FOUGANZA

Pantalon hidrofob și respirant Echitaţie Kipwarm Negru Bărbaţi

22999 RON
Ref. : 8485566

Pantalon impermeabil și călduros pentru echitație pe timp de iarnă.

Vă sperie ploaia și vântul? Pantalonul Kipwarm oferă căldură și garantează impermeabilitate pe timp de iarnă. Pantalon confortabil și moale la atingere!

Culoare: Negru

  • XS Produs indisponibil online momentan
  • S undefined
  • M undefined
  • L undefined
  • XL undefined
  • 2XL Produs indisponibil online momentan
+ 229 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

    Beneficii:

    Avantaje produs

    Căldură

    Dublură din polar, pentru confort optim și efect de căldură.

    Hidrofobie

    Produs impermeabil, datorită membranei stretch exterioare laminate.

    Libertate de mișcare

    Materialul bi-stretch, cu lycra, conferă libertate de mişcare.

    Respirabilitate

    Hidrofob. Membrana pantalonului garantează o bună evacuarea a transpirației.

    Aderență

    Material aderent și întărituri interioare pentru mai multă stabilitate.

    Informații tehnice

    Rezistenţă la apă

    Cu siguranță, nu veți practica echitație doar în interior. Pantalonul asigură protecție împotriva ploii. Pantalon impermeabil! Chiar dacă are cusături care nu sunt în totalitate etanșe, membrana laminată asigură impermeabilitate.

    Căldură

    Pantalonul Kipwarm este conceput pentru a oeri confort termic. Temperaturi scăzute? Termometrul se apropie de 0°C ? Nu este nicio problemă! Îmbrăcați-vă cu acest pantalon și puneți piciorul în scăriță! Materialul interior, din polar, vă protejează picioarele de frig, în timp ce materialul sintetic de la nivelul rinichilor completează senzația de căldură. Pantalon ideal pentru condiții climatice dificile.

    Întreţinere

    Datorită membranei laminate de la exterior, pantalonul Kipwarm este ușor de întreținut. Urme de noroi? Urme de nisip? Se poate curăța cu un burete. Pantalonul Kipwarm se spală automat, cu ușurință, la 30°C.

    Aderenţă

    Pantalonul călduros Kipwarm prezintă numeroase avantaje: în afară de impermeabilitate, membrana laminată exterioară din care este alcătuit oferă aderență! Dacă materialul pantalonului Kipwarm pare un pic rigid la îmbrăcare, sub efectul căldurii, acesta se lărgește numai cât să vă ofere confort optim și o bună libertate de mișcare. Întăriturile, situate în interiorul picioarelor, garantează mai multă stabilitate în șa, chiar și atunci când plouă.

    Adaptare

    Chiar dacă pantalonul a fost conceput pentru a oferi protecție împotriva ploii și a frigului, acesta se adaptează perfect conformației dumneavoastră. Materialul stretch, conceput din elastan, cu elemente din lycra extensibil situate la baza piciorului, oferă libertate de mișcare optimă în practica zilnică. Ușor de îmbrăcat, pantalonul Kipwarm garantează confort și o adaptare optimă la conformația piciorului!

    Rezistenţă

    Pentru rezistență pe termen lung, pantalonul Kipwarm are cusături duble. Întăriturile din interiorul picioarelor sunt cusute în punctul înnodat, pentru a fixa materialele intercalate și pentru a garanta stabilitate. Pe scurt, pe lângă faptul că este impermeabil și confortabil, pantalonul Kipwarm este rezistent.

    Garanție

    2 ani

    Compoziție/ Recomandări

    Compoziție

    Material principal 90% Poliester, 10% Elastan Material intercalat 80% Poliamidă, 20% Elastan Ecuson 56% Poliuretan, 44% Poliester Strat protector 100% Poliuretan

    RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

    A se păstra într-un loc uscat şi aerisit. Materialul nu reţine apa!

    Restricții de utilizare

    Materialul pantalonului nu permite plantelor să se agațe.

    Recomandări de întreținere

    A se spăla automat la max. 40° - program normal

    A nu se înălbi

    A nu se usca în mașina automată

    A nu se călca

    A nu se curăța chimic

    Opinii clienți

    Întrebări și răspunsuri