Rolul proteinelor
Există trei macronutrienți: proteinele, lipidele și carbohidrații. Acestea oferă, printre altele, energie organismului sub formă de calorii.
Carbohidrații sunt sursa principală de energie a organismului și constituie carburantul ideal al eforturilor noastre.
Proteina este unul dintre acești trei macronutrienți; ea este esențială la construirea masei musculare și la buna funcționare a corpului nostru.
Cum se prepară WHEY PROTEIN?
Îți recomandăm să amesteci doar 150 ml de apă cu 2 linguri cu vârf de WHEY PROTEIN (adică 30g) într-un shaker prevăzut cu sită.
Poți reduce sau crește cantitatea de apă după preferință.
Amestecă timp de 30 de secunde și apoi degustă.
Pentru a obține o băutură mai onctuoasă, poți amesteca WHEY PROTEIN cu 150 ml de băutură vegetală sau de lapte.
După reconstituire, consumă conținutul din shaker în decurs de o oră.
Află mai multe despre BCAA
Știi ce se ascunde în spatele acestor 4 litere?
Proteinele sunt secvențe de aminoacizi. Există 20 de aminoacizi, dintre care 9 sunt „esențiali” (nu sunt sintetizați de corpul nostru și iar aportul lor se face prin alimentație). Printre aceștia, 3 aminoacizi. În engleză, aceștia se numesc Branched-Chain Amino Acids (BCAA): leucină, izoleucină și valină.
Se numesc ramificați, datorită formei lor. Contribuie la definirea musculaturii și la procesul de recuperare.
Ce reprezintă WHEY PROTEIN?
Proteina whey este o proteină din zer.
Este ușor de asimilat și stimulează anabolismul (construcția musculară), făcând-o să fie perfectă în perioada de recuperare.
De ce să consumi proteină din pudră WHEY?
- Facilitează atingerea necesarului zilnic de proteine
- Îmbunătățește susținerea masei musculare după efort
- Diversificarea sursei de proteine
- Este practică (ai posibilitatea să o iei cu tine în sala de sport sau la locul de muncă)
Noua WHEY PROTEIN
21g de proteină și 5,2g BCAA / shaker pentru atingerea obiectivelor
Această nouă proteină de zer WHEY PROTEIN este fabricată în Franța
Utilizarea aromelor naturale și a moleculelor de îndulcitor din stevia, o plantă sud-americană
CALITATEA FABRICĂRII ȘI CERTIFICĂRI
WHEY PROTEIN este fabricată în Franța
50% din ingredientul principal este de origine Franța (proteina) - 50% din Țările de Jos.
Unitate de producție certificată IFS Food
Realizarea de produse în conformitate cu bunele practici de fabricare și cu principiile și metodele HACCP
Controale de calitate fizico-chimice, senzoriale, microbiologice și toxicologice pe produsele finale: conformitate sanitară și asigurarea calității gustative
CÂND SE CONSUMĂ WHEY PROTEIN?
Consumă un shaker în perioada de recuperare, în cele 30 de minute de după activitatea sportivă.
Îți recomandăm să speli shaker-ul direct după consum.
De asemenea, poți completa alimentația prin consumarea unui shaker de WHEY PROTEIN la micul dejun sau înainte de antrenament.
Recomandări de utilizare
În completarea unei activități fizice, este importantă menținerea unei alimentații variate, echilibrate și a unui mod de viață sănătos.
În caz de consum prelungit (> 6-8 săptămâni), este necesar să consulți medicul.
Acest produs este contraindicat în caz de insuficiență renală, hepatică și femeilor însărcinate sau persoanelor cu vârsta mai mică de 14 ani.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Gust și rețetă în mod intenționat scurtă și simplă
Ne-am dorit să îți propunem o proteină cu aromă echilibrată și post-gust plăcut.
Dacă te-ai obișnuit cu proteine pudră cu îndulcitori artificiali, noile noastre pudre whey proteine îți vor părea ușoare la început.
Pentru intensificarea gustului, poți varia volumul de lichis amestecat cu pudra. De exemplu, 50 ml de variație vor avea impact deloc neglijabil asupra gustului și a texturii.
Astfel, ca urmare a testelor, recomandarea noastră este de 150 ml de lichid per shaker.
Conținut de lactoză pentru 100g
+/- 10g
VALORI NUTRIȚIONALE
Tabel nutrițional: PENTRU 100 g | PENTRU PORȚIA DE 30 g
Energie: 366 kcal | 110 kcal
Energie: 1548 Kj | 464 Kj
Grăsimi: 2,1 g | 0,6 g
din care acizi grași saturați: 1,3g | 0,3 g
Carbohidrați: 14 g | 4,2 g
din care zaharuri: 10 g | 3,1 g
Fibre: 1,1 g | 0,3 g
Proteine: 70 g | 21 g
Sare: 1,2 g | 0,35 g
Valoare nutrițională
Tabel nutrițional: 100 g | 30 g
Energie: 366 kcal | 110 kcal
Energie: 1548 Kj | 464 Kj
Grăsimi: 2.1 g | 0.6 g
din care acizi grași saturați: 1.3 g | 0.3 g
Carbohidrați: 15 g | 4.5 g
din care zaharuri: 13 g | 3.4 g
Proteine: 70 g | 21 g
Sare: 1.2 g | 0,35 g