabilitatea.

Confort termic pe pârtie

Pentru confort termic şi a menţine pielea uscată: 1 lenjerie de corp pentru evacuarea transpirației și 1 pereche de colanți de schi, pentru protecție împotriva intemperiilor.

Evitarea intrărilor de zăpadă în pantalon

Pantalonul este prevăzut cu parazăpezi elastice la bază, pentru a acoperi clăparii. În caz de cădere în zăpadă, etanșeitatea parazăpezilor împiedică intrarea zăpezii în pantalon.

Croiala pantalonului 100

Croiala Regular are un volum interior ce permite purtarea pantalonului în asociere cu o pereche de colanți tehnici.

Spălarea pantalonului

Pentru performanţe şi rezistenţă optime, se recomandă următoarele: A se spăla la maşină, la 30°C. A se spăla pe dos. A se folosi puțin detergent. A nu se utiliza balsam. A se stoarce manual. A se usca pe umeraş, într-un loc aerisit şi călduros. A nu se curăţa chimic. A nu se usca pe radiator.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100.00% Poliester
Căptuşeala principală
100.00% Poliester
Umplutură
100.00% Poliester
Recomandări de întreținere A se spăla întors pe dos. A se spăla cu fermoarul închis. A se spăla separat. A nu se folosi balsam pentru rufe.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max 30° - program normal
A se spăla automat la max 30° - program normal
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

Angajamentele noastre

Testare produs Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc. Apoi sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie (zăpadă, zăpadă afânată, frig). Echipele de design se asigură că produsul corespunde scopului pentru care a fost proiectat.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri