DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8503715
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
SNOWBOARD TOOLS & COVERS

Pad-uri adezive Antiderapante pentru Plăci de Snowboard DREAMSCAPE

DREAMSCAPE
2.8/5
2.8/5
Decathlon
Produs conceput pentru a împiedica alunecarea piciorului pe placă, la urcarea şi coborârea din telescaun. Aceste pad-uri adezive se lipesc mai rapid și rămân fixe, datorită lipiciului 3M! Aderență, pentru a nu aluneca.

Avantaje

Aderență Structură în relief, pentru aderență bună.
Aderență Scotch 3M, pentru lipire bună pe placă.
Adaptare la conformație Puteți să lipiți pad-urile cum doriți, pentru a adapta zona la talpă.

Informații tehnice

Recomandări de lipire

Lipire în aproximativ 4 minute. 1. Înainte de lipire, a se curăța bine snowboardul, cu un burete umed și săpun sau detergent de vase. 2. A se clăti cu atenție. 3. A se usca, ștergând cu o lavetă uscată. 4. A se lipi pad-urile în locurile dorite, aproape de legăturile din spate.

Alegerea poziției pad-urilor

Așezați pad-urile în locul unde puneți picioarele, atunci când luați telescaunul. Pentru tălpile mari, nu ezitați să măriți zona, distanțând fulgii. Înainte de lipire, probați snowboard-ul cu pad-urile lipite. Atenţie:Nu lipiți niciodată pad-urile pe o rază de 4 cm în jurul inserțiilor. În caz contrar, nu veți putea beneficia de reglare maximă a legăturilor.

Detalii

Compoziție
Pad
100% Zinc
Mențiuni legale Produs conceput pentru snowboard. Pentru orice alt tip de utilizare, se depăşesc capacităţile tehnice pentru care a fost creat produsul. Recomandăm purtarea unei căşti, a unei protecţii dorsale şi a unui şort de protecţie.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri